NOVAC REŠAVA SVE

Pripadnik tzv. ,,Zlatne ruske mladeži“ i sin milijardera, Gregori Mamurin, stekao je izuzetno negativan publicitet nakon što su na njegovom jutjub – kanalu osvanuli snimci na kojima nasumičnim prolaznicima nudi ogromne svote novca u zamenu za samoponižavanje pred kamerom na način koji naloži.

Gregori Mamurin, bestidno šesnaestogodišnje derište uživa veliki luksuz: i bogatstvo, a, odskora, i slavu. No, popularnost koju uživa nije ni malo pozitivna niti stečena na pohvalan način. Naime, već je uspešno postao jedna od najomrženijih javnih ličnosti najveće države sveta. Bez obzira na brojne uvredljive i preteće komentare koji neprestano karakterišu njegovo ponašanje kao neprihvatljivo i sramno, Gregori je ponosno najavio potonju objavu novog videa u toku jula ove godine. Ovog puta će na bludne radnje da navodi žitelje ruske prestonice. Usled svoje bahatosti je dobio u jednom parku i zasluženu pesnicu u glavu od savesnog građanina kom je tražio da mu za sablasnu svotu poliže đon. Nažalost, ovaj akt nije uspeo da mu stavi doznanja da vid ponašanja koji usplahireno ističe nije društveno prihvatljiv, te da je slava stečena na taj način i te kako opasna, a ne zavidna i uzbudljiva, kakvom je naivno dete smatra.

Gregori Mamurin - zasluženi šamar

Gregori Mamurin – zasluženi šamar

Njegov deda istakao je nekolicinu puta veliko nezadovoljstvo izazvano načinom na koji Gregori i njegova majka nesavesno troše novac. Striptiz (250 evra), konzumiranje urina i lizanje đona (200 evra) su samo neki od morbidnih zahteva ovog bandoglavog tinejdžera. Možda je najžalosnija činjenica da su neki besramni pojedinci pognuli glavu pred koristoljubivom protuvom od bogataša i svesno se blamirali u strogom centru grada na zgražavanje i gađenje mnogih očevidaca. Razjarenu javnost je, po svemu sudeći, najviše razbesnela scena prilikom koje Gregori daje kavijar napaćenim beskućnicima u zamenu za reklamu i glupiranje.

,,Ne kritikujem ljude koji pristaju da urade kako kažem. Mislim da svako od njih ima neki problem zbog kog pristaje da tako postupa za novac“, saopštio je Gregori koji je objasnio da misli da on nikada nije bio u takvoj situaciji.

 

Autor: Miodrag Milutinović