CVEĆE KAO POKLON

Poklonite buket ili saksiju cveća dragim ljudima. Cveće je idealan poklon za sve prilike. Sada je tu i dostava cveća na adresu gde želite

 

U životu postoji mnogo različitih povoda za darivanje i još više pitanja o prikladnosti poklona u takvim situacijama. Postoji, međutim, jedna mogućnost sa kojom sasvim sigurno nikada nećete omanuti, a to je – dostava cveća. Bilo da se premišljate kakav bi poklon bio najbolji za neki od praznika, rođendan ili prilike poput venčanja vama drage osobe, koju niste u prilici da posetite i lično joj čestitate, ili pak rođenje deteta, čije biste roditelje voleli da zagrlite a niste u mogućnosti, dostava cveća biće pravi izbor poklona i savršeno iznenađenje.

Dostava cveca kao poklon za sve prilike

Dostava cveća kao dar za Novu godinu

Novogodišnji praznici uglavnom se vezuju za dar ostavljen ispod jelke. Ali, šta ako niste u situaciji da ovakvo iznenađenje pripremite? U tom slučaju, najbolje je odlučiti se za slanje poklona, a šta može biti nežnije i lepše od dostave cveća različitih boja u zimskom periodu! Za ovu priliku, birajte crvene nijanse buketa u raskošnim belim korpama, kako biste se uklopili sa bojama novogodišnjih i božićnih praznika.

Dan zaljubljenih

Omiljeni praznik onih koji slave ljubav, Dan zaljubljenih predstavlja više od pukog povoda za darivanje. Svoju naklonost najbolje možete pokazati dostavom cveća ružičaste boje, bilo da su u pitanju veliki ili manji buketi, aranžmani u korpama ili kutijama. Sjajnu opciju predstavljaju i buketi sa plišanim igračkama ili slatkiš kao poklon uz neki od cvetnih aranžmana.  Ne zaboravite da uz dostavu cveća izaberete i prigodnu čestitku, u kojoj ćete moći da opišete sva svoja osećanja.

Osmi mart

Dan žena ujedno je i praznik cveća, te se njegovo lično uručivanje pokazuje kao idealno rešenje za poklon damama na ovaj dan. Takođe, sa dostavom cveća nećete omanuti, jer ćete na taj način ženi do koje vam je stalo, bila ona majka, devojka, baka, mama ili drugarica, prirediti dodatno iznenađenje. Ruže su uvek dobar izbor za ovaj praznik, one crvene boje za starije, a nežnih roze za mlađe dame.

Dostava cveća kao poklon za rođendan

Rođendani bliskih osoba uvek su povod za biranje i planiranje poklona, ali je sasvim izvesno da sa cvećem neće i ne može biti greške. Jedna od dobrih ideja jeste da se omiljeni cvet osobe kojoj je „divan dan“ pokloni u onom broju godina koje tog datuma navršava. Zato, bez obzira da li su izbor lale, orhideje ili ruže, dostava cveća uz neku veselu, originalnu čestitku neće vama dragu osobu ostaviti ravnodušnom.

Čestitanje venčanja

Ako ste daleko od novopečenog bračnog para, a želite da mu pokažete da mislite na njih i da na neki način učestvujete u njihovom danu, odlučite se za dostavu cveća. Raskošni buketi bele boje iznenadiće mladence i uvećati njihovu sreću.

Čestitke za rođenje deteta

Kao znak pažnje, mladim mamama se obično poklanjaju buketi raznih veličina i vrste cveća. Ipak, za ovu priliku je najbolje odabrati cveće bele ili nežno roze boje, u skladu sa nežnošću tek rođene bebe, kao i pupoljke, u vezi sa novim životom koji se rodio. Za sve koji nisu u prilici da lično čestitaju, tu je dostava cveća, koja će uz buket preneti i vašu naklonost i iskrene želje.