KUDA NA LETOVANJE U GRČKOJ

Mediteranska zemlja Grčka je najomiljenija destinacija za letovanje zbog mnoštva divnih plaža, ostrva i primorskih mesta koja privlače turiste širom sveta

 

Grčka kao najveća država na Balkanskom poluostrvu, nudi mnogo lepih i aktraktivnih mesta za vaše letovanje u Grčkoj. Najpopularnija mesta za letovanje u Grčkoj kao što su Paralija, Pefkohori, Nei Pori, Sivota, Evia, Nea Vrasna, svake godine ima milione posetilaca. Možete da birate da li želite da letujete na Egejskom, Jonskom ili Mediteranskom moru, jer Grčka izlazi na sva tri. Prelepe peščane plaže, neverovatni zalivi ali i mnoštvo ostrva kao što su: Krit, Tasos, Lefkada, Skiatos, Krf, Zakintos, Mikonos, Kos, Milos, Evia ….

Letovanje u Grčkoj i ostrvo Mikonos

Ostrvo Mikonos

Srbi naročito vole da putuju na Olimpsku regiju u Paraliju, Leptokariju, Olimpic Beach, Nei Pori ili Platamon zbog blizine Srbiji. U svakom od tih mesta možete naći dobru zabavu ali apartmane, kako dvokrevetne tako i trokrevetne, četvorokrevetne i petokrevetne. Često umeju da izaberu i studio ili family apartmane. Ima mnogo dešavanja kako žurki za mlade tako i mirna mesta za porodične odmore jer spadaju u jeftina putovanja ali i ekskluzivna putovanja, u zavisnosti da li ste izabrali hotel u Grčkoj ili apartman u vili.Letovanje u Grčkoj nudi niz mogućnosti za svačiji ukus i džep, kao ni jedna druga destinacija na svetu.

Letovanje u Grčkoj Lalaria plaža Skiatos

Ostrvo Skiatos i plaža

Ukoliko nemate svoj apartman za letovanje u Grčkoj, dobar izbor je turistička agencija Tipo Travel u Beogradu na Vračaru sa odličnim first i last minute ponudama za vaše letovanje u Grčkoj 2015 godine. Iskoristite priliku da po mnogo povoljnijim cenama rezervišete na vreme apartman, jer je prošlih godina sezona u Grčkoj bila potpuno rasprodata još u majui junu mesecu. A najbolji i najeftiniji apartmani u Grčkoj se svi prodaju već tokom prolećnih meseci.

Agencija Tipo Travel nudi odlične cene paket aranžmana gde letovanje u Paraliji u vili Beach View košta samo 65 evra u kojih su uračunati prevoz i smeštaj.

Paralia Grčka - letovanje u Grčkoj

Paralia plaža

Pored Paralije, Tipo Travel nudi i Metamorfosi, Pefkohori, Olimpic Beach, Eviu, Nea Vrasnu, Nei Pori ali i Sivotu, Leptokariu, Hanioti, Tasos, Neos Marmaras kao i mnoge druge destinacije u Grčkoj za letovanje.

Pored Grčke, u ponudi su i Španija, Turska, Crna Gora, Egipat i druge destinacije gde se cene kreću od 50 evra za kompletno letovanje sa sobama i apartmanima sa pogledom na more na plaži. Ostalo je još vrlo malo najboljih mesta, zato vam preporučujemo da se što pre odlučite za vašu destinaciju za letovanje 2015.

 

Korisna adresa: Tipo Travel