ANALNA FISURA I FISTULA

Prirodna biljna krema za fisuru i krema za fistulu BioBalsam postiže odlične i brze rezultate u oba slučaja, to je prirodni lek za lečenje fisure i fistule

 

Analna fisura i fistula su problemi koji se javljaju u blizini analnog otvora i izazivaju slične tegobe u vidu bola i otoka na mestu gde se javljaju. Iako su različiti medicinski problemi, postoji prirodni lek za fisuru i fistulu koji deluje na njih i brzo smanjuje upale i bol. To je vrhunski melem BioBalsam, koji se može vrlo efikasno koristiti kao krema za fisuru i kao krema fistulu. U ovom tekstu se radi o analnoj fisuri i fistuli, odnosi se na završetak debelog creva i pojave oko čmara.

Analna fisura i fistula - BioBalsam je krema za fistulu i krema za fisuru

Gde se nalaze obično analna fisura i fistula

BioBalsam je biljna krema za opekotine i rane koja je izradjena po tradicionalnoj formuli i narodnom iskustvu sa lekovitim biljem, uz asistenciju vrhunskih farmaceuta koji su od jednostavnog domaćeg melema stvorili visokosofisticiranu kremu koja se svojim kvalitetom izdvaja od svega što je na tržištu. To je kompleksna krema puna aktivnih materija lekovitog bilja ali i drugih sastojaka koji deluju blagotvorno na kožu. Primena BioBalsam kreme je pokazala da krema jako efikasno deluje na opekotine, čireve, zanoktice, ojede, ekceme ali deluje odlično i na fistule i fisure.

To je i očekivano jer ekstrakti lekovitog bilja kantariona, nevena, kamilice, žalfije, uz dodatak moćnog propolisa, te pantenola i kompleksa vitamina, uz odabrana prirodna lekovita ulja, idealna su kombinacija koja brzo omekšava, hidrira i regeneriše kožu, pa su isceljenja kože brza.

U radu sa doktorima koloproktolozima koji leče hemoroide i probleme analnog otvora, potvrdilo se da je BioBalsam sjajan prirodni lek i krema za fisuru i krema za fistulu. Zato se po preporuci lekara može upotrebljavati kao krema za fisuru i kao krema za fistulu. Pošto su to dve različite bolesti, BioBalsam se i različito primenjuje.

BioBalsam kao krema za fisuru

Analna fisura je rascep sluzokože i zna da bude vrlo bolna. Fissura znači pukotina, i to je često bolna naprslina na suvoj, neelastičnoj ili oboleloj koži (ekcem), usne, čmara, prstiju, bradavice dojke itd. Sinonim je ragada; fisura ani je bolna ulceracija u obliku naprsline na radijalnim naborima sluznice čmara, koja je praćena spazmom sfinktera čmara i uretre, a u žene i vaginizmom.

BioBalsam krema za fisuru se nanosi u tankom sloju na obolelu mesto ujutro i uveče. Aktivne materije iz kreme će ubrzati zarastanje rane i smanjiti osetljivost. Antiseptično dejstvo propolisa će sprečiti razvoj bakterija na fisuri i pojavu infekcija i upala. Ukoliko postoji bolni otok na tom mestu krema za analnu fisuru će delovati na smanjenje upale.

Neophodno je da se pacijent drži preporuke lekara oko načina ishrane i pražnjenja creva, ne bi trebalo da se napreže i da jede suvu hranu, niti da često ima stolicu, kako bi pomogao da fisura što pre zaraste. Tako će i krema za fistulu najbrže delovati.

Biobalsam biljna krema za opekotine Priroda na Dar

Moćna i delotvorna biljna krema za fisure i fistule – smanjuje otok, bol i upalu, podstiče zarastanje rana – klikni na sliku i naruči!

BioBalsam kao krema za fistulu

Fistula je kanal koji postoji u tkivu i koji se često upali, to mesto otekne i jako boli. Fistula je neprirodan, uzan kanal koji vezuje neko patološko žarište ili organ s površinom kože ili sluznice, ili dva ili više organa medju sobom, kroz koji se luči sekret ili ekskret. Po organu od koga polazi razlikuje se: želudačna, crevna, žučna
fistula itd.

Iako krema za fistulu pomaže jedino trajno rešenje za problem fistule je hirurška operacija. Medjutim, kako fistula može biti na nezgodnom mestu, pa je operacija delikatna i rizična, pacijenti su često primorani da žive sa njom. Za sve njih je BioBalsam prirodna krema za fistule idealno rešenje jer brzo pomaže.

Kada se fistula javi i počne bol i otok, treba uzeti BioBalsam kremu i u debelom sloju namazati na obolelo mesto iz nekoliko puta, da se dobro utrlja u otečeno tkivo. Zatim se krema za fistulu nanosi na otok u debelom sloju i prekrije gazom, učvrsti flasterom i ostavi preko noći. Ujutru obavezno skinuti zavoj, jer je moguće da je krema za fistulu već počela da izvlači gnojni sadržaj, otečeno mesto oprati toplom vodom i sapunom i ponovo namazati kremom za fistulu.

Ako je otok spao i bol nestao, ponovo utrljati mesto gde je fistula, jednom do dva puta u toku dana, ali ga ne prekrivati gazom. Ako je pak otok i dalje prisutan i bol izrazit, onda ponovo dobro namazati mesto i staviti gazu ili zavoj sa debelim slojem BioBalsam kreme. Mazati BioBalsam sve dok za par dana otok potpuno ne splasne i ne nestane bol i crvenilo.

Svi koji imaju fistulu trebalo bi preventivno s vremena na vreme da mesto gde im se nalazi kanal namažu kremom.

BioBalsam krema za fisuru i fistulu je kao što mu i samo ime kaže „melem na ranu“.

. . .

Cena BioBalsam kreme za opekotine rane i ožiljke: 700 dinara + standardni ptt troškovi slanja brzom poštom.

 

BioBalsam krema za opekotine, rane i ožiljke može se kupiti u apotekama Kamilica u Beogradu na sledećim adresama:

Apoteka „Kamilica“, Pasterova 14 a, 11000 Beograd (pored Onkološkog Instituta)

Apoteka „Kamilica“, Svetogorska 40, 11000 Beograd (centar grada)

ili

Naručite BioBalsam pouzećem direktno na vašu adresu:

Telefon za naručivanje:  065 970 7777

E mail za naručivanje:  [email protected]