RAT, JEVREJI I HAZARI

Teorija zavere kaže da se u Rusiji stvara Nova Hazarija, da proces vode hazarski jevreji ali zašto je počelo iseljavanje jevreja iz Evrope

 

Nova Hazarija je država koja bi po teoretičarima zavera trebalo da nastane na prostoru jugozapadne Rusije, Istočne Ukrajine i delom Kazastana. Otuda raspad Sovjetskog Saveza, sadašnji rat u Ukrajini i sankcije Rusiji, sve kao uvod u stvaranje nove države Hazara. Ko ne zna istoriju, Hazari su tim predelom vladali pre nekih 10 vekova, imali su veliki kaganat, oni su neko dalekoistočno tursko pleme koje je primilo judaizam, ali su ih Rusi kada su primili hrišćanstvo osvojili i uništili. Više o njima imate u delu 13 pleme – Hazarsko carstvo i njegova ostavština, istorijsko delo koje je 1976 godine napisao madjar Artur Kestler. Mišljenje je da je to uradio po samom nalogu Hazara masona koji su tada već rešili da obznane svoje postojanje.

Hazari i iseljavanje Jevreja iz Evrope - Carstvo Hazara za vreme Karla Velikog

Carstvo Hazara za vreme Karla Velikog

Koliko je namenski kreirana velika poznatost Hazara u novom dobu, neka posluži podsećanje i na delo Hazarski rečnik, koji je napisao Milorad Pavić, srpski književnik i mason, te stoga i pod njihovim velikim uticajem. Razumljivo je onda i Pavićeva popularnost u svetu sa tim delom, jer su ga sami hazari promovisali. Kao što je i apsurdno smešna današnja situacija u našem društvu da su glavni protagonisti Hazara ali i straha od njih, upravo oni koji im najviše i služe u tajnim ložama i društvima.

Legenda i priča o Hazarima kaže da Hazari nisu nestali, već da su kao jevreji Aškenazi uspeli da prežive, da su se rasuli po svetu, uglavnom po Evropi, da su se vremenom organizovali, veoma obogatili, infiltrirali u sve svetske tokove i postali najmoćniji ljudi sveta. Svuda ćete naći izveštaje i tvrdnje da su vodeći političari, bogataši i javne ličnosti poreklom Hazari, ali da se to brižljivo skriva od javnosti. Po mišljanju i nekih samih Rusa, vodeći politički kadar savremene Rusije su Hazari poreklom, kao što su, na primer, i glavni ruski tajkuni, a to je bio i Staljin po nekim istoričarima. Takodje, ostrvo Krim koje su Rusi anektirali pre nekog vremena od Ukrajine, pod izrekom da će Krim biti samostalna država, samo je paravan za stvaranje Nove Hazarije, u kojoj Krim treba da ima centralno sedište.

Ako se zagrebe po Rusiji ispod površine, vidi se niz znakova da to nije nemoguće, počev od gradnji piramida, razvoja nekih čudnih gradova, uvodjenje masonskih i hazarskih simbola, rasprostranjenosti tajnih društava po celoj Rusiji a posebno medju elitom. Rat u Ukrajini može biti samo dimna zavesa, Potemkinova sela za običan narod, dok se u pozadini odigrava glavni proces.

Ko su Hazari

Rekosmo da su Hazari tursko pleme poreklom. Vrlo su materijalni i skloni bogaćenju, prevrtljivi i sve relativizuju. Od judaizma su prihvatili samo spoljna obeležja i mističnu kabalu, magijsku praksu da dodju do vlasti i para. Otuda su najbolje sluge Lucifera i njegovih demonskih sila, pa se smatraju za ekstremno opasne i sklone krvoproliću. Veruje se da Hazari skriveno vode sve glavne svetske procese, da upravljaju masonima i iluminatima i vode sva bitna tajna društva od ezoterije do Bilderberga i Trilaterale, te da zbog istorijskog sećanja na poraz od hrišćanskih Rusa, iz dna duše mrze Ruse i hrišćane. Otuda njihovo zalaganje kroz globalne medije, koje drže u svojim rukama, da unište Rusiju i sve hrišćansko.

