BIRA SE ŽENA ZMAJ

IX Konkurs Cvet uspeha za ženu zmaja 2015 – Biramo najbolje preduzetnice!

Udruženje poslovnih žena Srbije, poziva  vas da se prijavite ili pošaljete predloge uspešnih preduzetnica iz svoje opštine, regiona na deveti konkurs za nagradu CVET USPEHA ZA ŽENU ZMAJA 2015.
IX Konkurs za poslovnu ženu - Cvet uspeha za ženu zmaja 2015 nagrade

Statute Udruženja poslovnih žena za nagradjene preduzetnice

Nagrada CVET USPEHA ZA ŽENU ZMAJA predstavlja jedinstveni podsticaj poslovnim ženama u Srbiji, koje se uspešno nose sa izazovima tranzicije i dodatno motiviše žene koje su na korak do odluke da se otisnu u svet preduzetništva.

Kao brend Udruženja poslovnih žena Srbije nagrada se dodeljuje od 2007. godine.

U prethodnih osam godina na ovom događaju je promovisano oko 400 žena, njih 95 je dobilo nagrade i priznanja, a 4 od njih su istovremeno proglašene i Ambasadorkama Evropske mreže ženskog preduzetništva.

Nagrada će se dodeliti u dve kategorije: „najevropskija ženska firma“ i žensko preduzeće za „najbolji model zapošljavanja“, kao i u potkategoriji „samozapošljavanje“.

Pored osnovnih nagrada, Udruženje poslovnih žena Srbije zadržava praksu da svake godine i Specijalnim priznanjima nagradi najbolje preduzetnice.

Pravo učešća na konkursu imaju sve poslovne žene u Srbiji koje su vlasnice ili imaju udela u vlasništvu preduzeća, bez obzira na vrstu delatnosti!!!

Ovde možete preuzeti potrebnu konkursnu dokumentaciju

  1. Formular prijave „Cvet uspeha 2015”
  2. Izjava o istinitosti prilozenih informacija
  3. Uputstvo za fotografiju
  4. Upitnik

*Kandidatkinje su u obavezi da uz potrebnu dokumentaciju prilože i radnu biografiju, motivaciono (propratno pismo), kao i eventualne preporuke profesionalnih udruženja, zaposlenih, lokalne zajednice, reference (nagrade, priznanje, pohvale).

Dostavljanje prijava

Zаinteresovаne preduzetnice svoje prijаve sа prаtećom dokumentаcijom mogu poslаti:

  1. na e-mail: [email protected]; subject: Cvet uspehа 2015
  2. poštom nа аdresu:

Udruženje poslovnih ženа Srbije
Volginа 15
11060 Beogrаd
sа nаznаkom zа
Cvet uspehа 2015“

Rok za prijavu na konkurs je 19. jun 2015. godine.

Stručni žiri

O tome ko će dobiti priznanje CVET USPEHA ZA ŽENU ZMAJA 2015 odlučuje stručni žiri, sastavljen od predstavnica UPŽ Srbije, kao i žena na rukovodećim mestima u institucijama relevantnim za razvoj ženskog preduzetništva.

Priznanja

Dobitnicama nagrade biće dodeljena statua, plaketa ili priznanje u zavisnosti od kategorije. Sve kanidatkinje biće medijski predstavljene, kao i u specijalnoj publikaciji koja prati manifestaciju.

Kontakt

Za detaljnije informacije možete se obratiti Udruženju poslovnih žena Srbije na telefon: 011/6776 801 ili putem mejla: [email protected]

Vidljivost manifestacije

Od 2009.  godine na predlog Ministarstva privrede Republike Srbije, ova manifestacija je i na zvaničnoj agendi Globalne nedelje preduzetništva (SME WEEK), koju Evropska komisija organizuje u više od 40 zemalja.

Ovaj projekat je u 2012. godini bio kandidat Srbije, na predlog Ministarstva finansija i privrede Vlade Republike Srbije, za prestižnu nagradu Europe Enterprise Promotion Award – EEPA i ušao u uži izbor među 400 projekata iz cele Evrope.

Svečanost dodela nagrada održaće se poslednje nedelje u oktobru 2015. godine u Beogradu, a tačan termin blagovremeno ćemo objaviti.