ANALNA FISURA I FISTULA

Prirodna biljna krema za fisuru i krema za fistulu BioBalsam postiže odlične i brze rezultate u oba slučaja, to je prirodni lek za lečenje fisure i fistule

 

Analna fisura i fistula su problemi koji se javljaju u blizini analnog otvora i izazivaju slične tegobe u vidu bola i otoka na mestu gde se javljaju. Iako su različiti medicinski problemi, postoji prirodni lek za fisuru i fistulu koji deluje na njih i brzo smanjuje upale i bol. To je vrhunski melem BioBalsam, koji se može vrlo efikasno koristiti kao krema za fisuru i kao krema fistulu. U ovom tekstu se radi o analnoj fisuri i fistuli, odnosi se na završetak debelog creva i pojave oko čmara.

Analna fisura i fistula - BioBalsam je krema za fistulu i krema za fisuru
Gde se nalaze obično analna fisura i fistula

BioBalsam je biljna krema za opekotine i rane koja je izradjena po tradicionalnoj formuli i narodnom iskustvu sa lekovitim biljem, uz asistenciju vrhunskih farmaceuta koji su od jednostavnog domaćeg melema stvorili visokosofisticiranu kremu koja se svojim kvalitetom izdvaja od svega što je na tržištu. To je kompleksna krema puna aktivnih materija lekovitog bilja ali i drugih sastojaka koji deluju blagotvorno na kožu. Primena BioBalsam kreme je pokazala da krema jako efikasno deluje na opekotine, čireve, zanoktice, ojede, ekceme ali deluje odlično i na fistule i fisure.

To je i očekivano jer ekstrakti lekovitog bilja kantariona, nevena, kamilice, žalfije, uz dodatak moćnog propolisa, te pantenola i kompleksa vitamina, uz odabrana prirodna lekovita ulja, idealna su kombinacija koja brzo omekšava, hidrira i regeneriše kožu, pa su isceljenja kože brza.

U radu sa doktorima koloproktolozima koji leče hemoroide i probleme analnog otvora, potvrdilo se da je BioBalsam sjajan prirodni lek i krema za fisuru i krema za fistulu. Zato se po preporuci lekara može upotrebljavati kao krema za fisuru i kao krema za fistulu. Pošto su to dve različite bolesti, BioBalsam se i različito primenjuje.

BioBalsam kao krema za fisuru

Analna fisura je rascep sluzokože i zna da bude vrlo bolna. Fissura znači pukotina, i to je često bolna naprslina na suvoj, neelastičnoj ili oboleloj koži (ekcem), usne, čmara, prstiju, bradavice dojke itd. Sinonim je ragada; fisura ani je bolna ulceracija u obliku naprsline na radijalnim naborima sluznice čmara, koja je praćena spazmom sfinktera čmara i uretre, a u žene i vaginizmom.

BioBalsam krema za fisuru se nanosi u tankom sloju na obolelu mesto ujutro i uveče. Aktivne materije iz kreme će ubrzati zarastanje rane i smanjiti osetljivost. Antiseptično dejstvo propolisa će sprečiti razvoj bakterija na fisuri i pojavu infekcija i upala. Ukoliko postoji bolni otok na tom mestu krema za analnu fisuru će delovati na smanjenje upale.

Neophodno je da se pacijent drži preporuke lekara oko načina ishrane i pražnjenja creva, ne bi trebalo da se napreže i da jede suvu hranu, niti da često ima stolicu, kako bi pomogao da fisura što pre zaraste. Tako će i krema za fistulu najbrže delovati.

Biobalsam biljna krema za opekotine Priroda na Dar
Moćna i delotvorna biljna krema za fisure i fistule – smanjuje otok, bol i upalu, podstiče zarastanje rana – klikni na sliku i naruči!

BioBalsam kao krema za fistulu

Fistula je kanal koji postoji u tkivu i koji se često upali, to mesto otekne i jako boli. Fistula je neprirodan, uzan kanal koji vezuje neko patološko žarište ili organ s površinom kože ili sluznice, ili dva ili više organa medju sobom, kroz koji se luči sekret ili ekskret. Po organu od koga polazi razlikuje se: želudačna, crevna, žučna
fistula itd.

Iako krema za fistulu pomaže jedino trajno rešenje za problem fistule je hirurška operacija. Medjutim, kako fistula može biti na nezgodnom mestu, pa je operacija delikatna i rizična, pacijenti su često primorani da žive sa njom. Za sve njih je BioBalsam prirodna krema za fistule idealno rešenje jer brzo pomaže.

Kada se fistula javi i počne bol i otok, treba uzeti BioBalsam kremu i u debelom sloju namazati na obolelo mesto iz nekoliko puta, da se dobro utrlja u otečeno tkivo. Zatim se krema za fistulu nanosi na otok u debelom sloju i prekrije gazom, učvrsti flasterom i ostavi preko noći. Ujutru obavezno skinuti zavoj, jer je moguće da je krema za fistulu već počela da izvlači gnojni sadržaj, otečeno mesto oprati toplom vodom i sapunom i ponovo namazati kremom za fistulu.

Ako je otok spao i bol nestao, ponovo utrljati mesto gde je fistula, jednom do dva puta u toku dana, ali ga ne prekrivati gazom. Ako je pak otok i dalje prisutan i bol izrazit, onda ponovo dobro namazati mesto i staviti gazu ili zavoj sa debelim slojem BioBalsam kreme. Mazati BioBalsam sve dok za par dana otok potpuno ne splasne i ne nestane bol i crvenilo.