To antihrišćansko zalaganje Hazara je staro vekovima, oni su ga vekovima iznosili pod okriljem jevrejstva, u koje su se infiltrirali, pa je to izmedju ostalog dovelo do toga da su se kao reakcija na njihovo antihrišćansko raspoloženje stvorili silni antisemitski pokreti, kako u Rusiji tako i u drugim zemljama. Za taj antisemitizam su najzaslužniji Hazari jer su oni postali najagresivniji deo jevrejskog naroda, čak se i smatra da oni vode glavnu reč u judaizmu, posebno medju cionistima i bankarima. Medjutim, treba povući jasnu crtu izmedju pravih jevreja i hazara, jer im je drugačiji gen i shvatanje. Pravi jevreji su semiti poreklom i duhovni ljudi, veoma pobožni, dok su Hazari samo materijalno orijentisani, posvećeni okultisti i magičari. Pravi jevreji su moralni i vrlo tvrdi u tom smislu, Hazari su nemoralni i sve rade što im koristi, spremni na svako zlo ako im to obezbedjuje dostizanje cilja.

Tako o hazarima tvrde teorije zavera koje su vrlo raznovrsne i ima ih svuda dostupnih na internetu, koga tema o hazarima jevrejima zanima može to da nadje na webu. Samo bi istraživač morao da razume duhovnu podlogu cele priče – nisu jevreji ni Hazari problem sam po sebi, jer su iz tog naroda i tog porekla, već su problem hazarske sklonosti da svoju dušu prodaju djavolu. To čine i svi oni njihovi sledbenici iz drugih naroda svuda po svetu, političari i javne ličnosti koje usvajaju njihovu lukavu filosofiju kroz lože i tajne organizacije, ushvajaju demonska shvatanja koja nas sve na kraju vode ka zlu.

Teorije zavere sa Hazarima idu od ozbiljnih analiza do krajnje divljih špekulacija. I teško je proceniti šta je u svemu tome tačno a šta lažno, ali nam je priča o hazarima i 13 plemenu Izrailja poslužilo kao uvod i podloga da otvorimo jednu drugu temu – zašto se jevreji iseljavaju iz Evrope danas?

In 2012, Israeli researcher Eran Elhaik published a study claiming to prove that Khazar ancestry is the single largest element in the Ashkenazi gene pool. Sand declared himself vindicated, and progressive organs such as Haaretz and The Forward trumpeted the results.

Kuda i zašto idu jevreji iz Evrope

Poznato je kako su jevreji prošli za vreme Drugog svetskog rata u Evropi. Na nesreću većeg broja njih, koji su i znali sa kim imaju posla u nacističkoj Nemačkoj, samo mali broj njih je mogao tada da izadje iz zemlje, većina je završila u gasnim komorama Trećeg Rajha, jedne satanske države demonizovanih ljudi. To je bolna istorijska lekcija koju jevreji dobro poznaju.

Otuda je kao grom iz vedra neba odjeknuo poziv izraelskog premijera Benjamina Netjanahua da se jevreji iz Evrope presele u Izrael.

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu pozvao je Jevreje u Evropi da se, nakon smrtonosnog napada na sinagogu u Kopenhagenu, vrate u Izrael. „Jevreji su ubijeni na evropskom tlu samo zato što su Jevreji. Taj talas napada će se nastaviti. Kažem Jevrejima Evrope – Izrael je vaš dom,“ rekao je Netanjahu na sednici Vlade.

Razmislimo o ovom paradoksu. Premijer Izraela poziva jevreje iz Evrope u kojoj vlada mir i blagostanje u Izrael, zemlju koja decenijama već ratuje, koja je stalno u vojnom stanju i gde se na granicama zemlje gomilaju trupe islamskih fundamentalista.

Pa ipak, Netanahju veruje da je jevrejima bezbednije u Izraelu nego u Evropi.

Da li on zna nešto što mi ne znamo, da li on zna kakvi se tektonski dogadjaji pripremaju u Evropi, da li hazarska zavera sprema novo krvoproliće za belu rasu i hrišćane Evrope? Ili je to samo onako populistički rekao da bi se dopao jevrejima iz dijaspore, kao jevrejski lider koji misli o njima. Samo on to zna.

