ŠTA POKLONITI ZA NOVU GODINU

Približava se novogodišnja noć. Ulice, izlozi, kafići poprimaju atmosferu praznika i mi sve više razmisljamo o tome kako se provesti, s kim, gde i šta obuci. I naravno, neizbežno pitanje u novogodisnjoj noći – šta pokloniti?

.

Ne čekajmo Deda Mraza, stvar preuzmimo u svoje ruke! Praznicna atmosfera je pravo vreme za budjenje maste i kreativnosti, emocije su uzavrele, crvena boja je svuda oko nas i insipiše nas da jednim originalnim novogodišnjim poklonom dragoj osobi pokažemo koliko nam znači.

Originalne ideje šta pokloniti za Novu godinu

Šta pokloniti za Novu godinu najdražim bićima

S obzirom na to da ne proslavljamo Novu Godinu u Brazilu, ili sličnim toplim krajevima, odličan izbor za vaš novogodišnji poklon bi bio udoban i topao komad gardarobe. Evo nekih nama zanimljivih ideja za novogodišnji poklon:

Džemperi, ko ih ne ne voli! Naročito kada temepratura na Celzijusovoj skali opadne ispod nule. Imate u ih u raznim bojama, dezenima, i uvek su  u trendu. Neizbežna zimska oprema, pritom uvek lep modni detalj, su naravno i kape i šalovi. Jedna od opcija za kupovinu novogodišnjeg poklona za dragu osobu je i toplo, mekano ćebe koje može svima nama biti od koristi u toplim zimskim danima. Tople,zanimljivo dizajnirane pokućne papuče  su još jedna odlična ideja. Ovim novogodišnjim poklonima će se svako obradovati!

Sigurno bi bilo zabavno da vaša voljena osoba ispod novogodišnje jelke u  lepo zapakovanom poklonu ugleda knjigu svoga omiljenog pisca. Knjige su nepresušan izvor mudrosti koje nikada neće izgubiti vrednost. A vreme za kupovinu knjiga nikad bolje, s obzirom na to da se u knjižarama povećavaju novogodišnji popusti. Posle Sajma knjiga i akcije u knjižari Delfi  veliki popusti stižu i u gradove u Srbiji. Po cenama nižim i do 90 odsto možete naći 50 naslova u izdanju Lagune. Iskoristite popuste i krenite u potragu za zanimljivom knjigom u kojoj će uživati vaša draga osoba.

Poklon putovanje za novogodišnju noć je fantastičan način da obradujete voljenu osobu. Svratite u neku od agencija u kojima je ponudjen veliki izbor aranžmana za novogodišnju noć i odaberite vama najzanimljiviju destinaciju. Mi bismo preporučili neku od evropskih prestonica, u kojima možete spojiti nezaboravan provod i upoznavanje istorije, kulture i ostalih znamenitosti evropske tradicije. Beč, Prag, Atina su samo neke od destinacija u kojima se tradicionalno organizuje zanimljiva novogodišnja noć.

U vezi s novogodišnjim poklon najvažnija je pažnja koja simboliše vaš poklon, tako da u slučaju da vam je budžet ograničen i dalje imate dovoljno izbora da za mali novac odaberete zanimljiv poklon. Bezbroj je ideja za novogodišnje poklone koji nisu skupi. Mi smo se dosetili jednog: grejač za čajnu šolju. Ovaj grejač će ukrasiti i najobičniju šolju, a pritom je i vrlo korisna stvarčica. Duže zadržava toplotu vašeg napitka, ali i štiti vaše prste prilikom konzumiranja istog.

Svi smo naročito uzbuđeni priblizavanjem novogodišnjih praznika, ali najveću novogodišnju čaroliju osećaju oni najmladji. U njihovom svetu Deda Mraz i ostali novogodišnji mitovi su stvarni, te je kupovina za decu uvek i najzanimljivija. Neka vas atmosfera ponese, uživite se u ulogu Deda Mraza i   obradujte mališane originalnim novogodišnjim paketićem.

Nikako nemojte pridavati malo važnosti pakovanju novogodišnjeg poklona. Naučno je dokazano da se najviše radujemo pri samom činu otvaranja poklona, te se potrudite da vaš poklon izgleda originalno upakovan. Ovo su naši saveti za originalne novogodišnje poklone, nadamo se da će vam neki od njih koristiti.

 

Anica Petrović

Izvor: www.novagod.com