PUTINOV DVOJNIK VODI RUSIJU

Bivša supruga ruskog predsednika Ljudmila Putin za nemački magazin Die Welt tvrdi da je ruski predsednik Putin mrtav i da Putinov dvojnik upravlja Rusijom

 

Vladimir Putin je mrtav, Putinov dvojnik vlada Rusijom. Za ovakve vesti je teško utvrditi da li su istinite ili lažne. „Činjenica“ jeste da je to izgovorila bivša supruga ruskog predsednika, ona koja ga najbolje i poznaje ali i da je to uradila u egzilu, van Rusije i nakon razvoda sa Vladimirom Putinom. Obični čitaoci nisu u stanju da provere činjenice, da li je ovo stvarnost, što nije neizvodljivo i što ima smisla, ili je u pitanju specijalni psihološki rat protiv Rusije.

Intervju za Welt Ljudmila Putin je mrtav, Putinov dvojnik vodi Rusiju

Putin ili Putinov dvojnik vodi Rusiju?

U intervju za Welt Putinova supruga je rekla da ju je on tukao i da je nije primećivao, da je bila samo forma za njegov život političara, jer je on surovi obaveštajac. Takodje, rekla je da je Putina ubila Ruska elita koja vodi iz tajnosti sve procese u zemlji, i na kraju je pozvala Ruse da se osveste. Rekla je navodno sledeće…

Intervju bivše žene ruskog predsednika Ljudmile Putin za namečki magazin Die Welte

Moj suprug Vladimir Putin, na žalost, već je dugo mrtav. Moram priznati javno, jer sam više nije mogao vidjeti što se događa u njegovo ime. To je strašna stvar. Njih ništa ne može zaustaviti. Bojim se da će sada mene ubiti i moje kćeri.

Naša obitelj nije baš bila savršena. Kad sam se udala, bila sam zaljubljena u obavještajca. No, stvarnost je bila sasvim drugačija. Putin je bio zao, okrutan čovjek, tiranin. On me nikada nije smatrao osobom, jednostavno nije primjećivao moje postojanje. Ja sam mu bila potrebno samo kao referenca i za sastav obitelji, kao majke za našu djecu. Teško mi je govoriti o tome, ali Putin me je tukao, ponižavao, ismijavao me. Život s njim bio mučenje. Pokušala sam se boriti, ne samo da podnesem zahtjev za razvod. Ali ovaj čovjek nije imao ništa sveto. Da bi me ušutkao, on mi je poslao u psihijatrijsku kliniku. Prošla sam kroz sve krugove pakla … narkotika, psihotropnih tvari, nasilničkog ponašanja. Dugo vremena sam bila zatvorena u zatvoru, dugo vremena i nikada nisam videla sunčevu svjetlost, nikada nisama vidjala ljude. Još uvijek se toga sjećam s užasom. Od mlade i samouvjeren žene, postala sam sjena, moja volja je slomljena, saglasila sam se sa svim uvjetima, samo da izađem.

No, pakao koji je počeo nakon njegove smrti, teško je opisati. On je tada bio u teškom razdoblju. Sigurna sam da on nije hteo ništa da kaže, još više se povukao. Bio je nedostupan. Mjesec dana prije smrti u toku noći, bez upozorenja je posetio kćeri. A onda je otišao u potpunosti, nestao.

A onda smo jedne noći došli kući, i videli neke ljude unutra – neke od njih sam znala, neka sam videla prvi put. Sve su isprevrtali naopako, pregledali su sve papire, svi zidovi u kući su razlupani bili. Rekli su mi samo jednu stvar: „Ako želite živjeti – morate šutjeti.“

Na sva pitanja oko svog supruga kratko mi je odgovoreno da će uskoro doći i da se on povukao u interesu nacionalne sigurnosti, i da mi se oko toga ne isplati ni s kim razgovarati. Nekoliko dana kasnije došao je njegov prvi … dvojnik. 

Kasnije sam saznala da je ubojstvo Vladimira pripremljena unapred, da je eliminiran kada je prvi dvojnik blizanac bio gotovo spreman da zauzme njegovo mjesto. Izvana, bio je, naravno, vrlo sličan kao Putin – bila sam impresionirana. No, to je sasvim druga osoba.

Oni su nekako uspjeli da pronađu moje ćerke. I postavili su mi ultimatum – ili ću igrati ulogu odane supruge ili ja ili kćeri više nećemo biti žive. Nisam imala izbora. Povukla sam se, pokušavajući izbjeći javne događaje. Pozornost medija, intrige i ogovaranja – sve to me činilo bolesnom. Ali se pretvarati da ste supruga drugog muškarca je još gore. Da su imali vremena da naprave mog dvojnika više ili manje uspješno, ubili bi me odavno. Čudom, uspjeli smo pobjeći.

Zbog očitih razloga, ne mogu imenovati ljude koji su nam pomogli da se zaustavi ova strašna drama i da pobjegnemo. „Razvod“ bio je moj spas. Sada živim u inozemstvu, dobro sam. Ali bojim što se događa s Rusijom. Ljudi, nek vam dodje do svijesti! Živite kao prosjaci, jedva spajate kraj s krajem, jer ste nemilosrdno zavedeni. I sada je pitanje opstanka autohtonih naroda Rusije. Ako ne zaustavi kukavičluk i ignorirate ono što se događa u zemlji – nećete preživjeti.

ISTINA O INTERVJU KOJI JE LJUDMILA PUTINA DALA ZA DIE WELT

Ljudmila Putin nije dala nikakav intervju za nemački Die Welt niti je ikada rekla da je njen bivši suprug Vladimir Putin mrtav i da ga menja dvojnik. Ovaj intervju je izmišljen i objavljen je na ukrajinskim portalima kao deo specijalnog rata protiv Rusije. Sve je izmišljeno. Pa ipak, na stotine sajtova širom sveta je prenelo ovu lažnu informaciju i mnogi ljudi u svetu veruju da Putinov dvojnik vlada Rusijom.

Ne budite i vi jedan od njih koji veruje u lažne informacije.