SPORTSKI, ZABAVNI I KULTURNI DOGADJAJI U FEBRUARU U BEOGRADU

U Beogradu nas očekuje niz zanimljivih događaja u februaru. Pogledajte kojih!

Februar će u Beogradu kada su u pitanju atraktivni događaji početi u duhu sporta. Košаrkаški klub Crvenа zvezdа će u ovoj sezoni, u Evroligi svoje mečeve kаo domаćin igrаti u Kombаnk Areni. Crveno-beli će se u Top 16 fаzi takmičiti zаjedno sа klubovimа Reаl Mаdrid, Gаlаtаsаraj, Žаlgiris, Mаkаbi, Bаrselonа i Pаnаtinаikos. Zanimljiv meč sve ljubitelje košarke i Crvene Zvezde očekuje 5. februara sa Žalgirisom, košarkaškim klubom iz litvanskog grada Kanuasa. U pitanju je izuzetno poznat i jedan od najstarijih klubova u Evroligi čije su zaštitne boje bela i tamno zelena boja.

Samo dva dana kasnije, 7. februara nas u Sava Centru očekuje nastup jedne od najkvalitetnijih grupa sa ovih prostora – grupe Legende. Osnovana je u Beogradu 1988. godine kada je objavila i svoj album prvenac. Koncerte u Sava Centru tradicionalno održava već 20 godina, još od Bogojavljanja 1995. godine. Do sada ih je bilo čak 53 u ovoj dvorani. U toku svoje karijere mogu da se pohvale i sa više od 1700 koncerata širom Srbije, Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Mađarske, Kipra, Švedske, Poljske, Slovenije, Austrije, Švajcarske, Kanade, Nemačke, SAD-a, Australije, Rusije i Francuske.

Legende

Legende

Jedna od najvećih senzacija u svetu knjiga u poslednjih par godina je svakako knjiga „Pedeset nijansi – SIVA“ . U Beogradu 11. februara možemo pogledati dugo očekivanu premijeru ekranizacije ove intrigantne knjige. Od trenutka kada je izašla u prodaju, ova knjiga je prevedena na 51 jezik i prodata u preko 100 miliona primeraka čime je zauzela prvo mesto na top listi serijala po brzini kojom su rasprodati. Glavne uloge u filmu su poverene mladim glumcima Dakoti Džonson i Džejmiju Dornanu. Verujemo da filmsku adaptaciju ovog bestselera željno iščekuje veliki broj i muške i ženske populacije.

Massimo Savic

Massimo Savic

Masimo Savić, pevač karakterističnog glasa i stila će nastupiti 20. februara u Sava Centru. Tada će promovisati i predstojeći novi CD album, koji je nedavno najavio i novom pesmom „Ispod nekog drugog neba“. Massimo je ranije bio frontmen grupe Dorian Grey, a neke od njegovih najpoznatijih solo pesama su: „Stranac u noći“, „Zar više nema nas“, „Samo jedan dan“, „Iz jednog pogleda“…U poslednjem periodu je više puta istakao svoju sreću što ponovo nastupa u Sava Centru pred beogradskom publikom, posle dve godine. Veoma ceni emociju koju mu beogradska publika uzvraća kao i kvalitete ove poznate dvorane.

severina

Severina

Niz zanimljivih događaja u februaru završićemo sa 25. februarom i koncertom dive bivše Jugoslavije – Severine koja će se po prvi put susresti sa publikom Sava Centra. Nakon uspeha regionalne turneje  „Dobrodošao u klub“ koja je oborila sve rekorde napraviće i spektakl u dvorani Sava Centra. Biće to intiman i specijalan performans ove hrvatske dive. Neke od njenih najvećih hitova kojima će nas to veče obradovati su: “Uno momento” “Brad Pitt”, “Alcatraz”, “More tuge” i mnoge druge.

Ukoliko želite da uživo u Sava centru ili Areni u Beogradu uživate u nekom od ovih fenomenalnih događaja, na raspolaganju su vam brojni apartmani kako u centru Beograda, tako i apartmani na Novom Beogradu.