Poziv na konferenciju za medije

Program manifestacije Dani Vajferta

Utorak, 2. jun u 11 časova, Čika-Ljubina 8, Beograd

Poštovani,

Sa velikim zadovoljstvom Vas pozivamo na konferenciju za medije koja će se održati u utorak, 2. juna u 11 časova, u prostorijama Turističke organizacije Srbije (Čika-Ljubina 8), a povodom promocije programa nove manifestacije Dani Vajferta, koja će se održati 12. i 13. juna u organizaciji Turističke organizacije Pančeva, a pod pokroviteljstvom Grada Pančeva i uz podršku „Vajfert piva“ kompanije HEINEKEN Srbija.

Poziv na konferenciju za medije Dani Vajferta Pančevo Vajfertova pivara

Vajfertova pivara u Pančevu nekada

Na konferenciji će govoriti:

– Branislav Rovčanin, direktor Turističke organizacije Pančeva
– Jelena Batinić, članica Gradskog veća zadužena za privredu, privatno preduzetništvo i investicije
– Biljana Bobić Subin, menadžerka za korporativne odnose kompanije HEINEKEN Srbija
– Anđela Vila, samostalna stručna saradnica za turizam Sekretarijata za privredu i ekonomski razvoj

Dani Vajferta je nova gradska manifestacija koja će se ove godine prvi put održati u Pančevu, 12. i 13. juna, pod sloganom „Mesto odakle je sve počelo“. Namera organizatora manifestacije, Turističke organizacije Pančeva, jeste da se kroz promociju lika i dela uglednog Pančevca Đorđa Vajferta istaknu turistički, kulturno-umetnički i privredni potencijali grada Pančeva.

Manifestacija Dani Vajferta počela je raznovrsnim pratećim programskim aktivnostima sredinom maja, dok će se centralne aktivnosti održati u srcu starog gradskog jezgra Pančeva, 12. i 13. juna.

Program je podeljen u nekoliko segmenata, od kojih izdvajamo turistički (ekskurzije srednjoškolaca i promocija nove turističke rute), kulturno-umetnički (koncerti, izložbe, projekcije filmova, predavanja) i segment posvećen privrednicima (stručni skupovi, sajam starih zanata).

Molimo Vas da nam se pridružite u informisanju javnosti o ovom važnom događaju.