SAMSUNG SAFETY TRUCK

Kako da bezbedno pretičete pomoći će vam Samsungov kamion koji na sebi ima veliki monitor koji prikazuje šta se dešava ispred njega

 

Znate li šta je Samsungov kamion za bezbedno preticanje? Reklamna agencija Leo Burnet i njihovo predstavništvo u Argentini je osmislilo TV kampanju za bezbednost u saobraćaju – Samsung Safety Truck koju je predstavila inovativnim video spotom kako nove tehnologije pomažu vozačima. Video klip je postao globalno popularan zbog interesantne ideje i realizacije a Samsungov kamion nova ikona savremenih tehnologija.

Samsungov bezbedni kamion za preticanje Samsung-SafetyTruck

Samsung Safety Truck u akciji

Kako se došlo do ove akcije? Zbog velikog broja udesa na auto putu u Argentini pri preticanju, kreativci iz agencije su došli na ideju kako da taj problem reše na originalan način. U tome im je pomogao elektronski div Samsung sa svojim velikim monitorom i kamerama koje su postavljene na Samsung kamion sa prednje strane i snimale put i automobile koji idu u susret. Samsungov kamion ima i noćno snimanje i svojim velikim ekranom pruža vozaču iza sebe potpun pregled puta unapred koji on ne vidi na normalan način.

Naravno, ovo je sve reklama za Samsung ali izgleda jako zanimljivo.