U susret 2016.

Gde su najbolje žurke za doček nove godine u Beogradu

 

Najkul žurke za doček: Od „kućne RNR žurke“ na tri stejdža do S.A.R.S.-a na Sajmu

gde: Depo Magacin

Autor: ak-ap

Nije, valjda, da još niste smislili gde ćete na doček? Ako niste u fazonu narodnjaka ili sedeljki – ovo će, po svem sudeći, biti najveće žurke u gradu!…

ExKLUZivna (beo)GRADSKA žurka…….. . . . . .   .  .  .   ! 

Vračar roks ekipa

Vračar roks ekipa se seli u Kluz, Foto: N. Kostić

ExKLUZivna (beo)GRADSKA žurka održaće se u potkrovlju nekadašnje Robne kuće Kluz (Masarikova 4), a zamišljena je kao spoj „kućne žurke“ koja bi trebalo da oživi duh intimnog Beograda, velikog koncerta i DJ revije. Ludu svirku garantuju Irie FM, Zemlja gruva i Acoustic strings, a za pultom vas čekaju popularni „Anđeo i Ðavo“ – Uroš Ðurić i Srđan Žika Todorović, Hornsman Coyote, Indie-go!, Bege Fank, Uroš Milovanović, Nebojša Intruder… Karte su u prodaji po promo ceni od 1.000 dinara.

S.A.R.S. i ekipa…

SARS

SARS, Foto: Promo

Grupa S.A.R.S. najavila je veliki novogodišnji koncert na Beogradskom sajmu, a u međuvremenu su objavljeni i ostali izvođači – Vampiri, KKN, Grupa 3, RNDM… Dakle, biće tu različitih ritmova, od balada do prljavog rokenrola, a karte su 1.200 dinara.

Depo će i u novogodišnjoj noći biti jedan od glavnih baza ljubitelja elektronskog zvuka – zvezda večeri je Kamran Sadeghi, a podrška je moćna domaća četvorka u sastavu Marko Nastić, Marko Milosavljević, Dejan Milićević & Vladimir Dragaš. Regularna pojedinačna karta za doček košta 1.200, dok je cena VIP ulaznice 1.600 dinara. U prodaji su i kompleti, budući da je za 1. januar najavljena repriza uz sjajnog Ernana Katanja – karta za obe večeri je 2.300 dinara (3.100 VIP).

Love revolution…

Mikser ekipa

Mikser ekipa, Foto: Promo fotka

Ponešto za sve ukuse na Mikserovoj Love revolution žurki – “Back to the 80”, EDM i živi nastup ikoničnih Sajsi MC i Sevdah Baby & Djixx. Prvih 300 karata mogu da se nabave po ceni od 1.200, drugi kontigent biće 1.500, a 2.000 će koštati ulaznice na samom ulazu 31. decembra.

Vatra specijal…

Monsun

Monsun, Foto: Beogradnocu.com

VATRA pali Monsun u novogodišnjoj noći i najavljuje Rap & RnB Spektakl. za pultom vas čekaju Inspektor, 50 Grass, Φake Casual, byp_ i Me-High-Low kao specijalni gost. Karte trenutno koštaju 600, dok će na samom ulazu biti 1.200 dinara.

Tranzit kroz…

Tranzit Bar

Tranzit Bar…

Dočekajte Novu 2016. u Tranzitu! Zamislite ovu situaciju:
Nova Godina je, a vi ste zaglavljeni u Tranzitu…
Kada u Beogradu bude deset sati, tada će u Moskvi slaviti Novu godinu, sat vremena kasnije nebo nad Atinom biće ispunjeno vatrometima, pa redom… A u beogradskom Tranzitu svakih sat vremena služiće se nacionalno piće zemalja koje su u tom trenutku ušle u novu godinu. Ukrcavanje počinje u 21 sat po beogradskom vremenu, cene su od 25 do 55 evra.

Novogodišnji rejv…

Tube

Tube, Foto: Creative Couple

Za Novogodišnju rejv u popularnom klubu Tjub biće zaduženi Kid Kimi, Daniel Cehranov, Vuk Smiljanić, Zwein, John Belk i Alternativa. Karte mogu da se kupe po ceni od 750 rsd.

Stargate…

STARGATE, 15. po redu, pod nazivom “Ultimate Trance Expiriance Of The Year” u Kolos donosi live izvođenje sastava Melicia i DJ set Pixela. Ono što organizatori izdvajaju je da izraelski sastav Melicia po prvi put dolazi u punom sastavu tj. da će uz pratnju producenta i DJa Avrham Ilouz-a nastupati i Odeliya Iloose Almog, ženski vokal koji upravo ovaj sastav čini toliko poznatim. Cena karte u pretprodaji je 1200 dinara.

New Sun Year Trip…

Pravi doček za trensere – očekivano, u klubu Sioux. Nastupaju Celestial Intelligence Live, Journey Into Sound, Skarma, Imba, DaPeace… Karte su puštene u prodaju po ceni od 1.000 dinara.

Noć u Peronu…

Peron

Peron, Foto: Marko Popović

Peron ide na siguricu, i u ovoj noći okuplja svoje glavne partimejkere – žurku prave DJ Ognjen Krstić, Marko Gangbanger, DJ Makinwa i DJ Pedja Stanković. Karte su 600 dinara, do 31. decembra poskupeće na 1.200.

Izvor: 24sata.rs

Priredio: pf V. V. Mihić EKSPERT

oOOo