ANDROID APLIKACIJA KOJA DONOSI NOVAC

Da li ste znali da na Google Play-u postoje Android aplikacije pomoću kojih možete zaraditi novac. U ovom tekstu opisaćemo 5 Android aplikacija pomoću kojih možete zaraditi novac.

Google Opinion Rewards

google opinion rewards

Donekle je iznenađujuće to što je Google razvio sopstvenu aplikaciju pomoću koje možete zaraditi novac. Pomoću Google Opinion Rewards aplikacije možete zaraditi kredit za Google Play prodavnicu tako što ćete popunjavati ankete. Svaki put kada je neka anketa dostupna vama će stići notifikacija, a na vama je samo da izdvojite malo vremena kako biste odgovorili na seriju pitanja. Kada završite sa anketom dobijata kredit koji kasnije možete iskoristiti u Google Play prodavnici za kupovinu aplikacija, muzike i ostalih stvari… Treba pomenuti da je većina ovih anketa dostupna samo određeni period vremena, zato popunjavanje istih nemojte odlagati predugo.

MintCoins

mintcoins

Za razliku od Google Opinion Rewards aplikacije, MintCoins vam dalje mogućnost da zaradite pravi, realan novac. Ova Android aplikacija vam pomaže da zaradite novac na razne načine. Možete zaraditi tako što ćete skidati besplatne Android aplikacije, gledanjem video snimaka, registrovanjem na sajtove ili pozivanjem svojih prijatelja da učine isto. Takođe, i ovde možete zaraditi popunjavajući ankete. Novac možete podići pomoću PayPal-a, čim zaradite prvi dolar. Ili možete sačekati da se novac malo nagomila.

iPoll Google

ipoll

Opinion Rewards nije jedina aplikacija pomoću koje možete zaraditi popunjavajući ankete. iPoll funkcioniše na sličan način, pružajući vam razne “misije” koje treba ispuniti. Dostupnost nekih od ovih “misija” je uslovljena vašom lokacijom, dok neke može izvršiti bilo ko bilo gde. Pored klasičnih anketa, od vas se može tražiti i da priložite neke slike ili audio i video zapise. Mnoge misije mogu doneti pristojnu količinu novca, a kada poželite da podignete novac koji ste zaradili pred vama je nekoliko opcija. I ova aplikacija vam dozvoljava da prebacite novac na svoj PayPal nalog, ali vam takođe daje mogućnost da novac prebacite na Amazon ili iTunes nalog. Svakako korisna mogućnost.

Earn Money

earn money

Kao što samo ime aplikacije kaže, cilj kreiranja ove Adroid aplikacije je da vi zaradite novac. Ukoliko ste već isprobali gore pomenute aplikacije, onda će vam ova aplikacija delovati poznato. Aplikacija Earn Money je skoro identična aplikaciji MintCoins, ali broj ponuda za zaradu je nešto skromniji. Earn Money vam nudi da relativno lako zaradite novac instalirajući aplikacije i gledajući video snimke, a novac možete veoma lako i brzo prebaciti na vaš PayPal nalog.

Rewardable

Rewardable

Android aplikacija Rewardable namenjena je prvenstveno Američkom tržištu, ali i ovde postije određeni zadaci koje možete odraditi bez obzira gde se nalazite. Ovi zadaci su opisani kao “virtualni zadaci”, samo je potrebno da prilikom prijave unesete lažni zip kod (Američki) i možete početi. Vrednost nagrada varira, ali generalno su visoke. Kao i kod većine prethodno opisanih aplikacija novac možete prebaciti na vaš Paypal račun. Ukoliko se nađete u Americi, postoje specijalni zadaci koji su vezani za specifične lokacije, kao što je poseta nekoj prodavnici i slično.

Na Google Play-u postoji još nekoliko kvalitetnih aplikacija koje možete iskoristiti za zaradu, tako da sigurno možete naći odgovarajuću aplikaciju za vas ukoliko vam nijedna gore navedena ne odgovara.