Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Preporuka

Modna dizajnerka Ivana Pilja osvaja svet

 

IVANA PILJA

Mlada dizajnerka Ivana Pilja osvaja svet svojim kreacijama. Slike modela Ivane Pilje

 

Jedna od najuspesnijih nasih modnih dizajnerki Ivana Pilja nedavno je svoje kreacije zvanicno pokazala i na Berlinskom Fashion Week – u, gde je sve prisutne u publici kao i kolege ostavila bez daha. U sasvim neobicnim i nesvakidasnjim kreacijama modeli su prosetali Berlinskom modnom pistom.

Ivana Pilja modeli _8

Dizajnerka je svoju kreaciju prikazala i na Londonskom Fashion Week – u gde je takodje zadobila velike simpatije kolega i publike na ovom modnom dogadjaju.

Gostujuci u jednoj televizijsko emisiji Ivana je otkrila da tajna uspeja nije samo u njenim kreacijama vec i u celom timu sa kojim saradjuje i na koji je narucito ponosna.

Ivana Pilja modeli _2

Prilog sa Londonskog Fashion Week-a

 

Ko je Ivana Pilja

Ivana Pilja je jedna od nasih najuspesnijih mladih dizajnerki karijeru je otpocela 2007. godine u razlicitim modnim kucama, samim tim radeci za vodece sportske marke stekla je veliko iskustvo kojoj je veoma pomoglo u daljoj karijeri.

Ivana Pilja modni dizajner

Svojom diplomskom kolekcijom, pocetkom 2010. godine izabrana je na medjunarodnom festivalu mode u Holandiji, gde je i osvojila svoju prvu reviju. Odmah potom istu kolekciju je predstavila i na Beogradskoj nedelji mode, iste godine, gde je osvojila cak dve nagrade.

Kreacije ove mlade dizajnerke su zapravo inspirisane Japanskom modom. Modeli su ostrih ivica i ravnih dezena, upravo zbog toga su kreacije i zapale za oko mnogim ljudima.

Ivana Pilja modeli _5

Ivana Pilja modeli _4

Pilja je svoje kolekcije prikazala i u svetu na mnogobrojnim modnim dogadjajima kao sto su u Holandiji, Nemackoj, Dubiau, Londom,…

Kreacije mlade dizajnerke nosila su svetska imena poput Dita Von Teese, Ellie Goulding, Lily Allen, Daisy Lowe, Paloma Faith.

Po svemu sudeći, Pilju ceka velika svetska karijera u svetu mode.

 

Relja Mišić

Ostavite komentar

Ostavite komentar