Priče iz sudnice – nadrilekarstvo

„INJEKCIJA“ ZA NEROTKINJE

 

Napisao: J. D. Ljutić

Dragan J. (34) iz sela nadomak Beograda, pravosnažnom odlukom Suda, osuđen je na četiri godine zatvora zbog lažnog predstavljanja i nadrilekarstva …

Priče iz sudnice i nadrilekarstvo za nerotkinje

… Ovim je potvrđena prvostepena odluka Drugog osnovnog suda u Beogradu, a lažan doktor je poslat na izdržavanje kazne.

Šta je „radio“…

Tokom sudskog postupka, utvrđeno je da je Dragan J. skoro godinu i po dana, “lečio i izlečio” dvadesetak nerotkinja od kojih je svaka rodila zdravu bebu.

I, tajna se, verovatno, nikad ne bi otkrila i sve bi bilo u redu da, trojica muževa, nisu posumnjala u „doktorov metod“  lečenja i to što njihova deca liče, baš, na njega!?

A “doktor” za nerotkinje, imao je, svakog dana, sve više i više „posla“. U njegovu “ordinaciju”, u jednom iznajmljenom stanu, u centru Beograda, dnevno je bilo mnogo zainteresovanih pacijentkinja. Pristizale su mu žene iz Beograda, Niša, Kragujevca…

„Svakoj sam pomogao…“

– Dolazile su mi žene iz svih krajeva Srbije i tražile isto: da im omogućim da rode dete – ispričao je Dragan J. na sudu. – Bilo ih je lepih i mladih, ali i starijih i ružnih. Ali, svakoj sam udovoljio i pomogao da dobije dete…

Dragana J. su trojica očeva “prozrela” i jedne noći, pijani, upali u njegovu ordinaciju. Prvo su ga pretukli, a zatim i prijavili policiji.

– Tražili su da priznam čim sam lečio njihove žene. Uplašen, ali i besan, rekao sam im da nisu njihove žene jalove, nego oni. Kazao sam i da nikad ne bi imali decu da nije bilo mene i moje “injekcije” – priznao je “doktor”.

Na sudu je rekao i da se, nijednog trenutka nije pokajao zbog onog što je „radio“. S nekim pacijentkinjama, priznao je, samo jednom, a s nekima i po više puta.

– Nikog nisam ubio, nego sam darivao život. Žene su same pristajale na moje “lečenje”. Ne može se zatrudneti od čajeva i trava, nego samo od dobre “injekcije”. Svaka, koja je primila moju “injekciju”, dobila je porod – objasnio je Jovanović.

Sve tačno, ne laže!… Bolji od mog Živote!…

Odbranu lažnog doktora na sudu su potvrdili gotovo svi svedoci – žene koje je “lečio”.

– U braku s mužem, bila sam 10 godina i nismo imali dece – ispričala je jedna od novopečenih majki. – Čula sam za Dragana, otišla kod njega i kad mi je rekao da se svučem,  sve mi je bilo jasno. Nisam se opirala, a i doktor je delovao fino. Rodila sam divnu devojčicu koja je “pljunuta” on. Uostalom, doktor je i nežniji i bolji od mog Živote!

Izvor: novosti.rs

Priredio: pf Velibor Mihić

oOOo