Saznajte šta nas od događaja ovog marta očekuje u Beogradu

Mart će biti jedan od najbogatijih meseci u prethodnih možda i godinu dana. Obradovaće nas sa izuzetnim repertoarom kvalitetnih i raznorodnih manifestacija za sve generacije!

Na samom početku meseca, 5. marta nas očekuje jedan zabavni sportski događaj. U pitanju je košarkaška utakmica, u okviru Eurolige Top 16 u kojoj će se sastati tim Crvene Zvezde i Makabija. Tom prilikom će u Kombank Areni Crvena Zvezda biti domaćin ovom čuvenom izrealskom košarkaškom timu iz Tel Aviva.

Do 8. marta možete uživati i u FEST-u čiji repertoar  kao i prethodnih godina možete pogledati u Sava Centru, Domu omladine, Dvorani kulturnog centra, Domu sindikata i mnogim drugim bioskopskim dvoranama u Beogradu.  Prema najavama, ovo će biti odlična godina za FEST i ljubitelje kinematografije.

Čuveni grčki pevač Jorgos Dalaras će u Sava Centru održati svoj četvrti koncert u Beogradu, u dvorani Sava Centra. Poznat je kao predstavnik rebetiko muzike i neko ko je za 40 godina karijere imao neverovatan broj hitova, održao turneje širom sveti i sarađivao sa mnogim imenima svetske muzičke scene kao što su Sting, Paco de Lucia, Al di Meola, Goran Bregović i mnogi drugi.

Nakon što je uspeo da napuni Kombank Arenu u Beogradu i Spens u Novom Sadu, Toni Cetinski je rešio da se ponovo posveti beogradskoj publici  12. i 13. marta. U malo intimnijoj atmosferi u Sava Centru će poštovaocima njegove muzike otpevati svoje najlepše ljubavne pesme i podeliti sa publikom njegovu karakterističnu sjajnu energiju.

Toni Cetinski

Koncert Tonija Cetinskog u Svaa centru

Amira Medunjanin, svetski priznata pevačica iz Sarajeva, još jednom će obradovati beogradsku publiku svojim raskošnim glasom. U Sava Centru će 14. marta ponovo zapevati pesme poput “Kaleš bre Anđo”, “Mito bekrijo” i “Zajdi, zajdi“. Tom prilikom će promovisati svoj najnoviji album pod nazivom „Silk & Stone“ (Svila i kamen) koji je do sada izuzetno hvaljen od strane kolega i ostalih muzičkih stručnjaka.

Amira Medunjanin

Amira Medunjanin

Crvena zvezda će 19. marta biti domaćin košarkaškom timu Barselone u okviru Evrolige. Ovo će biti odlična poslastica za sve ljubitelje košarke, crveno belih i jednog od najboljih španskih košarkaških klubova.

Za ljubitelje domaćih filmova imamo odličan predlog –  film “Za kralja i otadžbinu” čija će se premijera održati 23. marta u Sava Centru. U pitanju je film koji je pre svega odaje počast patriotama koje su 1941. godine branili svoju zemlju i koji želi da prikaže kako je u to vreme izgledala srpska tradicija i čime se vodio oslobodilački duh. Glumačka ekipa će vas, sigurni smo, oduševiti, jer su među njima: Marko Nikolić, Neda Arnerić, Nenad Okanović, Nebojša Glogovac I mnogi drugi.

Film Za kralja i otadžbinu

Film Za kralja i otadžbinu

Ukoliko biste želeli da u Beogradu uživate o ovom fantastičnom  martovskom repertoaru  nudimo vam odličan izbor apartmanskog smeštaja u srcu Beograda.

Autor teksta: Selena Vignjević