Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Ostalo

Udruženje „Hercegovina“ obeležilo drugu godinu rada

UDRUŽENJE HERCEGOVINA OKUPLJA ZEMLJAKE

Hercegovci u Srbiji obeležili drugu godišnjicu rada udruženja. Prigodnom svečanošću, udruženje Hercegovina predstavilo svoje ciljeve postojanja, koje će, kako je navedeno, ostvarivati i unapređivati u budućnosti.

 

Zavičajno udruženje Hercegovina obeležilo je nedavno Dan udruženja i drugu godišnjicu rada na centralnoj svečanosti u subotičkom hotelu „Patria“. Skupu su prisustvovali predstavnici Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Srpske, a manifestacija je obogaćena i svečanim kulturno-umetničkim programom.

udruženje hercegovina
Hercegovke su sve zadivile svojom pojavom i visokim umetničkim dometom svog nastupa

Na svečanosti su nastupili KUD ,,Jovan Dučić“ iz Trebinja, glumac Nebojša Glogovac i drugi eminentni umetnici. Udruženje ima plemenite ciljeve koje će, uz nesebičnu saradnju i pomoć članstva, pokušati da ostvari i unapredi i sledeće godine.

Pozitivno je sastajati se i širiti druženje i dobru volju, jer sastanci uvek u znaku izmene iskustava i predloga za još bolji rad Udruženja.

udruženje hercegovina 1 udruženje hercegovina 2

Obavezno slikanje za dugo sećanje i nezaborav. Svima je, zna se – Hercegovina u srcu!

Izvor: Subotica.info

Priredio: Velibor Mihić, Hercegovac, rođen u Mostaru, živeo u Stocu, veb autor

1 komentar

  • Захваљујем уреднику на објављеном тексту и лепим фотографијама о Херцеговцима, погодили сте ме у срце! Као да сам тамо! Велибор

Ostavite komentar

https://www.bastabalkana.com/wp-content/uploads/2019/04/Dr-Milena-Šćepanović-proktolog-hirurg-ordinacija-Proktomed.jpg
Golden Sweden Bitter GIF baner 336x280