HOME MADE COMPANY – MALA FABRIKA SLATKIH RADOSTI

Beogradska kompanija Home Made Company – skraćeno HMC, postala je sinonim za vrhunski kolač i tortu po kafićima u Beogradu. Priča o tome kako su nastali najbolji kolači u gradu

 

Priča o Home Made Company nije tipična i zapravo počinje otvaranjem prve kafe poslastičarnice Coffee Room, koja je otvorena u martu 2009., u prizemlju šoping centra Ušće. U početku je Coffee Room imao slatku ponudu drugih proizvođača, ali kako su želeli da svojim gostima ponude samo najbolje, od vrhunske usluge do proizvoda, shvatili su da je najbolje da se i za proizvode sami pobrinu. Rodila se ideja da se započne sopstvena proizvodnja kolača i sladoleda i da se tržištu ponudi ono što želi, a što mu je u tom trenutku nedostajalo. Tako se rodio Home Made Company.

Home Made Company office

Home Made Company

Za proizvodnju je na početku bilo zadužen tim od šestoro poslastičara koji su stvarali kolače o kojima se pričalo. U Coffee Room-u su Home Made poslastice stekle sjajnu reputaciju, pa su ih u svojoj ponudi želeli i drugi kafići i restorani. Obim posla, kao i broj zaposlenih, vremenom je rastao, a proizvodni prostor Home Made Company se sa 100 m2 proširio na gotovo 600 m2, i danas Home Made Company ima blizu pedeset zaposlenih koji se bave proizvodnjom torti, kolača i sladoleda, od čega je više od polovine ljudi zaposleno u proizvodnji.

Home Made Company - Proizvodnja kolača i torti

Home Made Company – Proizvodnja kolača i torti

Home Made Company - Proizvodnja kolača

Zaposleni u pogonu za proizvodnju ručno radjenih kolača

Osnovna filozofija je vrhunski kvalitet svih sastojaka, originalnost i inovativnost u razvoju proizvoda, pakovanja i uopšte tržišnog nastupa, a ručna izrada i filigranske dekoracije svakog proizvoda daju dozu topline i ljudskosti i predstavljaju specifičan „Home Made“ pečat.

Naravno, HomeMade pravi i torte i poslastice za sve vrste proslava – rođendane, svadbe i korporativne događaje, u skladu sa željama i potrebama kupaca. Ponuda ukusa je veoma široka, a oblik i izgled torti zavise samo od mašte, dakle granice gotovo da ne postoje. Pored torti, sjajan izbor za sve vrste proslava su Cocktail Selection, Home Made Macarons, Cupcakes, punjeni čokoladni lilihipi ili medenjaci. Leto je rezervisano za sjajan Home Made sladoled, u ponudi je konstantno blizu 30 ukusa, od kojih su neki dijetalni, neki sa 100% učešćem voća, a pojedini se proizvode od sirovina bez glutena.

Home Made Company Macarons

Home Made Company Macarons – popularni slatkiš koji je zahvaljujući nama postao poznat u zemlji

Home Made Company - Proizvodnja rodjendanska torta

Home Made Company rodjendanska torta po narudžbini

Konstantan kvalitet, ukus kome stalno želite da se vraćate i dopadljiv vizuelni izgled proizvoda, uz atraktivna pakovanja poklon proizvoda i dostavu na teritoriji Beograda, glavne su prednosti Home Made Company i ono po čemu ih klijenti danas prepoznaju.

Najveći izbor Home Made ukusa kolača, torti i sladoleda u ponudi je u Coffee Room-u, i to na dve lokacije: prizemlje Ušće Shopping Center-a i u centru Beograda, kod hotela Palace (Topličin venac 17). Pored Coffee Room-a, trenutno se Home Made kolači i torte mogu konzumirati u oko sedamdeset najboljih kafića i restorana u Beogradu i dva u Novom Sadu.

Home Made prodavnice gde klijenti mogu kupiti francuske macaronse i brojne poklon proizvode (poklon torte, Sweet Selection, Cocktail Selection, Cupcakes…) nalaze se u okviru kafe poslastičarnica Coffee Room.

Home Made Company Proizvodnja torte

Home Made Company – Ručna proizvodnja i ukrašavanje torte

Pojedini poklon proizvodi mogu se naručiti i platiti i preko interneta, preko linka http://shop.coffeeroom.rs/shop.

Za detaljnije informacije o ponudi i naručivanje rezervisan je broj 060/300-32-44, a uvid u deo ponude moguć je na www.hmc.rs.

 Home Made Company