ŽENA ZMAJ

Produžen rok za IX konkurs Cvet uspeha za ženu zmaja 2015

 

Udruženje poslovnih žena Srbije produžilo je do 15. jula 2015. godine IX konkurs za izbor najboljih preduzetnica u Srbiji – CVET USPEHA ZA ŽENU ZMAJA.

Produžen rok za IX konkurs Cvet uspeha za ženu zmaja 2015

Prvobitni rok je bio do 19. juna, ali je stručna komisija UPŽ Srbije odlučila da, zbog velikog interesovanja izađe u susret svim zainteresovanim preduzetnicama u Srbiji, i omogući im da se prijave za jednu od dve kategorije – „najevropskija ženska firma“ i „najbolji model zapošljavanja žena“, kao i za jednu potkategoriju – „samozapošljavanje“.

Imena nagrađenih kandidatkinja IX izbora Cvet uspeha za ženu zmaja biće saopštena na svečanosti dodele priznanja 28.oktobra 2015. godine u Teatru i Operi „Madlenianum“ u Zemunu.

Više saznajte na linku:

http://www.poslovnezene.org.rs/category/aktivnosti/godisnja-nagrada-za-najbolje-preduzetnice-cvet-uspeha-za-zenu-zmaja

Uputstvo za prijavljivanje na konkurs

Kandidatkinje su u obavezi da uz potrebnu dokumentaciju prilože i radnu biografiju, motivaciono (propratno pismo), kao i eventualne preporuke profesionalnih udruženja, zaposlenih, lokalne zajednice, reference (nagrade, priznanje, pohvale).

U razmatranje će biti uzete samo potpuno popunjene prijave sa svom neophodnom pratećom dokumentacijom navedenom u Uputstvu i pristigle do datuma zatvaranja konkursa.

Svoje prijаve sа prаtećom dokumentаcijom možete dostaviti:

  1. na e-mail: [email protected]; subject: „Cvet uspehа 2015”
  2. poštom nа аdresu:
    Udruženje poslovnih ženа Srbije
    Volginа 15
    11060 Beogrаd
    sа nаznаkom zа „Cvet uspehа 2015“

Za detaljnije informacije možete se obratiti Udruženju poslovnih žena Srbije na telefon: 011/6776 801 ili putem mejla: [email protected]