TREĆI BALKANSKI RAT

Da li su dešavanja u Makedoniji uvod u novi balkanski rat.

 

,,Balkanski rat sa Šiptarima rasplamsaće se u Makedoniji. Ceo Balkan će biti protiv Albanije, koja je jad i beda. Kosovo će biti vraćeno Srbima i napustiće ga Šiptari.“ 

Nemiri u makedonskom gradu Kumanovu, za koje se optužuju pripadnici  terorističke organizacije ,,OVK’’, (povezane sa proalbanskim političarima Kosova) su najstrože osuđivani u pravoslavnoj javnosti, kako balkanskoj, tako ruskoj. Da li nas čeka Treći Balkanski Rat i da li su haosi na jugu početak istog?

Na pragu Balkanskog rata

Haos u Kumanovu, BJR Makedonija

CIA upozorava Vašington kako bi dalje bezrezervno podržavanje Albanaca ubrzo moglo da dovede do ujedinjenja Srbije, Bugarske, Makedonije i Grčke u izvestan pravoslavni savez, sličan onom prevashodno formiranom povodom borbe protiv Turaka. U objavi Centrale Informativne Agencije se ističe kako bi koalicija ove vrste privrgla Balkan Rusima time ga čineći trnom u oku sjedinjenim državama. Isto bi onemogućilo značajan uticaj ove zapadne sile na našem poluostrvu, strateški izuzetno značajnoj saobraćajnici planete. Takođe se navodi mogućnost izbijanja trećeg i do sada najkrvavijeg Balkanskog rata.

Američki analitičari i obavešteni diplomatski izvori s uverenjem tvrde da će pravoslavne zemlje ovog podneblja sigurno da sprovedu svojevrsne integracije ne bi li se isprečile putu ostvarenja projekta tzv. ,,Velike Albanije’’ za koje postoje jasne indicije. Pretvaranje poluostrva u trusnu oblast i ratište nalik Bliskom Istoku nije ni u čijem interesu, no mešanje SAD-a bi samo predstavljalo dolivanje ulja na vatru.

Ratoborni predvodnik bugarskog nacionalističkog pokreta ,,Atak’’, Pavel Černev, tvrdi kako je spreman da sa svojim srpskim kolegom, četničkim komandantom Bratislavom Živkovićem, sprovede ujedinjenje snaga ne bi li odbranili Makedoniju, iako bugarska vlada prividno teži neutralnosti. – ,,Ujedinićemo se sa Srbima, odbranićemo Makedoniju!’’.  Albanske teroriste naziva trgovcima narkoticima, bestidnim kriminalcima i militantnim plaćenicima spremnim na sve. Po dolasku u Kumanovo, najpre namerava da stupi u kontakt sa tamošnjim zvaničnicima ne bi li izdejstvovao podršku makedonskim protivterorističkim silama. Srpski poslanici nisu komentarisali navedene tendencije.

Černev je postao miljenik srpske javnosti usled cepanja zastave takozvane ,,republike’’ Kosovo, čime se usprotivivio odvajanju ove autonomne pokrajine. Delovanje srpsko-bugarskih snaga je bilo primetno i u Novorusiji u kojoj su se na strani proruskih jedinica borili i brojni Bugari u okviru srpskih odreda.

Četnici na Krimu

Čedomir Antić, član Naprednog kluba, tvrdi da već 10 godina postoji ideja o balkanskom ujedinjenju. ,,Čak i kada bi se zaista pokrenula ta ideja, SAD bi to u startu sprečile. Ipak, takav savez bi trebalo da postoji jer bi on opstao i u slučaju da EU propadne. Čudi me da predsednik Nikolić to nije već pokrenuo kada je pozvan na proslavu Kumanovske bitke’’, kaže Antić.

PRETSKAZANJE TREĆEG BALKANSKOG RATA:

Treći Balkanski rat, pravoslavni savez, otcepljenje Kosova, terorističke agresije u Makedoniji i ostali nemili događaji slične prirode su predmet sadržine mnogih lokalnih proročanstava, od kojih je najpoznatije ono čuvenih Tarabića. Naši sunarodnici su podeljenog mišljenja po pitanju ocena kredibiliteta njihovih izjava. Stoga je važno da se napomene kako je kremansko jedno od tri najveća pretskazanja, pored selestinskog i Nostradamusovog.

Još 2005. godine je objavljen originalni deo teskta braće Miloša i Mitra Tarabića, vidovnjaka iz 19. veka o predstojećem Balkanskom ratu:

,,Balkanski rat sa Šiptarima rasplamsaće se u Makedoniji. Ceo Balkan će biti protiv Albanije, koja je jad i beda. Kosovo će biti vraćeno Srbima i napustiće ga Šiptari. Biće poraženi, pa će pobeći ka Americi i Albaniji. Srbija će ponovo stati na noge. Na kraju Makedonije neće ni biti. Ti što hoće da pale i ruše ne mogu više da rade ono što su naumili. Sve manje će biti onih koji će hteti da se ubijaju za neke više ciljeve. Kada i ti poginu, sa Kosova će u Albaniju otići svi koji su iz Albanije došli. Isprazniće se Kosovo’’, prenosi Dragan Pjević, prireživač pretskazanja srpskih proroka.

Da li su Južni Sloveni na pragu novog Balkanskog rata?

Pogedajte još: http://www.srbijadanas.com/clanak/evo-zasto-su-bezali-kosovski-albanci-su-odlazili-sa-kosova-jer-su-znali-da-se-sprema-rat-12 o masovnim migracijama kosovskih Albanaca…

 

Autor:  Miodrag Milutinović