BEČKA ŠKOLA ZAVOĐENjA

Šveđanka Ilva-Marija Tompson, otvorila je u Beču ustanovu koju je nazvala „Međunarodna škola seksa“, a u kojoj će svi zainteresovani moći da nauče kako da budu bolji ljubavnici. Kako kaže gospođa Tompson, želja joj je da nauči mlade kako da budu što bolji u krevetu.

 

Austrijska „Međunarodna škola seksa“ nudi lekcije „iz prve ruke“ o zavođenju i to po ceni od 1.500 evra po semestru.

visoka-škola

Srž lekcija neće biti teorija već, isključivo, praksa. Cilj je naučiti polaznike kako da budu što bolji ljubavnici. Obrađivaće se i seksualne poze kao i razne tehnike milovanja partnera – kaže direktorka  ove visoke škole Ilva-Marija Tompson.

U školu se mogu upisati sve osobe starije od 16. godina, a postoji, čak, i studentski dom, mešovitog tipa, gde učenici mogu da „vežbaju svoje domaće zadatke“.

Po završetku kursa svaki učenik dobija i diplomu o svojoj stručnosti.

Međutim, škola se, već, našla u središtu brojnih kontroverza, pa je, tako, jedna od njenih reklama u kojoj muškarac i žena vode ljubav, zabranjena na austrijskoj televiziji, prenosi „Dejli mejl“.

Ova vest je iz izvora: 24sata…

A ja se pitam… u ovoj kolumni…

Zašto studirati strasti koje svako zna?! Pre će biti da se, tu, radi o nečem drugom!… O čem?… Zini da ti kažem! Ja kad kažem, ne lažem!

Čem te, sve (navodno: 365/6) strasne poze – kad nemaš đenjgi ni za čašu boze?!

Kad će – ne škola – ne Visoka škola – makar, samo, kurs: Kako s veknom crnog hleba preživeti nedelju dana?!

Ali – kom, ja, ovo, pričam: sit gladnom ne veruje!…

Živi bili pa videli, uvešće, ta frau, i dopisnu školu, možda bi se neko, odavde, i prijavio ali – nema paru  za poštanasku marku!…

Eh, oh, ah – velik je svet!

Da nije tužan, bio bi OTUŽAN!…

Ona bi DA NAUČI!

A ja bih DA SE ODUČIM! Košta!

Bre!

Velibor Mihić