NAJBOLJI LEK ZA MASNOĆE U KRVI

Najbrži i najbolji prirodni lek za holesterol i prirodna terapija koja brzo smanjuje visoke masnoće u krvi

 

Želite li brzo da smanjite holesterol u krvi? Čak vam ni hemijski lekovi ne pomažu? Priroda nudi rešenje za visok holesterol.

Postoje mnogi prirodni lekovi za holesterol, neki su više a neki manje uspešni, nekome odgovaraju a nekome ne, medjutim mi vam danas predstavljamo najbolji prirodni lek za holesterol koji će vam brzo smanjiti holesterol i masnoće u krvi. To je potpuno biljni lek za holesterol i potpuno je bezbedan i namenjen je svima koji imaju povišen holesterol i ne mogu da se izbore sa masnoćama u krvi.

Najbolji prirodni lek za holesterol koji brzo smanjuje masnoće u krvi

Najbolji prirodni lek za holesterol koji brzo smanjuje masnoće u krvi

Visok nivo masti u krvi i povišen holesterol može biti posledica mnogih stvari a svodi se na poremećen rad jetre i neispravnu ishranu, u retkim slučajevima je posledica genetskog nasledja ili funkcionalnih bolesti. Tako da ne postoji uvek jednostavan prirodni lek za holesterol koji pouzdano deluje. Na primer, svi oni koji koriste popularan biljni lek za povišen holesterol od kombinacije limuna i celera, ako su dijabetičari ili imaju insulinsku rezistenciju, njima će takav biljni lek za masnoće izazvati probleme jer limun stimuliše rad pankreasa, izaziva apetit i povećava lučenje insulina.

Poznati prirodni lekovi za holesterol su beli luk, ljuta paprika, artičoka, čičak, kopriva, rogač, nezasićene masne kiseline, samo da navedemo neke od njih. Medjutim, uspešna prirodna terapija za holesterol mora da uključi i dijetu, da se izbaci hrana bogata životinjskim mastima i proteinima, alkohol, zasoljena i začinjena jela.

Visok holesterol nastaje usled nezdrave ishrane i poremećaja rada jetre. Ishranu morate da regulišete sami a jetru će regulisati prirodni lekovi za visok holesterol.

Šta je funkcionalna hrana za holesterol i dodatak ishrani za smanjenje holesterola

Ovo je stari narodni recept za smanjenje holesterola. Jedna veoma jednostavna mešavina semenki i začina se pokazala kao efikasan biljni lek za visoke masnoće u krvi. Sastav mešavine za skidanje holesterola je:

– 100 grama lanenog semena

– 100 grama sirovog susama

– 100 grama sirovih semenki suncokreta

– 100 grama sirovih semenki bundeve golice

– 50 grama rogača

– 50 grama cimeta

Sve samleti u mlinu za kafu i pomešati u jednoj većoj posudi. Dobili ste biljni lek za smanjenje holesterola. Vrlo jednostavan proces. Pola od ovih namirnica možete naći u prodavnicama već samleveno: rogač, cimet, laneno seme. Cena svega ovog je vrlo niska.

U ovoj formuli poznato je da rogač deluje na sniženje masti u krvi, da cimet smanjuje šećer u krvi a ostale namirnice su nosioci nezasićenih masnih kiselina koje imaju ključnu ulogu u sintezi holesterola. Sve namirnice zajedno čine izbalansiran prirodni lek za visok holesterol, koji bi uz kapi za holesterol i dijetu trebao da smanji veoma brzo nivo holesterola u krvi.

BioLiver kapi za masnu jetru

Kako da se brzo smanji visok holesterol u krvi

Dakle, ako želite da imate normalan holesterol za 7-10 dana ovaj moćan prirodni metod lečenja holesterola će vam pomoći. Uz to, omogućiće vam da održavate masnoće u krvi na normalnom nivou. Ova prirodna terapija smanjivanja holesterola je pomogla i onima kojima lekovi nisu pomagali. Zato uradite 3 stvari zajedno:

1. Redukujte unos životinjskih namirnica – crveno meso, mleko i mlečni proizvodi, ukinite alkohol, slatka gazirana pića, isključite iz ishrane biljni margarin, slatkiše i grickalice

2. Koristite biljne kapi za jetru i holesterol BioLiver ili kapi za pritisak i holesterol BioHipertenzija 3 puta dnevno, 20 kapi ili pola kafene kašičice u malo vode, vina ili soka, popiti ujutru i uveče 15 minuta pre jela.

3. Ujutru pojedite jednu kafenu kašičicu funkcionalne hrane koja je i biljni lek za holesterol i visoke masnoće u krvi. Funkcionalnu hranu za holesterol možete razmešati u malo jogurta, kiselog mleka, soka, popiti sa vodom ili umešati u ovsene pahuljice. Ne koristite industrijske musli jer su pune šećera!

Svaka od ovih stvari ima svoje polje delovanja na jetru, pankreas i krv. Zajedno su nepravazidjen priordni lek za holesterol. Dijeta dovodi do smanjenog unosa masnoća, što relaksira jetru. Biljne kapi za holesterol i visok pritisak BioHipertenzija dovode do regeneracije jetre i procesa u njoj, razredjivanja masne krvi i detoksikacije, dok funkcionalna hrana za holesterol reguliše metabolizam masti i šećera u jetri i pankreasu. Vrlo često je problem sa visokim holesterolom povezan sa nivom insulina i šećera u krvi.

Najbrži način da se spusti vosok holesterol je korišćenje soja lecitina. Uzmite sirovi soja lecitin (ne u kapsulama) i jedite jednu kašiku dnevno, uz gore navedene tretmane kapima i hranom. Soja leicitin je kineski tradicionalni lek za holesterol u krvi, trigleciride i visok pritisak, brzo deluje ali ima jednu manu – čim se prestane sa njim, simptomi se vraćaju.

Napominjemo da su kapi za holesterol i mešavina hrane za smanjenje masnoća u krvi prikladni za sve uzraste, ne deluju na lekove kod pacijenata koji su bolesni, mogu ih koristiti dijabetičari jer nemaju šećera u sebi. Ovo je odličan prirodni lek za visoke masnoće u krvi za dijabetičare jer nema šećera u sebi, čak zapravo lek spušta šećer.

Preporučujemo vam najbolje od prirode. Priroda na dar vama.

BioLiver biljne kapi za holesterol, insulinsku rezistenciju i trigleciride

Telefon za naručivanje: 065-970-7777

E mail za naručivanje:  [email protected]

Naručivanje za BiH i RS: (+387) 066 271 012

http://prirodanadar.rs/