A Evropa jeste spremna za novo krvoproliće i jevreji mogu biti ugroženi. Tenzije i suprotnosti su usled greha evropskog čoveka narasle do velikih visina – pedofilija, homoseksualizam, narkomanija, eutanazija, bogoborstvo, genetski inžinjering, demonski mediji i učenja, krivotvorenje istorije i pohlepa za bogatstvom caruju evropskim društvom. Samozadovoljstvo sa kojim je Evropa uživala zadnjih 50 godina u svom izobilju i pljačkaškom plenu, ide do svoje suprotnosti, dolazi do sve veće kontrole države i sve većih razmirica u podeljenom društvu Evrope. Dekadencija uzima svoju cenu.

Evropa je svesno i planirano zadnjih decenija uvozila radnu snagu sa istoka Evrope i iz Afrike i Bliskog istoka. To je bilo na prvi pogled strateško promišljanje političara da se uvozi jeftina radna snaga za najniže poslove koje evropljani neće da rade i da se popravi genetski materijal ostarele Evrope. To su direktive koje su dolazile sa vrha Hazarske piramide. A u stvari je to možda bio planirani pakleni plan za novo ratovanje u Evropi, za stvaranje gradjanskog rata izmedju starosedelaca i došljaka, nešto što je toliko puta vidjeno u istoriji. Stvaranje ekonomske krize i formiranje Islamske države koja svojim zverstvima energizuje svet, samo su stvorili pogodno tlo za veliko tumbanje Evrope. Samo što ovoga puta to neće biti rat velikih sila jednih protiv drugih, nego će to biti čitav niz krvavih gradjanskih ratova. Model za pokretanje tih ratova je već isproban u Jugoslaviji, samo da podsetimo one koji su zaboravili. Jugoslavija, nekadašnja SFRJ je bila umanjeni model za Evropu, sve je isti koncept kao i pre 20 i nešto godina. Različite ljude je lako nahuškati jedne na druge, samo ako ima dovoljno para i volje, budala će uvek biti dovoljno. Revolucije i ratove su počinjale oduvek manje grupe aktivista a ne masovne grupe gradjana.

Takodje, opšti pregled situacije po Evropi pokazuje čitav niz eksplozivnih žarišta i neurotičnih tačaka, od Grčke, preko Makedonije, Bosne, Francuske, Španije, pa sve do skandinavskih zemalja. Samo je pitanje gde će stvarno početi tumbanje i kako će se umnožavati. Evropa je ušla u histeriju i paniku, rasizma i nacionalizam rastu, a to radja reakciju mržnje i osvete od strane došljaka. Slabašne fraze evropskih političara da će oni zaštiti njihov stil života, demokratiju i slobodu govora od terorizma, samo je glupo blebetanje pred silinom zla koje se pomalja.

U tim ratovima jevreji neće dobro proći. Otuda ih izraelski premijer i zove da se vrate kući. On zna šta Hazari smeraju.

P.S. Kaže se u Bibliji da će jevreji, izabrani Božiji narod, koji je izabran u Starom zavetu i kojeg je Bog štitio, da nije prepoznao novog Mesiju u Hristu, i odbio je stoga Novi zavet, da će oni stalno biti antihrišćanski, do samog kraja vremena. To je stoga što jevreje vodi misao Hazara i jevreji Hazari svojim bogatstvom i magijskim moćima upravljaju jevrejima. Ali na kraju vremena, kada se uspostavi svetski car i Antihrist koga jevreji pripremaju da ustoliče, kada ponovo podignu Solomonov hram, da će tada jevreji koje je do tada vodio zao duh hazarizma, doći k sebi, uvideti prevaru i prihvatiti Hrista Spasitelja.

 

 

Š.V.

 

Biblija – Jevandjelje po Mateji, glava 13.

 

1 I onaj dan izišavši Isus iz kuće seđaše kraj mora.

2 I sabraše se oko Njega ljudi mnogi, tako da mora ući u lađu i sesti; a narod sav stajaše po bregu.

3 I On im kaziva mnogo u pričama govoreći: Gle, iziđe sejač da seje.

4 I kad sejaše, jedna zrna padoše kraj puta, i dođoše ptice i pozobaše ih;

5 A druga padoše na kamenita mesta, gde ne beše mnogo zemlje, i odmah iznikoše; jer ne beše u dubinu zemlje.

6 I kad obasja sunce, povenuše, i budući da nemahu žila, posahnuše.

7 A druga padoše u trnje, i naraste trnje, i podavi ih.

8 A druga padoše na zemlju dobru, i donošahu rod, jedno po sto, a jedno po šezdeset, a jedno po trideset.

9 Ko ima uši da čuje neka čuje.