POZNATI GLUMCI NEKAD I SAD

Uvek mi je bila interesantna transformacija nekih glumaca, kakvi su bili nekad, a kakvi su sad.

 

Ako je i vama to interesantno, onda ćete uživati u ovom tekstu.

Ellen Pompeo

Počeću sa svetski popularnom glumicom, Elen Pompeo, koja igra glavnu ulogu u seriji Grey’s Anatomy (Uvod u Anatomiju)

Elen je izjavila da, kad jednom bude završeno snimanje serije Uvod u anatomiju, neće više nigde glumiti.

Pre nego što je postala popularna i poznata širom sveta, pojavila se u seriji Law & Order (Red i Zakon)

Elen Pompeo - Poznati glumci nekad i sad

Elen Pompeo nekad i sad

Katherine Heigl

Ketrin Hajgl je, kao i Elen Pompeo, postala poznata ulogom Izi Stivens u seriji Uvod u anatomiju. Pre toga se pojavljivala u raznim filmovima i serijama, a poslednje gde smo je mogli videti je serija State of Affairs (bukvalan prevod je Stanje stvari).

Katherine Heigl - Poznati glumci nekad i sad

Katherine Heigl nekad i sad

Kat Dennings

Ket Denings je svetsku slavu stekla ulogom u seriji 2 Broke Girls (2 Siromašne Devojke). Pre toga je gostovala u mnogim serija, poput American Dad! (Američki otac!), ER (Urgentni centar), a „nekad“ slika koju vidite ispod je iz serije Sex And The City (Seks i Grad).

Očekuje je snimanje nove, pete sezone serije 2 Broke Girls.

Kat Dennings - Poznati glumci nekad i sad

Kat Dennings nekad i sad

Neil Patrick Harris

Nil Patrik Haris je svoju prvu važnu ulogu imao u seriji Doogie Howser, M.D., gde je igrao tinejdžerskog genija i licenciranog doktora. Nakon toga, pojavio se u mnogim serijama i filmovima, a svetska javnost ga definitivno poznaje najbolje kao Barnija iz serije How I Met Your Mother (Kako sam upoznao vašu majku).

Neil Patrick Harris - Poznati glumci nekad i sad

Neil Patrick Harris nekad i sad

Candace Cameron Bure

Kendis Kameron najpoznatija je kao D.J. Tanner iz svetski popularne serije Full House (Puna Kuća). Napisala je dve knjige, pojavila se u mnogobrojnim serijama i filmovima, i takmičila se u popularnom šou programu Dancing with the Stars (Ples sa zvezdama) gde je osvojila treće mesto.

Candace Cameron Bure - Poznati glumci nekad i sad

Candace Cameron Bure nekad i sad

Jodie Sweetin

Džodi Svitin je još jedna zvezda serije Full House (Puna kuća), kao i gore pomenuta Kendis Kameron. Igrala je Stefani Taner u ovoj seriji, a nakon toga je imala nekoliko uloga u filmovima i serijama. Lečila se od bolesti zavisnosti. Ima dvoje dece i udavala se tri puta.

Jodie Sweetin - Poznati glumci nekad i sad

Jodie Sweetin nekad i sad

Troian Bellisario

Troian Belisario je postala poznata našoj, a i svetskoj javnosti, ulogom Spenser Hejstings u seriji Pretty Little Liars (Slatke male lažljivice). Svoju karijeru pocela je 1988. godine.

Troian ima srpske korene, što rado i sa ponosom ističe.

Troian Bellisario - Poznati glumci nekad i sad

Troian Bellisario nekad i sad

Julianna Margulies

Džulijana Margolis poznata je našoj publici po ulozi u seriji ER (Urgentni centar), ali je igrala u mnogim filmovima i serijama. Trenutno je možemo gledati u veoma uspešnoj seriji The Good Wife (Dobra supruga), koja se emituje već šest sezona.

