Kućni ljubimci… MAČKE!

MRNJAU FEST U BEOGRADU…

 

Subota i nedelja 9-10. januar 2016, Dom omladine Beograda… Dođite!…

„Predstavnici Društva „Le PETit“ naglašavaju da mačke uče ljude individualnosti, poštovanju tuđeg integriteta i različitosti. „Ko odraste s mačkom kao drugarem u detinjstvu, kao Nikola Tesla, na primer, razviće se u pozitivnu ličnost“, smatraju organizatori manifestacije…

PLakat za Mrnjau fest u Beogradu 9 i 10 januara 2016

I u pravu su, i te kako!…

Poziv…

Dragi mačkoljupci, pozivamo vas na jedinstven festival posvećen mačkama – Mrnjau Fest! Dođite da mrnjaučemo, predemo, da se mazimo, ako treba i frkćemo, zatim nešto i da naučimo, ali prvenstveno da se slatko zabavimo!…

Živele mace! Tanke, bucmaste, čupave, kratkodlake, ćelave, dugonoge, kratkonoge, crne, šarene… ma kakve god bile, najlepše su zato što su – mačke!

Domaće i strane odgajivačnice…

Tokom ovog mačjeg festivala, predstaviće se domaće i strane odgajivačnice koje će izložiti svoje mace šampione. Mace će se takmičiti za prestižne WCF nagrade, a ljubitelji će moći da se informišu o interesantnim rasama putem prezentacija i direktno od odgajivača.

Predstaviće se udruženja koja se brinu o dobrobiti maca, a biće tu i izuzetnih mačića za udomljavanje. Na predavanjima i u kontaktu s  veterinarima, specijalistima za ishranu i ponašanje, saznaćemo, baš, sve o macama – o nezi, ishrani, vaspitanju, mitovima i predrasudama.

Na Mrnjau Festu biće prilike da svoje mačje blago obradujemo nekom ukusnom poslasticom kompanije Farmina, korpicom ili igračkicama, a predstaviće nam se i kreativci Retro dućana sa svojim maštovitim šapotvorinama čija je zajednička tema – mačka. Osim zanimljivih predavanja i izložbi, biće upriličene i otvorene kreativne radionice… i još mnoga druga iznenađenja.

Gosti, ljubitelji mačaka, dobro nam došli!…

Ljubitelji mačaka, dobrodošli u Beograd, na Le PETit WCF Mrnjau Fest! Dođite da se družimo, radujemo, da mrnjaučemo zajedno i provedemo dan u dobrom društvu, najboljem – u društvu mačaka!

Glavni program Mrnjau Festa je dvodnevna svetska izložba mačaka po WCF pravilima (WCF World Show). Mačke će biti ocenjene u svim WCF izložbenim klasama, a zatim će se takmičiti za Best In Show i Best Of Best nagrade. Mačke se mogu prijaviti za takmičenja u WCF i Master ringovima.

Organizatori: Klub Le PETit WCF Srbija, Stammbaum Nemačka i Magnificats Rumunija. Sudije AB: Anneliese Hackmann, Andreas Möbius i Marion Meister. Licenca: L# 164043.

Posebni programi: Master Ring, Double Master Ring, Triple Master Ring.

Izložbeni prostor: Dom omladine Beograda.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Zabeležite e-adresu MAČJEG DRUŠTA, to jest, FELINOLOŠKOG DRUŠTA:

http://www.lepetit.rs/index.htm

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Mrnjau fest u Beogradu 9 i 10 januara 2016

Izvor: http://www.lepetit.rs. politika.rs

Priredio: pf Velibor Mihić, dipl. fil., veliki ljubitelj mačaka, imam Tinu i Garija (pomajku i posinka)

oOOo