NARODNI LEK ZA PROSTATU

Kako da smanjite prostatu prirodnim putem, prirodni lek za uvećanu prostatu na biljnoj bazi

 

Uvećana prostata je sve češće oboljenje muškaraca nakon 40 godine života. S obzirom da je uvećanje prostate postalo masovna epidemija jako je bitno da znate za prirodni lek za uvećanu prostatu na biljnoj bazi. Prirodni lek za uvećanu prostatu se sastoji od tri leka, BioProstata kapi za prostatu i Šveden biter kapi, te obroka od tikvica i mleka koji se jede tokom dve nedelje.

Prirodni lek za uvećanu prostatu

Vežbanje je takodje zaštita i prirodni lek za uvećanu prostatu

Prostata (grč. prostátēs) je muška polna žlezda koja predstavlja deo muškog reproduktivnog sistema.

Nalazi se između bešike i rektuma, a okružuje uretru, cev koja provodi mokraću iz bešike kroz penis. Ona proizvodi materije koje ulaze u sastav ejakulata.

Prosečne dimenzije prostate su: 3.5 x 4.5 x 2.5 cm, a težina normalne prostate se kreće između 16 i 22 grama. Tu veličinu zadržava do sredine četrdesetih godina života, kada se ponovno počne povećavati zbog umnožavanja ćelija, koje se naziva adenom, benigna hiperplazija ili doborćudno povećanje prostate. Uvećana prostata ne mora da pravi probleme ako ne stiska previše mokraćni kanal i ne zaustavlja protok mokraće, ali svakako je redovna kontrola prostate neophodna.

I trebalo bi makar dva puta godišnje koristiti BioProstata kapi za prostatu kao preventivu od pojave raka prostate i za zaustavljanje uvaćanja prostate.

Bolesti i poremećaji prostate

Statistike su pokazale da od svih unutrašnjih organa čoveka prostata najčeše oboljeva. Bolesti prostate su:

Benigna prostatična hiperplazija
Prostatitis
Prostatatodinija
Rak prostate

Benigna prostatična hiperplazija

Benigna prostatična hiperplazija ili dobroćudno uvećanje prostate ne nosi povećan rizik od raka prostate. Razlog je što se ta dva razvijaju na različitim mestima u prostati. Dobroćudno povećanje u unutrašnjosti prostate, a rak na spoljašnjem delu ove žlezde. Od 30. godine života kod mnogih muškaraca dolazi do povećanja veličine prostate, pa razlikujemo prema težini sledeća uvećanja:

malo (do 30 g)
srednje (30-50 g)
veliko (50-150 g)
vrlo veliko (preko 150 g)

Dijagnoza se postavlja na osnovu razgovora sa pacijentom, ultrazvučnog pregleda prostate, digitorektalnog pregleda prostate ili laboratorijskih analiza. Čim primetite da se prostata uvećava koristite naš narodni prirodni lek za uvećanu prostatu, biljni lek za smanjenje prostate – BioProstata kapi i tikvica obrok.

Rak prostate

Karcinom (rak) prostate je maligno oboljenje prostate i jedan je od najčešćih tumora kod muškaraca pored karicnoma debelog creva i pluća. Javlja se u dobi od 45 godina i nadalje, dok je kod muškaraca mlađih od 45 godina retkost.

Bioprostata kapi za prostatu

BioProstata su najbolje biljne kapi za prostatu na bazi sitnocvetne mlečike – klikni i naruči!

Recept za prirodni lek za uvećanu prostatu

Biljni lek za smanjenje uvećane prostate se sastoji od dva preparata. Prvi biljni lek za prostatu je jutarnji obrok od tikvica i mleka koji vam preporučuje travar Borisav Rašević.

1. Uzmete jednu običnu tikvicu, dobro je operete i sameljete u blenderu, bez guljenja, sa sve košticama i korom. Samlevenu tikvicu sipate u manju šerpu, dodate mleko, 2-3 dcl i kuvate pola sata na tihoj vatri dok se sve ne ukuva u gustu masu. Skiniete sa šporeta, ohladite i pojedete dok je još toplo.

Tikvice i mleko treba jesti svako jutro sledeća dve nedelje.

U pitanju je obična bledozelena tikvica koja služi za svakodnevnu ishranu, nije u pitanju ni tikva, ni bundeva koje se često oglašavaju kao lek za prostatu.

2. BioProstata kapi za prostatu pijete dva puta dnevno, pre jela, popodne i uveče, kafenu kašičicu tinkture sa čašom vode. Terapija traje dok se bočica ne popije. Kapi za prostatu BioProstata su najbolji prirodni preparat na tržištu i napravljenje su od lekovitog bilja koje dokazano deluje na prostatu: sitnocvetna mlečika, vodopija, divlji origano, crna kopriva, prečica.

3. Zlatni Šveden biter eliksir se stavlja kao obloga na prostatu uveče i po mogućstvu ujutru. Natopi se parče gaze za eliksirom, stavi na kožu u visini prostate, prekrije najlonom ili nepromočivom tkaninom, fiksira hansaplastom i ostavi preko noći. Ujutru se skine gaza, mesto opere od tinkture i dobro namaže i utrlja BioBalsam kremom po potrebi, da se koža ne bi isušila od eliksira. Od Šveden bitera će se koža obojiti ali ta obojenost prodje nakon par dana nakon prestanka stavljanja eliksira. Obloge stavljati dve nedelje, dok traje terapija.

Nakon tri do pet dana prirodni lek za uvećanu prostatu će već delovati, smanjiti prostatu i omogućiti normalnije mokrenje. Kapi i hrana deluju iznutra, a eliksir spolja.

Ovaj biljni lek za uvećanu prostatu možete koristiti i kod kancera prostate, uz lekove i terapiju koju vam da lekar. Prirodni lek za smanjenje prostate je pomoćno lekovito sredstvo i ne treba da se kod raka i tiumora prostate koristi bez medicinske terapije i bez nadzora lekara.

Prirodna terapija za prostatu treba svake godine da se ponovi jednom do dva puta godišnje, ako imate dobroćudnu hiperplaziju prostate.

BioProstata biljne kapi za prostatu mogu se naručiti na sledeći način:

Telefon za naručivanje u Srbiji:  065 970 7777

E mail za naručivanje:  [email protected]

Naručivanje za BiH i RS: (+387) 066 271 012

http://prirodanadar.rs/proizvodi/