Zdravlje

Nobelova nagrada za lepotu – otkriće za smanjenje bora

 

NOBELOVA NAGRADA PROTIV BORA !… 15 GODINA MLAĐI !…

Otkriće tri dobitnika Nobelove nagrade za hemiju 2009. dovelo do napretka u borbi protiv bora!

Nobelova nagrada za lepotu - otkriće za smanjenje bora V Ramakrishnan

V. Ramakrishnan dobija Nobelovu nagradu za otkriće koje je pomoglo da se postigne napredak u borbi protiv bora!

***************
Klinički testovi koje je sproveo prof. Romain Lefery – pokazali su da postoji formula koja pomaže da se borimo protiv bora, labavoj i suvoj koži – što u praksi omogućuje da podmladi kožu čak za 15 godina!

***************

  Pre nego što uđemo u detalje, veći broj medicinskih izveštaja o rezultatima ovog fantastičnog otkrića…

  Koža 65-godišnje žene posle upotrebe ove formule s medicinskog stanovišta – stanje kože odgovara osobi u srednjim godinama!…

  Dalje – medicinski gledano – koža 55-godišnje žene, posle upotrebe otkrića – izgledala je identično kao kod žena u najboljim godinama!…

  Biološka starost kože 30 i 35-godišnjih žena – vratila se u vremena kad su bile mlade i lepe!…

☼  Da, deluje kao bajka!…

Medicinom protiv starenja kože!…

Na prvi pogled, ovi izveštaji mogu zvučiti previše optimistično… ako neko je zasnovan na zastarelom medicinskom znanju. Međutim, uzimajući u obzir nova otkrića dobitnika Nobelove nagrade, odnosno, ćelija u organizmu, postaje jasno kako je nauka pronašla način da spreči bore i starenje kože.

(Izveštaj iz New York – Anette Yorin) Tokom dramatične konferencije za štampu – Obelodanjeno je kako čuven američki profesor uspeva da povrati mladost i spreči starenje kože. Tajna je potpuno nov pristup starenju kože- novo otkriće prof. Romaina Lefery, uz pomoć 3 dobitnika Nobelove nagrade za hemiju 2009: V. Ramakrishnan, T. Steitz, A. Yonath.

Formula je vec´ prošla testove na rodnom univerzitetu, kozmetički i laboratorijski testovi omogućavaju podmladenje kože za 15 godina u roku od PAžNJA: 15 – 30 dana. U prisustvu novinara prikazano je kako 55-godišnja žena dobija mlađi za 10 godina izgled za vreme kuracije koja traje 5 minuta.

***************

Izgledalo je kao da je ta žena dobila drugu kožu !

Tretman bora rezultati

55-godišnja Jane Smith pre i posle tretmana prof. Romaina Lefery !… Razlika je očigledna !

***************

Posle uvoda novinara u detalje testa 55-godišnje žene prof. Romen Lefery nam je objasnio s kojim tipičnim problemima se suočavaju žene od 30 do 65 godina života. To su: bore na čelu, bore oko očiju, duboke linije od usana pa do nosa, meka, labava koža ispod brade, suva, vizualno stara koža. Zatim, profesor je pokazao kliničke fotografije koje prikazuju ovo izuzetno otkriće…

Lice čisto i glatko kao bebina koža!…

Prezentacija je počela od bele tečnosti u telglici. Profesor je počeo da maže lice Jane Smith, nežno, bez trljanja kože. Bela supstanca polako nestaje s  lica upijena duboko u kožu. Posle tog, pokazuje nam slike snimljene tokom testa. Vidimo prvi dokaz koji potvrđuje kako bore nestaju. Čelo 55-godišnje Jane Smith, postalo je čisto i glatko kao bebina koža! Videli smo kako ružne bore oko očiju nestaju. Onda duboke linije koje idu od nosa do usta –  nestaju – u treptaju oka!…

Koža Jane Smith, postala je mekša na dodir nego ikad ranije. Videlo se da je vrlo glatka. Ovo nije kraj. Koliko smo bili iznenađeni kad njena labava i mekana koža ispod brade, posle tretmana, izgleda kao kod atraktivnih 35-godišnjih žena!

