NOVOGODIŠNJE ČESTITKE KAO IZRAZ KREATIVNOSTI

Događaj bilo koje vrste biva praćen jednom čestitkom. To je univerzalan poklon za sve prilike.

 

Lepše je verovatno reči čestitanja, zahvalnosti i ljubavi ispuniti svojim glasom. Ima nešto u ljudima sto im ne dozvoljava da svoja osećanja izraze gledajući u oči određenu osobu. Meni je, lično, lepo kada dobijem čestitku, bilo ona ljubavna, prijateljska ili neke druge vrste. Najlepše jesu Novogodišnje čestitke ispunjene rečima ljubavi, rečima koje je srce izrazilo a ruka stavila na papir. Imate sada motiv za pisanje: Nova godina je za dve nedelje. Osmislite sami dizajn a za sadržaj će se pobrinuti vaše emocije.

Novogodišnja čestitka

Novogodišnja čestitka

Idealan poklon odgovarajući novogodišnjoj noći bi bio sa dodatkom čestitke koja ce ga upotpuniti. Šampanjac sa porukom uz neku baladu za ples, čini atmosferu previše romantičnom. Previše nečega meni nije previše. Romantična sam i uzivam u poklonu koji čak i u manjem stepenu prikazuje romantiku, plešem uz balade, uz nežnije melodije i tekstove pune ljubavi. Verovatno će se mnoge devojke pronaći u ovome. Ako ste u ljubavi sa nekom osobom, idealna je prilika Nova godina kada možete napraviti kreativnu čestitku i ispuniti je svojim mislima. Možete kombinovati elemente Nove godine i ljubavi. Dve najjače energije na jednom mestu.

Idite u kupovinu, nabavite ukrasni papir u raznim brojama, lepak, male makazice. Dodatne ukrase birajte sami. Kupite čestitku sa belim površinama i možete da krenete zamišljanje. Prenesite atmosferu novogodišnje večeri, romantične večeri, napravite poklon…ideja previše i svuda. Svaku stvar koju pogledate vas moze asocirati na nešto, ili vas navesti na neku zamisao. Vaša kreativnost će zasigurno ulepšati vašoj voljenoj, bratu, sestri, prijatelju novogodišnje veče. Ja uživam u svakoj sekundi svoje kreativnosti, a još više kad nekome izmamim osmeh toliko da mu i oči zasijaju.

Novogodišnja čestitka će, na prvi pogled, svakako nasmejati nekog. Verovatno će mu biti smešno ako je sam prizor na čestitki imao tu svrhu. Neko će se nasmejati blagim osmehom i svojim pogledom pokazati oduševljenost koja izlazi iz njega. Mozda će nekog i rasplakati, ali tu se već postavlja pitanje emocionalnog stanja te osobe: mozda je previše sentimentalna, osetljiva, pri najmanjem znaku pažnje ne može da zaustavi suze kao reakciju. Sta će onda biti kada zaviri u nju?

Nadam se da ćete se pobrinuti da sadržaj dirne osobu kojoj je namenjen. Sta je sreća bez malo suza radosnica?

Pronađite omiljeni stih iz vaše zajedničke pesme, ili možda neku pesmu posvećenu novogodišnjoj noći. Budite autor same čestitke, zamislite osobu kojoj pišete-opustite ruku i dok shvatite šta radite, neće više biti mesta za vače želje i čestitke. Onda ćete ipak morati uživo. Ili napravite male papiriće, ispunite ih vašom osobom, i stavite unutra.

Razmišljajte o Novoj godini, pustite da vam misli idu ka njoj, da vam srce kuca u znaku novogodišnje euforije, da vam oči sjaje pri pogledu na centar vašeg grada kada se sijalice gube u vašem pogledu-osetite miris novogodišnjih praznika. A što se tiče romantike-ne brinite, trenutak kada se zaljubite u neku osobu, sve lepote sveta vidite u njoj, romantika će biti pozitivna reakcija vaše volje i zelje da svim snagama ulepšate sve novogodišnje noći vaše ljubavi…

 

Kristina Nedeljković

Izvor: www.Novagod.com