Што бих?

božur

Што би срећа без чекања?

Што би срце без надања?

.

Што би киша без дуге?

Што би живот без туге?

Што би птица без гнезда?

Што би небо без звезда?

Што би цветак без лепоте?

Што би дан без доброте?

Што би трешња без сласти?

Што би душа без радости?

.

Што би Ти без мене?

Што бих ја без Тебе?

.

Што бих?

.

Фотографија: Веселинка Стојковић, Врање