PRIRODNI LEK ZA PROSTATU I BEŠIKU

Po preporukama narodne medicine BioProstata su najbolje biljne kapi za prostatu, uvećanje prostate, hroničnu upalu prostate i bešiku. To je tinktura koju treba makar jednom godišnje da pijete

 

Kako se leči prostata i čuva zdravlje muške žlezde? Ako ste muškarac od preko 40 godina, spadate već u rizičnu grupu za neke oblike bolesti prostate – uvećana prostata ili benigna hiperplazija prostate, akutna ili hronična upala prostate – prostatitis, upala bešike, bakterije u bešici, jer su stil i način ishrane i života potpuno oslabili mušku žlezdu i mokraćni mehur, sa kojim je povezana. Rak prostate je sve učestaliji, i medju vodećim je pojavama raka kod muškaraca. Na žalost, maligni kancer prostate nosi lošu prognozu. Zato vodite računa o prostati, negujte je i održavajte.

BioProstata su biljne kapi za prostatu i rak prostate koje su stvorene na osnovu narodne mudrosti i medicine koja je pronalazila način u proteklim vekovima da se izbori sa ovom bolešću, iako nije imala adekvatna sredstva koje današnja medicina ima. Biljne kapi za prostatu i upalu prostate su formulisane na osnovu znanja fitoterapeuta koje biljke najbolje deluju na prostatu.

Prostata je mišićno-žlezdani organ, pridodat spolnim organima muškaraca. Nalazi se ispod mokraćnog mehura i ispred čmarnog creva. Kroz prostatu prolazi mokraćna cev. Kada je prostata uvećana pritiska mokraćnu cev i sprečava normalno mokrenje.

Tradicionalni prirodni lekovi za prostatu su sitnocvetna mlečika, divlji origano, ulje golice, vodopija, bosiljak, brusnica, medvedje groždje, rtanjski čaj, breza, kukuruzna svila, bokvica, zečiji trn, kopriva, paradajz, beli luk, orah, testerasta palma Saw Palmeto, kleka, somina, crna kopriva, zeleni čaj, divlji pelin, rastavić.

Najbolji prirodni lek za prostatu, rak prostate i uvećanu prostatu je po mnogima mlečika. A mi tu ističemo i zdravac, prečicu, divlji origano i crnu koprivu, koji čine da BioProstata biljne kapi za prostatu deluju na prostatu.

Bila sam mlada žena kada je moj svekar, tada muškarac, kako se to obično kaže, u najboljim godinama, umro od patološkog povećanja prostate, dakle od hipertrofije prostate. Jedan sused, koji je bio odlično upućen u narodnu medicinu, pokazao mi je malu mlečiku i rekao: „Da je Vaš svekar pio čaj od ove biljke, danas bi još bio živ. Zapamtite ovu biljku! Vi ste mlada žena i njome možete pomoći mnogim muškarcima.“ – Marija Treben

Uzroci za oboljenje prostate: Uvećanje prostate i upala prostate se ne leče samostalno bez nadzora lekara. Prostata je muška žlezda i kao takva je osetljiva i mogu nastati hronične tegobe. Po alternativnom shvatanju problema bolesti prostate, upala prostate, uvećanje prostate i kancer prostate nastaju iz nekoliko povezanih razloga: preteran unos mlečnih proizvoda, preterano konzumiranje crvenog mesa, alkoholna i gazirana pića, neselektivni seksualni život, genetska slabost, česte prehlade i infekcije bešike, zračenje.

Kako se leči prostata: Lečenje prostate medicinskim putem i zvanična terapija su neophodni, tako da morate posetiti doktora kada osetite prve simptome oboljenja prostate.

Simptomi uvećane prostate su često mokrenje, otežano mokrenje sa utiskom da se bešika nije ispraznila, naprezanje kod mokrenja, stalna potreba da se mokri.

Simptomi upale prostate – prostatitisa su: bolovi u predelu ispod i iza prostate, tup bol u donjem delu trbuha, otežano mokrenje, učestalo mokrenje manjih količina mokraće, učestalo mokrenje noću, gnojan ili krvav iscedak iz mokraćne cevi, umor, povišena temperatura. Prostatalgija je bol u prostati.

