PREMIJERNA MANIFESTACIJA

U petak i tokom vikenda Ečka je domaćin prvog Moto skupa. Jedan od moto klubova organizuje ovaj Moto skup, gde će posetioci biti u mogućnosti da uživaju u besplatnom ručku i večeri, kao i izletničkom obilasku dvorca Kaštel, a ugođaj neće proći ni bez rok koncerata.

 

Moto Klub Grofovi, osnovan 15.05.2011. godine u Ečki, jedan od klubova koji je učestvovao na brojnim humanitarnim akcijama, ove godine posle tri uspešne Moto žurke održava prvi Moto skup.

moto skup

Ovom prilikom poziva sve zainteresovane da im se pridruže u petak 22. jula 2016. godine s početkom u 10 sati na stadionu „FK JEDINSTVO, EČKA“ u Ečki. Moto susret će trajati do 24. jula 2016. godine.

U petak za sve posetioce biće priređen ručak, a za prijatnu atmosferu pobrinuće se brojni rok sastavi kao što su: Skeps, Restrikcija, Ledene oči.

U subotu 23. jula biće organizovan izlet u poznati lovački dvorac Kaštel. Dvorac koji je podigla porodica Lazar, a na svečanom otvaranju dvorca 29. avgusta 1820. svirao je čuveni Franc List. Ovo je spоmеnik kulturе koji је nаstajaо višе оd јеdnоg vеkа.

U sklopu programa, predviđenog za prvi Moto skup, biće održana po drugi put akcija o bezbednosti u saobraćaju „Pogledaj dva puta, sačuvaj život“ u saradnji sa PU Zrenjanin i Crvenim Krstom.

Ulaz je BESPLATAN

Dok je kamp za one koji žele da kampuju, obezbeđen. Za sve one koji žele smeštaj neka se jave na broj telefona (koji je naveden na plakatu ispod teksta) i biće obezbeđen po veoma povoljnoj ceni.

Očekujemo Vas u velikom broju!

plakat moto skup