STA OBUĆI ZA NAJBOLJI DOČEK NOVE GODINE

Sta mlada devojka da obuce a da izgleda efektno, zanosno, zenstveno, elegantno i originalno za Novu godinu

 

Ne postoji univerzalan recept za modno odevanje da bi se taj efekat postigao, sve zavisi od Vase gradje I figure, kao I od karaktera.

Odeca najbolje odrazava nas karakter. U zavisnosti od toga gde cete slaviti docek Nove godine, odlucite se za neku od sledecih kombinacija.

1. Cizme od prevrnute koze koje prate liniju noge iznad kolena su ove zime must have! Uz njih mozete dosta da kombinujete. Crna uska haljina sa dubokim V izrezom odlicno stoji mrsavicama! Naravno. Necete pogresiti ako stavite dosta nakita, to sebi za docek Nove godine mozete da dopustite! Sto vise sljokica, kristala, resa! Uz ovu kombinaciju sabrseno bi isla bunda, koju mozete pronaci u H&M-u. Uz sve ovo dobra sminka I frizura I sigurno cete biti zapazene za najbolju novogodisnju zurku!

Predlozi Šta obući za najbolji doček nove godine

Šta obući za doček nove godine

2. Ove zime koza je veoma atraktivna. Bez obzira na to da li ste se opredelile za koznu suknju sa dubokim strukom koja prati liniju Vaseg tela ili mozda za dobre Zarine kozne pantalone, sigurno cete imati pun pogodak! Uz ovakve pantalone odlicno ide lagana, bela kosulja sa V izrezom I velika ogrlica puna kamenja. Ako se odlucite za veliku ogrlicu, uparite je sa velikim prstenom. Salonke I duboke cizme XXL su odlicne za ovakvu kombinaciju.

3. Dobri korseti su I ove Nove godine in! Njih mozete odlicno da uklopite sa kvalitetnim farmerkama ili crnim pantalonama. Uz korset obavezno ide sako I efektna ogrlica. Samo pazite da Vam ogrlica ne bude previse napadna ako Vam je korset vec efektan. Zbog toga bi najbolje bilo da izaberete jednobojan korset I onda mozete slobodno uzeti veliku, elegantnu ogrlicu.

4. Ukoliko ste brineta, Vama najbolje stoje zlatna, bela, bez, bronzana, maslinasto zelena. Uz takvu odecu Vi nikada necete proci nezapazeno na doceku, jer te boje prate boju Vaseg tena I kose. Potrudite se da Vam I sminka ide ka bronzanoj.

5. Pred kraj ove 2014. godine, polako ali sigurno se u modu vracaju zvoncare. Kazete sad bljak, ali Vase misljenje ce se sa sigurnoscu promeniti. Na mnogim blogovima se zvoncare pojavljuju kao must have I dobro se kombinuju sa laganim kosuljama, tako da I Vi mozete da eksperimentisete i ovu Novu godinu docekate u jeans zvoncarama. One fenomenalno stoje mrsavim devojkama I prate liniju tela,a ukoliko ste niskog rasta, stannite na visoke potpetice i izgledacete duplo vise, jer ove farmerke imaju moc da izduzuju noge!

Imate nekoliko dobrih saveta, nadam se da ce Vam koristiti u izboru garderobe za docek Nove godine! Sljokice, skoljice, sljkokice! Sto vise sljokica za Novu godinu to bolje!

Marija Manjencic

Izvor: www.novagod.com