NE PROPUSTI TEKST !

NAJBOLJI PROFESORI, NAJJEFTINIJI ČASOVI !

Rešenje za đake i studente . . .  Učenje na daljinu … Priprema prijemnog ispita preko interneta ! . . .

Grupa nastavnika, pokrenula je internet-projekt „Učenje na daljinu“ zahvaljući kom će đaci moći da spremaju prijemne ispite iz svog doma! I, to, po simboličnim cenam!…

Učenje na daljinu i priprema ispita preko interneta

Uz stres kroz koji osmaci prolaze pripremajući se za svoj prvi velik ispit u životu, završni u osnovnoj, dodatna muka je finansijski izdatak kom su izloženi njihovi roditelji. Rešenje za uštedu na privatnim časovima koji mogu da uzmu i po dve mesečne plate, može da bude sajt:

www.ucenjenadaljinu.com

Neverovatno rešenje ali istinito! Ogromna pomoć!…

Pomoć…

Ideju za obrazovni projekt zahvaljujući kom đaci po pristupačnim cenama mogu da prate predavannja preko interneta i tako dobiju dodatnu pomoć u savlađivanju gradiva, osmislio je diplomiran inženjer elektrotehnike gospodin Zoran Jakovljević dok je radio u Zavodu za unapređenje obrazovanja i vaspitanja…

– Cilj je da omogućimo đacima, studentima i drugim zainteresovanima kvalitetne predavače i sadržaj koji će biti na raspolaganju 24 sata dnevno!… Sistem je testiran 2014. i ovo je treća sezona priprema. Dosad je pokazala zavidne rezultate! – kaže on.

Sve se može naći što je potrebno…

Prednost je cena, znatno manja od privatnih časova ili organizovanih priprema a varira od 499 dinara za jedan mesec pristupa po jednom predmetu za prijemni za srednju do 2.999 dinara za mesec dana matematike za prijemni na tehničke fakultete.

Dakle, još jednom važna e-adresa

www.ucenjenadaljinu.com

D. Pandurević

Izvor: 24sata.rs, internet

Priredio: Velibor Mihić, nov.

oOOo