Svi koji imaju fistulu trebalo bi preventivno s vremena na vreme da mesto gde im se nalazi kanal namažu kremom.

BioBalsam krema za fisuru i fistulu je kao što mu i samo ime kaže „melem na ranu“.

. . .

Cena BioBalsam kreme za opekotine rane i ožiljke: 700 dinara + standardni ptt troškovi slanja brzom poštom.

 

BioBalsam krema za opekotine, rane i ožiljke može se kupiti u apotekama Kamilica u Beogradu na sledećim adresama:

Apoteka „Kamilica“, Pasterova 14 a, 11000 Beograd (pored Onkološkog Instituta)

Apoteka „Kamilica“, Svetogorska 40, 11000 Beograd (centar grada)

ili

Naručite BioBalsam pouzećem direktno na vašu adresu:

Telefon za naručivanje:  065 970 7777

E mail za naručivanje:  prodajanadar@gmail.com

 

21 Responses to "Najbolja prirodna krema za fisuru i krema za fistulu"

 1. asifa sut  4. марта 2017.

  postovanje!
  imate li balzam na podruciju bosne i kako doci do tog proizvoda.
  unaprijed hvala

 2. Priroda na Dar  4. марта 2017.

  Da, može se kupiti pouzećem BioBalsam krema u Bosni.

  Naručivanje za BiH i RS je na telefon: 066 271 012 (napomena: Ovaj broj telefona važi samo za one koji pozivaju iz područja BiH i RS)

 3. Jasmina  23. априла 2017.

  Dali imate dostavu za Australiju?

 4. Priroda na Dar  23. априла 2017.

  Poštovana Jasmina, nemamo za sada dostavu za Australiju.

 5. Elena  13. августа 2017.

  Dali imate dostava za vi makedonija

 6. Priroda na Dar  14. августа 2017.

  Nemamo dostavu za Makedoniju.

 7. rade  18. октобра 2017.

  operisana fistula .ali se opet pojavila .dali bi krema pomogla .hvala

 8. Priroda na Dar  18. октобра 2017.

  Rade, BioBalsam krema pomaže kod upale fistule da se ona brzo smiri, da nestane bol, otok i pečenje, ali ne može da ukloni fistulu, jer je to fizički poremećaj u tkivu (kanal u tkivu) koji se samo hirurški rešava.

 9. vlada  11. јануара 2018.

  operisao sam fistulu i imam ranu na mestu zahvata.da li mogu biobalsam kremu da namazem na ranu i dali bi to ubrzalo njeno zarastanje?

 10. Priroda na Dar  11. јануара 2018.

  Vlado, da Biobalsam krema će vam ubrzati zarastanje rane.

 11. senad  8. фебруара 2018.

  isporucujete li vase proizvode u austriju i kako

 12. Priroda na Dar  8. фебруара 2018.

  Da, isporučujemo putem web shopa E-apoteka. Na ovom linku možete naručiti.

  http://e-apoteka.rs/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=199&Itemid=15

 13. Ira  12. фебруара 2018.

  Da li se može kupiti u Hrvatskoj

 14. Selma  12. фебруара 2018.

  zdravo, da li se krema moze kupiti u nekoj apoteci u Bosni??lp

 15. Priroda na Dar  12. фебруара 2018.

  BioBalsam se može kupiti u Bosni – može se naručiti pouzećem ili kupiti na nekom prodajnom mestu, pogledajte spisak ovde:

  https://prirodanadar.rs/prodajna-mesta-u-bih/

  Za sada se ne može kupiti direktno u Hrvatskoj. Može se kupiti i poslati putem web shopa E-apoteka, na linku ovde:

  http://e-apoteka.rs/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=199&Itemid=15

 16. Slavica  8. марта 2018.

  Da li ova krema leci vezikovaginalnu fistulu

 17. Priroda na Dar  9. марта 2018.

  Poštovana Slavice, fistula se ne može izlečiti osim operacijom. BioBalsam krema smiruje upalu fistule, gnoj, bol i otok, ali se to posle ponovo pojavi jer je fistula otvor – kanal u telu, koji se stalno inficira. Fistula ne može da zaraste sama od sebe a ni uz pomoć krema, melema, obloga, mora hirurg da raseče kanal fistule i da tkivo spoji tako da ono može da zaraste.

 18. Bojan  15. априла 2018.

  Postovanje operisao sam fistulotomia et fistulectomia; Currthage;Drainage s.subcutanei; perianalne fistule ostranjenmi je komad mesa doktori su ostranili sve to da nebise vise ponavljalo sada nemam taj komad mesa dali pomaze ovaj balzam da ubrza proces zarastanja rane i da se to meso domiri LP

 19. Priroda na Dar  16. априла 2018.

  Poštovani Bojane, krema BioBalsam će ubrzati zarastanje rane ali vam ne može nadoknaditi odstranjeno tkivo. Kad je nešto fizički odstranjeno, ne može zkivo da naraste samo od sebe, osim u nekim slučajevima koji nisu kao vaš.

 20. Alma  24. маја 2018.

  Ja sam operisala fisuru na debelom crijevu,sad se opet povratila.Da li moze sa melemom da se otkloni ta fisura?

 21. Priroda na Dar  24. маја 2018.

  Poštovana Alma, BioBalsam krema pomaže da fisura zaraste. Fisura je ranica koja nastaje usled naprezanja (tvrda stolica, česte stolice, dugo sedenje na wc šolji, porodjaj, fizičko naprezanje, nepravilna ishrana ..), ona će zarasti sa BioBalsam kremom ako uklonite uzrok, tj naprezanje.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.