BILJNA KREMA ZA PSORIJAZU

Biljna krema sa lekovitim biljem i aktivnim materijama za psorijatičnu kožu sa ljuspicama BioPsorijaza je najbolja krema za psorijazu na prirodnoj osnovi

 

Biljna krema za psorijazu BioPsorijaza je tradicionalni melem i specijalna krema za kožu sa ljuspicama i psorijatičnim promenama kože koja smiruje crvenilo, svrab, ljuspanje kože. Godinama osobe sa psorijazom koriste sa uspehom našu nevenovu kremu BioCalendula koja se pokazala delotvornom za psorijazu ali se stvorila potreba kod teških oblika psorijaze da se napravi još efikasnija krema za psorijazu sa biljnim i aktivnim sastojcima za skidanje ljuspica sa psorijatične kože. Uz to, želeli smo da pacijentima koji imaju velike površine pod crvenilom ponudimo veće pakovanje po nižoj ceni.

BioPsorijaza biljna krema za psorijazu

Najbolja krema za psorijazu

Tako da je BioPsorijaza krema za psorijazu nastavak nevenove kreme obogaćene salicilnom kiselinom i sa drugačijom kozmetičkom podlogom koja efikasnije deluje kod teških oblika psorijaze. Nakon dugo godina istraživanja možemo reći da je ovo najprirodnija i najbolja krema za psorijazu kod nas.

Sama krema za psorijazu nije dovoljna da u potpunosti u akutnoj fazi bolesti smiri svrab, crvenilo i ljuspanje kože ako se ne koristi i tinktura za psorijazu BioPsorijaza po receptu Marije Treben, jer je psorijaza bolest endokrinog sistema čije se posledice izražavaju na koži. Stoga se mora lečiti uzrok nastanka psorijaze, a on je unutar tela, ne spolja. U tom smislu je preporučljiva dijetalna ishrana bez kiselih namirnica. Koristeći preporuke čuvene austrijske travarke Marije Treben i njene recepte nastao je set naših preparata BioPsorijaza koji svima pomaže za smirivanje psorijaze.

BioPsorijaza krema za psorijazu deluje kao:

– krema za smirivanje crvenila

– biljni melem za umirivanje svraba

– biljna krema za skidanje ljuspica

– regenerativna krema za hidriranje i regeneraciju kože

– keratolitička krema za čišćenje površine kože

– narodna krema za ekceme i upale kože

Sastav kreme za psorijazu: ekstrakti nevena, matičnjaka i bosiljka, biljno ulje nevena, salicilna kiselina, pantenol, alantoin, kompleks vitamina za kožu i kozmetička podloga.

Primene kreme za psorijazu: Krema se dobro utrlja na očišćenu kožu ujutru i uveče. Pre nanošenja kreme oprati i očistiti tretiranu kožu. Za lice i osetljivije delove tela se može u toku dana koristiti nevenova krema BioCalendula. Kod lakšeg crvenila bez ljuspi krema za psorijazu se nanosi nekoliko puta dnevno na obolela mesta. Kod jako psorijatične kože i velikih ljuspi krema se dobro utrlja 3-4 puta dnevno dok se koža ne smiri, a onda se nanosi 1 do 2 puta dnevno za uklanjanje tragova crvenila i psorijaze. Krema se može koristiti i za decu.

Pakovanje BioPsorijaza kreme za psorijazu: teglica od 100 ml

Rok upotrebe je godinu od datuma proizvodnje. Nakon otvaranje rok upotrebe je 3 meseca od trenutka otvaranja tube. Čuvati BioPsorijaza kremu zatvorenom u teglici na temperaturi od 5 do 25 stepeni, na tamnom, suvom i zaštićenom mestu.

komplet i set za psorijazu Priroda na Dar

Prirodna terapija za psorijazu: Za lečenje psorijaze prirodnim putem najbolji izbor je kupovina našeg Psorijaza kompleta u kome su dve kreme za psorijazu, čaj i tinktura za psorijazu. Kupovinom psorijaza kompleta dobija se nevenova krema gratis a terapija lečenja psorijaze traje skoro dva meseca. Psorijaza komplet možete naručiti preko našeg sajta ili putem telefona i maila.

Cena BioPsorijaza nevenove kreme za psorijazu: 1200 dinara + standardni ptt troškovi dostave brzom poštom.

 

Naručite BioPsorijaza kremu pouzećem direktno na vašu adresu: 

Telefon za naručivanje: 065 970 7777

E mail za naručivanje:  [email protected]

Naručivanje za BiH i RS: (+387) 066 271 012