NOVOGODIŠNJA ŽURKA

Kako da vaša novogodišnja žurka bude originalna

 

Ove godine novogodišnja žurka za vaše društvo je pod vašom dirigentskom palicom, i vi želite da ih impresionirate. Ali problem je u tome što baš niste sigurni kako. Nemate ideje. Svaka novogodišnja žurka na koju ste ikada išli vam se čini isto. Mnogo jelki, sijalica, lepe odeće i lepo raspoloženih ljudi.
Ali, da se setite ko je koju organizovao- ne možete. A silno želite da vaša novogodišnja žurka bude zapamćena.

Novogodišnja žurka ideje za dekoraciju i akciju

Novogodišnja žurka u diskoteci

Nije to nemoguće. Toliko je načina da napravite originalnu novogodišnju žurku koje će se svi sećati. Ovo su samo neki predlozi kako se dobro provesti i napraviti nezaboravnu žurku.

Naterajte svakoga da nosi papirnu kapicu!

Znate one kapice od kartona koje deca nose na svojim rođendanskim žurkama? Upravo takve kapice možete i vi kupiti za svoju kućnu zabavu! Tako će vaša novogodišnja žurka biti na dobrom putu da bude nezboravna. Čak i devojke sa lepim frizurama naterajte da ih stave. Tako će one za nekoliko godina, kada budu gledale slike svih novogodišnjih žurki, sećati se da je ova bila baš kod vas.

Piće dobrodošlice!

Otvorite se i kupite neko lepo i skuo piće koje će te davati svakom gostu na ulazu u stan. Tako će te ih zagrejati, oni će već tada početi dobro da se osećaju, a i ako je to piće lepo plaćeno dobiće utisak da je sve na vašoj žurci takvo. Glamurozno i posebno pripremljeno baš za njih! Prvi utisak je uvek najvažniji.

Unajmite klovna!

Da, da, dobro ste čuli!

Ako se već niste otvorili za skupo piće, otvorite se i unajmite skupog klovna! Klovnovi nisu samo za decu, o ne, znaju oni i par trikova koji bi se odraslima sasvim sigurno svideli. Uostalom, htelii ste da vaša novogodišnja žurka bude nezaboravna! Ovako će biti, u to možete biti uvereni!

Konfete!

Namestite da tačno u ponoć po vama i vašim gostima padaju konfete. Topovi za njih se mogu relativno jaeftino iznajmiti, a vi će te ostaviti utisak nekoga ko brine o detaljima, što je posebno dobro ako će na žurci biti neko vama poseban.

Vidite, toliko je stvari koje mogu učinit da vaša novogodišnja žurka bude nezaboravna! Sve što treba je – malo mašte!

 

Dragana Milačak

Izvor: www.Novagod.com