Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Zdravlje

Travari Crne Gore – Tadija, Milosava i Slobodan Ćurčić

NAJPOZNATIJA TRAVARSKA PORODICA CRNE GORE

Otac Tadija, majka Milosava, ćerka Mirjana i sin Slobodan Ćurčić su poznati travari Crne Gore i porodica koja promoviše lekovito bilje i prirodno lečenje

 

Lekovito bilje koje očarava!

Porodica Ćurčić su poznati travari iz Crne Gore. Neko smatra da su možda i najbolji travari Crne Gore, mi u to ne bi ulazili, svaki crnogorski travar ima svoje znanje i poznanje biljaka i bolesti. Treba o njima znati jer oni znaju o čemu pričaju. Zato nas odavno nije tako očarala jedna emisija o travarima kao sledeći prilog koji ćete pogledati.

Vredi pogledati i zapisati recepte iz emisije, jer je crnogorska Marija Treben dala niz saveta za korišćenje lekovitog bilja. Tako se inače s poštovanjem naziva majka Milosava Ćurčić koja uglavnom priča u ovoj emisiji, a tu je i sin Slobodan Ćurčić, fitoterapeut.

Travari Crne Gore - Tadija, Milosava i Slobodan Ćurčić
Blaženi čkalj je antikancerogena biljka

Godinama unazad porodica Ćurčić skuplja lekovito bilje po Pivskoj planini, suši, preradjuje i prodaje na Podgoričkoj pijaci. Travari su generacijama unzad i imaju imanje na Pivi gde skupljaju bilje. Piva je divna planina i na njoj raste nebrojeno i zdravo lekovito bilje. Imali smo prilike da se uverimo u kvalitet lekovitog bilja koje porodica Ćurčić skuplja, odličnog je kvaliteta.

Uz to, vidi se da Milosava Ćurčić dobro poznaje lekovito bilje i da zna o čemu govori. Ispričali su divnu priču kako deluje crvena detelina, crna kopriva, brdjanka, zglobača, salep, divlji narcis, zdravac. Pričali su i koje su lekovite biljke za rak i kako deluju.

Iako su gospodin Tadija i gospodja Milosava Ćurčić već u poznim godinama, i dalje su vredni i aktivni. Sin Slobodan Ćurčić je godinama unazad radio u Nemačkoj kod jeden poznate nemačke doktorke alternative, gde je dosta naučio, a sada se vratio u Crnu Goru gde pomaže svojim roditeljima u travarskom poslu. Slobodan Ćurčić je poznat travar u Crnoj Gori kome se mnogi pacijenti javljaju.

Koliko poznajemo njegov stil rada kao naturopate, Slobodan Ćurćić ljude leči detoksikacijom uz post, meleme, smese, čajeve i tinkture lekovitog bilja.

Tadija i Milisava Ćurćić
Tadija i Milisava Ćurćić na Podgoričkoj pijaci prodaju lekovito bilje

Nama se vrlo dopala priča koju je gledaocima ispričala crnogorska Marija Treben gospodja Milosava Ćurčić, jer je to rekla sa puno ljubavi i znanja, razumno i odmereno, što u svakom slučaju treba da se promoviše.

Sa poštovanjem prema porodici Ćurčić pozivano vas da pogledate ovu neverovatno zanimljivu i vrednu emisiju. Za vreme u kome živimo i za bolesti koje spopadaju ljude, prirodno lečenje i lekovite biljke će vas očarati.

Narodno travarstvo Crne Gore u najbolje izdanju. Pogledajte i podelite sa prijateljima!

TV emisije Sasvim drugačije sa beračima lekovitog bilja porodicom Ćurčić

Mene najveći dar u životu kada ja ljudima pomognem, kada su oni dobro, to je mene najveći dar i milina – Milosava Ćurčić

Video emisija sa porodicom Ćurčić travarima iz Danilovgrada i korisnicima njihovih proizvoda koji su izlečeni zahvaljujući ovim travarima. Izlečenje bolesti za koje klasična medicina nema leka. Kako primenjivati tinkture, meleme, čajeve za lečenje jetre, pankreasa, štitne žlezde, depresije, koprivnjače, čira, kandide, leukemije, kan­cera, slepila, astme kod dece, krvarenja u trudnoći, neplodnosti i mnogih drugih bolesti

Porodice koje su izlečili Ćurčići – video prilog broj 2 – nastavak prve emisije

http://prirodanadar.rs/

16 komentara

 • Hvala vam, na ovim emisijama. Izuzetno prijatno sam iznenađen ovom metodom liječenja. Oduševljen sam. Nikad ne bih ni pomislio da postoji ovako nešto, a toliko puta sam prolazio pored pijace sa slike. Ne bih ni pročitao ovaj članak (ni pogledao emisije), da ga nije objavila Priroda na Dar.

 • ja sam imao problem sa zeludcem.imao sam jake bolove.isao sam na preglede 2godine po bolnica u cg i bg i nista.otiso sam kod ove blagoslovene porodice koja me preporodila za 3 dana…pozzz iz niksica

 • @ ledejna

  Погледај другу епизоду емисије о њима. Ту су наведени њихови бројеви телефона (на 59:16).

 • Dobar dan, dobri ljudi.
  Ja sam iz Pljevalja, zivim u Americi vec 26 godina. Radim kao psihoterapeut.
  Da li imate computersu adresu i da li ste na viberu, da bih vas nazvao.
  Hvala na svemu sto radite. Thank you, I am grateful. Molim vas budite u kontaktu.
  Ivko Pejovic.

 • Hvala vam Curcici,zahvaljujuci vama sam ozdravila.15g.ljudi nisu znali koju dijagnozu imam i mucena sam samo.Vasim eliksirima ,travama.savjetima i tinkturama kao i promjeni ishrane dobila sam novi zivot i danas sam zdrava osoba.Nek vas bog cuva dobri i posteni ljudi.

 • Molim Vas, da li imate neki preparat, kremu, ili bilo šta drugo, za liječenje Rozacea (kožno obolenje, koje se javlja u regiji nosa).
  Unaprijed hvala.

 • postovani Curcici mojoj zeni su pronasli hemangiom na dzigerici a pre godinu i po otstranili joj dojku imala je karcinom u pocetnoj fazi i sve se dobro zavrsilo ali nas sada muci ovo sto sam vam napisaona pocetku pa sad ako imate neko saznanje vi mi recite kako bi moglo da se to leci ……….unapred hvala.ja sam iz makedonije ‘bitolj’

Ostavite komentar