Problemi prostate su složeni i ne lečite se samostalno i bez nadzora lekara. Narodna medicina je pomoćno lekovito sredstvo i pomaže da se brže osoba oporavi i zaceli. Proveravajte stalno tumor markere. Pijte kapi za prostatu preventivno dva puta godišnje ili po potrebi.

Narodni lek za prostatu: Prirodna terapija za prostatu i rak prostate je dijeta, to jest post bez mlečnih i mesnih proizvoda, te upotreba kapi za prostatu i čajeva za ispiranje, uz stalne kupke. Naša preporuka je da prirodna terapija za upalu prostate bude upotreba BioProstata kapi za prostatu, pijenje 3 šolje čaja od šipka dnevno sa sokom od pola limuna, svakodnevne tople kupke sa čajem od rastavića i stavljanje preko noći na prostatu obloga Golden Šveden Bitera.

Prirodna terapija za rak prostate bi pored svih gore navedenih stvari mogla da uključi i kvalitetne kapi Ehinacea-e, 4-5 puta dnevno po kafenu kašičicu kapi Ehinaceae piti sa čajem, sokom ili vodom. Ehinace jača imunitet. Svi ovi prirodni lekovi za prostatu su bezbedni za upotrebu i mogu se koristiti uz zvaničnu medicinsku terapiju i hemioterapiju, ne isključuju i ne pojačavaju dejstvo lekova.

Predlažemo da se kod raka prostate kapi za prostatu BioProstata piju pomešane sa cedjenim sokom od cvekle ili mešavine sokova cvekle, celera, šargarepe, peršuna i limuna.

Preventiva i nega prostate: S obzirom da je prostata teško dostupan organ, najbolji prirodni lek za prostatu je preventiva. Zato apelujemo na sve rizične grupe muškaraca, koji imaju slabost bešike i prostate ili porodičnu istoriju bolesti prostate, da se paze. Preporučujemo da 2 puta godišnje, na svakih 6 meseci uzmu po jednu bočicu BioProstata kapi za prostatu i da je popiju celu tokom mesec i po dana terapije, kao preventivu od oboljenja prostate.

BioProstata biljne kapi za prostatu deluju na upalu prostate i bešike, uvećanje prostate i deluju kao pomoćni lek za rak prostate, pre i nakon operacije. SVaka supruga bi mogla svog muža da časti za rodjendan jednom bočicom kapi za prostatu, kako bi joj suprug ostao u formi.

Sastav biljnih kapi za prostatu su mešavina tinktura lekovitog bilja u odredjenim proporcijama: sitnocvetna mlečika, prečica, zdravac, divlji origano i crna kopriva.

Sitnocvetna mlečika deluje na na sve bolesti prostate i bešike, prečica deluje na stezanje bešike i grčeve, crna kopriva čisti bešiku i ima antikancerogena svojstva, zdravac kao što mu ime i kaže leči sve bolesti ali pre svega steže prostatu, čisti krv i jača kapilare, a divlji origano smiruje upale, dezinfikuje i jača imunitet prostate. 

Kako se koriste BioProstata biljne kapi za prostatu: 25-30 kapi (pola kafene kašičice) nakapati u 3 dcl vode ili soka od cvekle i popiti pre jela 3 puta dnevno, ujutro, popodne i uveče.

Pakovanje BioProstata biljne kapi za prostatu: bočica od 100 ml

BioProstata biljne kapi za prostatu traju za nešto više od 3 nedelje terapije. Biljne kapi za prostatu se čuvaju na tamnom i hladnom mestu. Rok trajanja je 3 godine.

 

Cena BioProstata biljne kapi za prostatu: 1000 dinara + standardni ptt troškovi slanja brzom poštom.

 

Naručite artikal pozećem direktno na vašu adresu:

Telefon za naručivanje:  065 970 7777

E mail za naručivanje:  [email protected]

Naručivanje za BiH i RS: (+387) 066 271 012

http://prirodanadar.rs/

 

Ostale naše biljne kapi: Preporučujemo da probate i BioColon kapi za nervozna creva – BioMind Plus kapi za depresiju BioPsorijaza kapi za psorijazu – BioCapillary kapi za cirkulacijuBioImunitet kapi za imunitetKapi za hemoroideKapi za holesterol