Julianna Margulies - Poznati glumci nekad i sad

Julianna Margulies nekad i sad

Mark-Paul Gosselaar

Ne postoji tinejdžerka na svetu koja nije bila zaljubljena u Zeka Morisa iz serije Saved by the Bell (Zvono kao spas). Nakon toga, ostvario je niz uloga, ali jedno je sigurno – nijedna mu nije donela toliku popularnost kao uloga Zeka.

Mark-Paul Gosselaar - Poznati glumci nekad i sad

Mark-Paul Gosselaar nekad i sad

Mario Lopez

Konkurenciju Zeku Morisu svakako je predstavljao A.C. Slejter, kog je tumačio Mario Lopez.

Ovaj glumac je stekao ogromnu popularnost u seriji Zvono kao spas, a nakon toga je igrao u seriji The Bold and the Beautiful (Odvažni i lepi (nisam siguran za prevod)) i gostovao u seriji Nip/Tuck (Reži me). Radi i kao voditelj.

Mario Lopez nekad i sad

Mario Lopez nekad i sad

Calista Flockhart

Kalista Flokhart poznatija kao Ali Mekbil. Ne postoji osoba na svetu koja ne zna za divnu, čudnu i pozitivno ludu advokaticu Ali. Ova serija i ova uloga donele su Kalisti svetsku slavu i prepoznatljivost.

Nakon ove, igrala je u mnogim serijama, a zapaženu ulogu ostvarila je u seriji Brothers & Sisters (Braća i sestre).

Calista Flockhart nekad i sad

Calista Flockhart nekad i sad

Claire Danes

Kler Dejns osvojila je publiku ulogom u seriji My So-Called Life (Moj takozvani život) 1994. godine. Za ovu ulogu dobila je prvi od četiri Zlatna globusa, koliko je osvojila u dosadašnjoj karijeri. Poznata je njena uloga u filmu Temple Grandin, za koju je osvojila drugi Zlatni Globus. Treći i četvrti Zlatni Globus osvojila je zahvaljujući fantastično iznetoj ulozi u seriji Homeland (Domovina), koja se i kod nas emituje.

Claire Danes nekad i sad

Claire Danes nekad i sad

Jennifer Love Hewitt

Jedna od njenih najpoznatijih uloga jeste u seriji Ghost Whisperer (Šaptačica duhovima). Igrala je u filmovima I Know What You Did Last Summer (Znam šta ste radili prošlog leta) i I Still Know What You Did Last Summer (I dalje znam šta ste radili prošlog leta).

Trenutno igra u seriji Criminal Minds (Zločinački umovi).

Jennifer Love Hewitt nekad i sad

Jennifer Love Hewitt nekad i sad

Mayim Bialik

Majam Bialik postala je poznata ulogom Blosom Ruso u seriji Blossom. Nakon toga je gostovala u mnogim serijama, dok 2010. godine nije dobila ulogu koja ju je definitivno proslavila u svetu, a to je uloga Ejmi Fauler u mega popularnoj seriji The Big Bang Theory (kod nas je, iz meni nepoznatog razloga, prevode „Štreberi“)

Mayim Bialik nekad i sad

Mayim Bialik nekad i sad

Jaleel White

Za kraj sam ostavio svetski poznatog Urkela. Lik koji je Džalel Vajt igrao u seriji Family Matters (prevešću kao Porodične stvari) mu je doneo slavu i ogromnu popularnost.

Nakon ove serije, glumcu je bilo teško da postigne slavu koju je dobio ovom ulogom.

Jaleel White nekad i sad

Jaleel White nekad i sad

Nadam se da vam se svideo moj izbor „Nekad i Sad“ glumaca, a u komentarima napišite ko je vaš omiljeni glumac ili glumica koji su doživeli veliku transformaciju, kako u izgledu, tako i u karijeri.

 

Nemanja Vujčić

Više o TV serijama na mom blogu  https://nvofficial.wordpress.com/