NAJPOZNATIJA TRAVARSKA PORODICA CRNE GORE

Otac Tadija, majka Milosava, ćerka Mirjana i sin Slobodan Ćurčić su poznati travari Crne Gore i porodica koja promoviše lekovito bilje i prirodno lečenje

 

Lekovito bilje koje očarava!

Porodica Ćurčić su poznati travari iz Crne Gore. Neko smatra da su možda i najbolji travari Crne Gore, mi u to ne bi ulazili, svaki crnogorski travar ima svoje znanje i poznanje biljaka i bolesti. Treba o njima znati jer oni znaju o čemu pričaju. Zato nas odavno nije tako očarala jedna emisija o travarima kao sledeći prilog koji ćete pogledati.

Vredi pogledati i zapisati recepte iz emisije, jer je crnogorska Marija Treben dala niz saveta za korišćenje lekovitog bilja. Tako se inače s poštovanjem naziva majka Milosava Ćurčić koja uglavnom priča u ovoj emisiji, a tu je i sin Slobodan Ćurčić, fitoterapeut.

Travari Crne Gore - Tadija, Milosava i Slobodan Ćurčić

Blaženi čkalj je antikancerogena biljka

Godinama unazad porodica Ćurčić skuplja lekovito bilje po Pivskoj planini, suši, preradjuje i prodaje na Podgoričkoj pijaci. Travari su generacijama unzad i imaju imanje na Pivi gde skupljaju bilje. Piva je divna planina i na njoj raste nebrojeno i zdravo lekovito bilje. Imali smo prilike da se uverimo u kvalitet lekovitog bilja koje porodica Ćurčić skuplja, odličnog je kvaliteta.

Uz to, vidi se da Milosava Ćurčić dobro poznaje lekovito bilje i da zna o čemu govori. Ispričali su divnu priču kako deluje crvena detelina, crna kopriva, brdjanka, zglobača, salep, divlji narcis, zdravac. Pričali su i koje su lekovite biljke za rak i kako deluju.

Iako su gospodin Tadija i gospodja Milosava Ćurčić već u poznim godinama, i dalje su vredni i aktivni. Sin Slobodan Ćurčić je godinama unazad radio u Nemačkoj kod jeden poznate nemačke doktorke alternative, gde je dosta naučio, a sada se vratio u Crnu Goru gde pomaže svojim roditeljima u travarskom poslu. Slobodan Ćurčić je poznat travar u Crnoj Gori kome se mnogi pacijenti javljaju.

Koliko poznajemo njegov stil rada kao naturopate, Slobodan Ćurćić ljude leči detoksikacijom uz post, meleme, smese, čajeve i tinkture lekovitog bilja.

Tadija i Milisava Ćurćić

Tadija i Milisava Ćurćić na Podgoričkoj pijaci prodaju lekovito bilje

Nama se vrlo dopala priča koju je gledaocima ispričala crnogorska Marija Treben gospodja Milosava Ćurčić, jer je to rekla sa puno ljubavi i znanja, razumno i odmereno, što u svakom slučaju treba da se promoviše.

Sa poštovanjem prema porodici Ćurčić pozivano vas da pogledate ovu neverovatno zanimljivu i vrednu emisiju. Za vreme u kome živimo i za bolesti koje spopadaju ljude, prirodno lečenje i lekovite biljke će vas očarati.

Narodno travarstvo Crne Gore u najbolje izdanju. Pogledajte i podelite sa prijateljima!

TV emisije Sasvim drugačije sa beračima lekovitog bilja porodicom Ćurčić

Mene najveći dar u životu kada ja ljudima pomognem, kada su oni dobro, to je mene najveći dar i milina – Milosava Ćurčić

Video emisija sa porodicom Ćurčić travarima iz Danilovgrada i korisnicima njihovih proizvoda koji su izlečeni zahvaljujući ovim travarima. Izlečenje bolesti za koje klasična medicina nema leka. Kako primenjivati tinkture, meleme, čajeve za lečenje jetre, pankreasa, štitne žlezde, depresije, koprivnjače, čira, kandide, leukemije, kan­cera, slepila, astme kod dece, krvarenja u trudnoći, neplodnosti i mnogih drugih bolesti

Porodice koje su izlečili Ćurčići – video prilog broj 2 – nastavak prve emisije

http://prirodanadar.rs/