ŠTA JE KLUB MOBI 3663

Ako na mobilni telefon dobijete SMS poruku sa broja 3663 znači da ste „postali član“ kluba Mobi koji vam naplaćuje dobijanje sms poruka

 

Danas sam pomogao u razotkrivanju jedne „male misterije“, načina na koji vam preko računa za mobilni telefon kradu pare. I to na način da vi sami ništa ne radite, već vam oni šalju sms poruku koja vas košta.

SMS poruke sa broja 3663 vam skidaju novac sa mobilnog

Ako vam dođe poruka sa broja 3663, uvaljeno vam je da ste se „prijavili“ na nekakav „Klub Mobi“. Svaka poruka koja vam stigne od njih vas košta 180 dinara. Proverite gd ste se sve prijavili, jer prijava na neku igricu ili aplikaciju može da vas dovede do ovakve situacije. Često se dešava da vas sajtovi navuku da se prijavite na usluge koje se plaćaju a da vi to ne prepoznate.

U pitanju je firma koja je kod Ratela registrovana kao Operator: DIMOCO SERBIA DOO. Imaju adresu u Beogradu, a broj telefona u Novom Sadu 021/4892637.

Pozovite taj broj i odmah odjavite pomenutu „uslugu“, jer će vam porukama odrati kožu s leđa! Oni su nekakvi posrednici u kupovimni mobilnih aplikacija.

Dovoljno je da vam poruka samo stigne, to vas košta.

Dakle, 3663. Podatke o firmi imate na linku:

http://registar.ratel.rs/sr/reg201?action=table-details&page=20&format&operatorId=1871

Zoran D.

39 Responses to "SMS poruke sa broja 3663 vam skidaju novac sa mobilnog"

 1. Tihomir  29. septembra 2016.

  Mom klincu su sjeli na broj i mjesečno mi uzimaju cca. 80 €. Žalio sam se operateru Tele 2 i dobio broj u Zagrebu da im se javim. Zvao sam više puta i uredno se javila slovenska sekretarica. Danas mi se upravo na taj broj javila neka gospodična i rekla da sam dobio trgovinu cipela i da je stalno zovu tražeći Dimoko. Što napraviti?

 2. Nataša  5. jula 2017.

  Isto je i sa brojem 3135. U zadnja dva meseca su mi uzeli 3.000 din, a uopšte mi nije jasno kako i za šta.

 3. MIRA  7. jula 2017.

  Postovani,
  Ne treba sa DIMOCOM komentarisati , naravno da ce da pricaju svoju pricu !!!
  PRIJAVITE RATELU ADRESA PLAMOTICEVA 2 – prilozite racune i opisite slucaj !!
  A vec se podnosi tuzba od strane vise korisnika pa je dobro da kopirate odgovor vase mob. operatera i ukratko opiste u prigovoru RATELU vas slucaj !!!

 4. mirjana  12. februara 2018.

  vEć tri mjeseca mi skidaju na računu 60 95 i sada 54 kn.Nikako da saznam što je to Danas nazovem Vip i konačno čujem Nemam pojma niti veze sa tim brojevima.Ne znam zašto Vip ne zaštiti svoje potrošače.Sada idem dalje u akciju.Totalna prevara i svi šute.Pitala sam zašto kraj tih brojeva nema objašnjenja.Mi plačamo niko ništa.Kažu nazovite Dimocom…krasno

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.