VOZOM OD MOSKVE DO PEKINGA

Divan film koji prikazuje putovanje vozom transibirskom železnicom kroz Sibir i Rusiju, 8000 km puta od Moskve do Pekinga

 

Nezaboravno i jedinstveno putovanje Transibirskom železnicom i vozom kroz Sibir. Reditelj Michael Altenhenne je snimio putovanje Transibiriskog privatnog turističkog voza Zlatni car sa svojom kamerom na virtuozan način. Njegovi filmski zapisi Rusije, Mongolije i Kine su savršeni i dočaravaju epsko putovanje železnicom kroz Sibir i Rusiju.Dokumentarni film koji vas oduševljava predelima i dogadjajima koje putnike ćekaju na putovanju.

Putovanje Transibirskom železnicom Moskva - Peking mapa puta

Moskva – Peking vozom mapa puta

Putovanje vozom od Moskve do Pekinga traje 16 dana. Predje se skoro 8000 km puta i vidi bezbroj neverovatnih stvari. To je neverovatan avanturistički izlet. Jedinstvena atmosfera na udobnom privatnom vozu Zlatni car, neverovatni predeli, uzvišeno raspoloženje putnika i prirodnih i kulturnih osobenosti na ovom epskom putu, daju neodoljivi šarm ovom izvrsnom dokumentarcu.

Pogledajte film, ostaće vam upamćen za ceo život.

Koliko košta vozna karta za Transibirski voz

Za one koje zanima koliko košta karta za putovanje vozom po Sibiru, cena karte za Transibirski voz se kreće od 1400 do 7500 US za celo putovanje, bez avionske karte i viza. U cenu su uključeni hrana, provod i smeštaj u vozu i hotelima uz put. Smeštaj je u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim kabinama.

Kad polazi voz kroz Sibir i koliko ima polazaka

Transibirski voz polazi početkom maja. Ima 6 polazaka iz Moskve i 6 polazaka iz Pekinga, sve do kraja septembra. Transibirski voz polazi iz Moskve i iz Pekinga, tako da možete sami izabrati mesto odakle ćete krenuti na putovanje kroz Rusiju, Kinu i Mongoliju.