VAJFERTOVA RUTA

Predstavljanje „Vajfertove rute“ na sajmu „Beogradski manifest“

Subota, 23. 5. u 12 časova

Kalemegdanska tvrđava, zona „Aduti Srbije“, štand broj 3

 

Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će Turistička organizacija Pančeva i manifestacija „Dani Vajferta“ učestvovati na ovogodišnjem sajmu „Beogradski manifest“, koji se održava od 22. do 24. maja na Kalemegdanskoj tvrđavi u Beogradu. Naš štand nalaziće se u okviru zone sajma „Aduti Srbije“, u Gornjem gradu Kalemegdanske tvrđave, na poziciji broj 3.

Djodje-Vajfert i Vajfertova tura u Pančevu

Djodje Vajfert

U okviru programa „Beogradskog manifesta“, u subotu, 23. maja u 12 časova, na našem štandu, predstavićemo novu turističku rutu – „Vajfertovu rutu“ i upoznati prisutne goste sa pet važnih turističkih tačaka, koje na najbolji način ilustruju život i delo Đorđa Vajferta u Pančevu. Za tu priliku biće promovisane posebne mape „Vajfertova ruta“ koje sadrže sve relevantne informacije o mestima: Vajfertova rodna kuća, Stara pančevačka pivara, Slavina, crkva Svete Ane i porodična grobnica Vajfertovih. Tom prilikom naš štand će posetiti Jelena Batinić, članica Gradskog veća zadužena za privredu, privatno preduzetništvo i investicije, kao i Biljana Bobić Subin, menadžerka za korporativne odnose kompanije Heineken Srbija.

„Beogradski manifest“ se održava od 22. do 24. maja, na Kalemegdanskoj tvrđavi, i po svom konceptu, raznovrsnosti i ekskluzivnoj lokaciji održavanja jedinstveni je događaj u regionu. Pored sadržaja kojim se predstavljaju najbolje manifestacije i destinacije iz Srbije i okruženja, organizatori su sajam obogatili svetskim atrakcijama kao što su Festival balona i Festival vatrometa. Dnevni i večernji muzički program sajma biće organizovan na više bina, u Gornjem i Donjem gradu. Radno vreme sajma je od 11 do 23 sata, sva tri dana trajanja.

Više o manifestaciji „Dani Vajferta“:

„Dani Vajferta“ je nova gradska manifestacija koja će se ove godine prvi put održati u Pančevu, 12. i 13. juna, pod sloganom „Mesto odakle je sve počelo“. Namera organizatora manifestacije, Turističke organizacije Pančeva, je da se kroz promociju lika i dela uglednog Pančevca Đorđa Vajferta istaknu turistički, kulturno-umetnički i privredni potencijali grada Pančeva.

Organizator manifestacije je Turistička organizacija Pančeva, uz pokroviteljstvo grada Pančeva i podršku „Vajfert piva“ (HEINEKEN Srbija).

Generalni medijski pokrovitelj je Agencija Tanjug, a medijski partneri su: RTV Pančevo, Nedeljnik „Pančevac“, 013Info, RTS dopisništvo Pančevo, RT Vojvodina dopisništvo Pančevo, Vojvođanski magazin, Turizam In, Remix Press, Atastars, LookerWeekly, Mreža kreativnih ljudi, Bašta Balkana, Radio Legend, Economy, LOBI