MESEČEVE MENE 2015

Tabela za Lunarne faze meseca za Beograd i Srbiju u 2015 godini po danima i satima. Mesec u svim važnim fazama tokom godine, mlad mesec, prva i druga četvrtina, pun mesec ili uštap

 

Mesečeve mene 2015 godine i lunarne faze meseca se koriste u mnoge svrhe, počev od plime i oseke, pa preko religijskih i poljoprivednih kalendara, sve do naučnih potreba. Za neke narode i dan danas je Lunarni kalendar važniji od sunčevog kalendara i po tome u kojoj je fazi mesec se odredjuje dolazak Nove godine, na primer kod Kineza.

Mesečeve mene 2015 i faze meseca za Beograd i Srbiju u 2015 - oj

Mesečeve mene 2015 i faze meseca za Beograd i Srbiju

Indijci takodje koriste mesečeve mene i lunarni kalendar za svoje računanje vremena. no, mi živimo pod sunčanim kalendarom ali se često konsultuje i mesečev kalendar da se vide kada su mesečeve mene. Napravili smo tabelu kada pada mlad mesec i pun mesec u Beogradu i Srbiji po danima i mesecima za 2015-u godinu. Koristite lunarni kalendar i mesečeve mene 2015 za sve svoje potrebe.

Mnogi veruju da se početak nekog posla mora otpočeti kada je Mesec u uzlaznoj fazi, pre Uštapa. Takodje, drugi veruju da je najbolji datum za početak dijete drugi dan nakon punog meseca. Otuda su mesečeve mene 2015 možda ključ za vaš uspeh u poslu i sa dijetama.

 

Tabela: Kalendar za Mesečeve mene 2015 i lunarne faze za Beograd 2015 godinu

Mesečeve mene 2015 i faze meseca za Beograd i Srbiju u 2015

. . .