Pri kraju emisije, koža Jane Smith, blistala je svežinom, videla se vitalnost i mladost. Dok se gledalo njeno atraktivno lice, nije se moglo reći da je nekad bilo uništeno, umorno ili suvo. Na ovaj način, divno otkriće je transformislo zrelu, 55-godišnju Jane Smith – u divnu 35-godišnju ženu! Imali smo živ dokaz za to! Pred našim očima!…

Profesor objašnjava…

Vanredna transformacija kojoj ste bili svedoci, za svaku prosečnu osobu je čudo. Ali naučnici misle drukčije. Na osnovi činjenice koju su pretpostavljali svi lekari i naučnici, a dobitnici Nobelove nagrade, primetili su to u DNK-ćelija kože. Prof Lefery nastavlja: tokom godina mišići i žlezde ispod kože počinju da se smanjuju. Umesto da ostanu čvrste i tvrde kao u mladosti, postaju meki i labavi. Počinju da se raspadaju – formiraju se jame, linije i bore. Koža brzo gubi elastičnost. Uskoro, pokazuju se prvi jasni simptomi starenja.

Šta određuje da se ćelije kože moraju raspasti? To nije nedostatak vode kao što tvrde slogani velikih kozmetičkih kompanija. Ako bi to bila istina,  dovoljan bi bio, samo, sapun i voda da budeš zauvek mlada. To nije nedostatak vode, ali je nedostatak nečeg podjednako važnog. Glavnih hranljivih sastojaka DNK, formule koja deluje na nivou DNK gde vaše telo više nije u stanju da proizvede mladost. Telo u određenim godinama prestaje da proizvodi hranu za DNK. Drugim rečima, koža polako umire od gladi!

Može li priroda da se promeni?…

Prof Romain Lefery dalje objašnjava. Šta ako medicinska nauka će vam dokazati da zahvaljujući novootkrivenoj, hranećoj DNK strukturi, možete odmah da preokrenete uništenje kože izazvanog starenjem? Šta ako biste mogli povratiti mladalačko stanje vaše kože? A šta ako medicinska nauka bi ti pokazala da zahvaljujući novom otkriću, napravljenom od prirodnih sastojaka koji hrane DNK možeš vratiti mladolik izgled lepe kože? Izgladiti slojeve grubog kožnog tkiva, koja godinama prekriva sjaj tvoje lepote. Neguju sve bore i linije, tako da će nestati za veoma kratko vreme.

Da, nauka je to izvršila!

Kasnije, potvrđeno je, to, kliničkim i laboratorijskim testovima. Kad je ova hraneća DNK formula direktno na koži u iznenađujuće kratkom vremenskom periodu pomaže da obnovi svoju mladost. Linije, bore nestaju JEDNOM ZAUVEK!

Izvor: http://svakodnevnik.com

Priredio: V. V. M.

oOOo

7 komentara

  • Desna fotografija je osnovna i jedina snimljena, a onda je ista fotografija sa photoshopom „prilagođena“ potrebama reklame (da glumi lice prije upotrebe „čarobne“ kreme), Stručnjak koji je lažirao lijevu fotku bio je toliko površan da između ostalog nije do kraja bijelu vestu prekrio crnom bojom, pa taj bijeli dio viri ispod crnog. Izgleda da je uvaženom i ambicioznom članu Mense dosadio ovaj inače prekrasan projekt, pa dok mačke(koja je odlepršala za novim izazovima) nema miševi kolo vode. A loše ga vode. Šteta.

  • Ovaj članak inače reklamira prevarantska firma koja to uspešno radi na celom regionu popsle članka navodno su komentari toliko glupi da prosto se čovek pita sa koliko bezsramnosti nastupaju i udaraju na inteligenciju čitalaca i sto je vepoma bitno niko ne može ostaviti komentar.Tako je bila reklama pre par meseci Srbi otkrili formulu za mladost ,na Hrvatskom području Hrvat otkrio istu formulu a na strani imate pokazatelj prodaje i stanje magacina .Potrebno je samo malo da se čovek uveri kako navodno ide prodaj a magacin se polako prazni pa pošto je sve namešteno više se prodaje nego sto se magacin prazni e onda se to restrtuje pa ponovo je magacin pun sa par stotina komada da bi se za par minuta sve to rasprodalo.Posedujem snimke ove prevare

  • Dovoljno je pogledati source kod izvorne stranice pa shvatiti da je sve namešteno. Žao mi je naivnih ljudi koji nasedaju na takve stvari

  • narucila sam kreme za bore za dan i noc,na zalost kadasam primila posiljku platila i kasnije otvorila posiljku dobila sam iznenadjenje,u pakovanju kreme za noc je skoro polu prazna a nemas se kome ni obratiti,imalismo pozivne telefone i oni vise ne funkcionisu,poslala poruku bez rezultata,tako da smatram u neiskrenost istih koji su ponudili i poslali kreme,do sada smo imali vise kupovina preko interneta,uvek je sve bilo korektno a ovo iznenadjenje dase nemas nikom obratiti,smatram cistom obanom.

Ostavite komentar