PESMO SUDBINO!

Pronadjite koja je bila glavna pesma na dan kada ste rodjeni. Koja je pesma tog dana bila prva na Top listi

 

Zanimljiv sajt i zabavan servis – pronadjite pesmu koja je u danu vašeg rodjenja bila prva na muzičkoj Top listi. Potražite koji je to hit i No 1. sudbinska pesma na dan kada ste rodjeni, jer možda vam je ta muzička vibracija odredila sudbinu.

http://playback.fm/birthday-song

Ne verujete da pesma odredjuje nečiju sudbinu?

koja je bila No1. pesma na dan kada ste rodjeni

The Black Eyed Peas

Evo na primer, 9 maja 2009 godine kada je ovaj sajt Bašta Balkana krenuo sa radom na top listi je na vrhu bila pesma Boom Boom Pow američke grupe The Black Eyed Peas

Na dan 5 marta 1970 godine u Beogradu kada je rodjen sadašnji premijer vlade Srbije gospodin Aleksandar Vučić pevalo se Bridge over Troubled Water (Most preko uzburkane vode) grupe Simon & Garfunkel. Simboličnog li naziva!

O njegovom životu se dosta toga zna. Bio je pionirski prvak Beograda u šahu, odličan đak i još bolji student, najmlađi srpski poslanik, oženio sa novinarkom Ksenijom Janković, bio je najmlađi ministar u Vladi Srbije, gensek radikala… Zašto je baš takav i zašto nikoga ne ostavlja ravnodušnim, Aleksandar Vučić pokušava da objasni u ispovesti za Press.

– Postoji jedan događaj kog se ja ne sećam jer sam bio beba, ali koji su mi moji mnogo puta prepričavali… Dok me je majka dojila, iskliznuo sam joj iz naručja. Pao sam i slepoočnicom udario u špic fotelje. Kažu da je krv šikljala toliko da su pomislili da nema ništa od mene… Ipak, nije mi bilo ništa. Naravno, toga se ne sećam, mada možda se posledice tek danas osećaju…

A sadašnji predsednik Srbije gospodin Tomislav Nikolić je rodjen u Kragujevcu 15. februara 1952 godine i na radio stanicama glavni hit je bila pesma Cry (Plakanje) od Johnnie Ray and The Four Lads.

Nikolić je po struci građevinski tehničar. U rodnom gradu je 1971. započeo studije na Pravnom fakultetu, ali ih je napustio i počeo bogatu radnu karijeru širom bivše SFRJ. Kratko se bavio atletikom, tj. utrkom na 800 metara. Bio je i šef izgradnje na pruzi Beograd-Bar. Nakon toga, vratio se u Kragujevac gde je dvanaest godina bio šef investicija u kragujevačkom preduzeću „22. decembar“, a dve godine je bio tehnički direktor javnog komunalnog preduzeća u Kragujevcu.

1991. godine, počeo se baviti politikom sa Narodnom radikalnom strankom i potom postaje jedan od osnivača Srpske radikalne stranke zajedno sa Vojislavom Šešeljem.

Posle neka neko kaže da muzika ne odredjuje nečiju sudbinu :-)