NOVOGODIŠNJE BOJE

Novogodišnje boje koje smete ili ne smete nositi za Novogodišnju noć

 

Kada slavimo doček Nove godine u nekom klubu, restoranu, pa čak i na kućnim žurkama, često srećemo žene i devojke koje su obučene sa toliko ukusa da ih prosto celo veče svi gledaju i žele biti u njihovoj blizini.

Postoje ipak i one u koje takođe svi gledaju, ali iz malo drugačijih razloga. U stvari, iz potpuno suprotnih razloga. To su žene koje su potpuno promašile godišnje doba, i nikada nisu čule da novogodišnje boje ne smeju biti fluoroscentne.

Koje Novogodišnje boje smete i ne smete nositi za Doček Nove godine

Novogodišnje boje za Doček Nove godine

To je razlika između ove dve vrste žena… ove prve su savršeno pogodile novogodišnje boje- crnu, crvenu, tamno ljubičastu, pa čak i tamno zelenu ili plavu. Dok druge, ah te druge treba vratti šest meseci unazad na neku žurku na plaži.

Fluoroscentne boje!

Fluoroscentne novogodišnje boje ne postoje! Sve te drečave zelene, roze, žute i narandžaste, nisu boje koje bi trebalo da se nose zimi. Posebno ne za novogodišnju noć. Svaka od ovih boja učiniće da izgledate bledo, a vaša koža će izgledati neuredno i bolesno. Naravno, ništa od ovoga ne važi leti, kada vam je koža tamna i preplanula, kada je napolju četrdeset stepeni i kada više odeće nosite dok spavate nego dok hodate danju. Fluoroscentne boje dolaze u obzir jedino tad. Čak i ako ste redovno posećivali solarijum pred Novu godinu, i uspeli da postignete prirodan i lepo preplanuo ten, novogodišnje boje ipak ne smeju biti ono koje se sa razlog nose samo leti! Čak i ako vam je koža tako lepa i tamna, te boje se jednostavno ne slažu dobro uz sneg, daju utisak kao da vam je hladno i da trpite tu hladnoću da biste lepo izgledale. Dakle novogodišnje boje- fluoroscentne nikako!

Obična žuta boja!

Čak i ako nije fluoroscentna, žutu boju uvek čuvajte za leto.

Postoje nijanse žute koje smete nositi i zimi, ali kada su u pitanju novogodišnje boje, ipak je izbegavajte. Žuta boja je šik i moderna, ali za Novu godinu se uvek bolje oprediliti za glamur, a žuta nije glamurozna.

Najlepše novogodišnje boje su oduvek bile crvena i crna.

Crvena će vam pomoći da budete lepi i seksipilni, bilo da je u pitanju boja haljine ili boja karmina. Crvena boja će vam pomoći da sve oči budu na vama i da zračite lepotom.

Crna boja je najbolji izbor ukoliko želite da postignete visoku eleganciju. I ovako će pogledi biti upereni ka vama, a vi će te delovati kao diva koja je došla tu samo i isključivo radi svog zadovoljstva. A od sigurne žene nema ništa privlačnije.

Živele novogodišnje boje! Živela Nova godina!

 

Dragana Milačak

Izvor: www.Novagod.com