Februar je mesec romantike u Sava Centru

Ovog februara  nas u Sava Centru u Beogradu očekuje sjajan izbor koncerata za ljubitelje raznih žanrova muzike.

Ljubitelji srpske vokalne muzike će preferirati da poslušaju čuvenu braću Teofanović, dok će ljubitelje džeza i nekog nežnijeg zvuka više obradovati koncert Masima Savića, dok će sve ljubitelje starogradske muzike najviše radovati koncert naše čuvene grupe Legende.

Koncert braće Teofilović će se održati 6. februara u 20 časova na sceni Velike dvorane Sava Centra. Ovaj koncert će na neki način biti i promocija njihovog novog albuma. Oni će kroz muziku na jedinstven način predstaviti posetiocima jedan svet za koji nisu ni znali da postoji, koji je postojao u prohujalim vekovima.

teofilovici

Teofilovići, kao duet, su karijeru započeli još devedesetih godina prošlog veka, a svoj prvi veliki uspeh su doživeli 1998. godine sa albumom Čuvari sna koji se sastojao od petnaest arhaičnih pesama. Sledeći album su objavili 2001. godine pod nazivom Sabazorski vetrovi. Nakon velikog koncerta su 2007. godine objavili i album sa koncerta pod nazivom „Koncert Belgrade Live“. Oni tokom svoje karijere nisu samo poznati u Evropi, već i širom Amerika i u Japanu.

Njihov koncert sigurno nećete nikada zaboraviti, jer svoje emocije prenose na jedinstven način pun zanosa. Cena karata je 1.000 dinara.

Masimo Savić će svoju ljubav prema muzici podeliti sa svojim fanovima baš na Dan zaljubljenih, 14. februara, takođe u Velikoj dvorani Sava Centra u 20:30h. Ovaj pevač sjajnih vokalnih sposobnosti mnogo voli ovu dvoranu i beogradsku publiku i ove godine je rešio da joj se predstavi u malo drugačijem ruhu, sa novim aranžmanima pesama. Prošle godine je u isto vreme predstavio svoj novi album „I dan ljubavi“, a ovde godine će beogradsku publiku dočekati sa svojim najlepšim pesmama sa akcentom na poslednji album uz pomoć aranžera Ivana Popeskića, dirigenta Alana Bjelinskog, klasičnog orkestra i njegovog benda koji ga inače prati. Verujemo da će u ovom prelepom romantičnom koncertu uživati i svi zaljubljeni i svi oni koji to još uvek nisu. Cena karata je od 1.500 do 2.700 dinara.

masimo savic

Malo starije generacije kao i generalno ljubitelji starogradske muzike će moći i ove godine da uživaju u pesmama grupe Legende. Njihov koncert će se održati 20.februara sa početkom u 20 časova u velikoj dvorani. Ovo je već tradicionalni koncert ove grupe koja već dugi niz godina opstaje na srpskoj sceni. Legende su u prošlosti osvojile mnogobrojne prestižne nagrade koje svedoče o njihovom uspehu i kvalitetu njihove muzike: Oskar popularnosti, priznanja „MELKO“, „Zlatni Melos“, „Zlatni violinski klјuč“ PGP, nagrada Beovizije za muziku za film „Jesen stiže Dunjo moja“, mnoge zlatne ploče, kao i veliki broj priznanja za humanitarne koncerte. Cene karata će biti od 1.400 do 1.800 dinara.

legende

Ukoliko želite da uživo u Sava centru u Beogradu uživate u nekom od ovih fenomenalnih događaja, a potreban vam je smeštaj nudimo vam veliki izbor apartmana u srcu Beograda.