Podeli dobar sadržaj sa prijateljima:

 

VAJFERTOVA RUTA

Predstavljanje „Vajfertove rute“ na sajmu „Beogradski manifest“

Subota, 23. 5. u 12 časova

Kalemegdanska tvrđava, zona „Aduti Srbije“, štand broj 3

 

Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će Turistička organizacija Pančeva i manifestacija „Dani Vajferta“ učestvovati na ovogodišnjem sajmu „Beogradski manifest“, koji se održava od 22. do 24. maja na Kalemegdanskoj tvrđavi u Beogradu. Naš štand nalaziće se u okviru zone sajma „Aduti Srbije“, u Gornjem gradu Kalemegdanske tvrđave, na poziciji broj 3.

Djodje-Vajfert i Vajfertova tura u Pančevu

Djodje Vajfert

U okviru programa „Beogradskog manifesta“, u subotu, 23. maja u 12 časova, na našem štandu, predstavićemo novu turističku rutu – „Vajfertovu rutu“ i upoznati prisutne goste sa pet važnih turističkih tačaka, koje na najbolji način ilustruju život i delo Đorđa Vajferta u Pančevu. Za tu priliku biće promovisane posebne mape „Vajfertova ruta“ koje sadrže sve relevantne informacije o mestima: Vajfertova rodna kuća, Stara pančevačka pivara, Slavina, crkva Svete Ane i porodična grobnica Vajfertovih. Tom prilikom naš štand će posetiti Jelena Batinić, članica Gradskog veća zadužena za privredu, privatno preduzetništvo i investicije, kao i Biljana Bobić Subin, menadžerka za korporativne odnose kompanije Heineken Srbija.

„Beogradski manifest“ se održava od 22. do 24. maja, na Kalemegdanskoj tvrđavi, i po svom konceptu, raznovrsnosti i ekskluzivnoj lokaciji održavanja jedinstveni je događaj u regionu. Pored sadržaja kojim se predstavljaju najbolje manifestacije i destinacije iz Srbije i okruženja, organizatori su sajam obogatili svetskim atrakcijama kao što su Festival balona i Festival vatrometa. Dnevni i večernji muzički program sajma biće organizovan na više bina, u Gornjem i Donjem gradu. Radno vreme sajma je od 11 do 23 sata, sva tri dana trajanja.

Više o manifestaciji „Dani Vajferta“:

„Dani Vajferta“ je nova gradska manifestacija koja će se ove godine prvi put održati u Pančevu, 12. i 13. juna, pod sloganom „Mesto odakle je sve počelo“. Namera organizatora manifestacije, Turističke organizacije Pančeva, je da se kroz promociju lika i dela uglednog Pančevca Đorđa Vajferta istaknu turistički, kulturno-umetnički i privredni potencijali grada Pančeva.

Organizator manifestacije je Turistička organizacija Pančeva, uz pokroviteljstvo grada Pančeva i podršku „Vajfert piva“ (HEINEKEN Srbija).

Generalni medijski pokrovitelj je Agencija Tanjug, a medijski partneri su: RTV Pančevo, Nedeljnik „Pančevac“, 013Info, RTS dopisništvo Pančevo, RT Vojvodina dopisništvo Pančevo, Vojvođanski magazin, Turizam In, Remix Press, Atastars, LookerWeekly, Mreža kreativnih ljudi, Bašta Balkana, Radio Legend, Economy, LOBI

Podeli dobar sadržaj sa prijateljima: