POBOLJŠAVANJE PERFORMANSI

Zamislite da je u braku ili partnerskom odnosu muškarac jedan kompjuterski program, a žena njegova korisnica. Instaliranje muža bilo bi ono što nju očekuje kao novu „korisnicu sistema“. Pitanje je sa kakvim bi se poteškoćama u tehničkom rukovanju ovakvim „sistemom“ ona susrela. Sledi zanimljiv razgovor na tu temu!

 

Ovaj imaginarni dijalog, koji na zabavan način opisuje bračne navike muškarca i žene, vodio se između žene kao korisnice kompjuterskog programa i tehničke podrške koja je, kao što znamo, uvek tu da se nađe na usluzi svim korisnicima računara.

instaliranje muža

Draga tehnička podrško,

Prošle godine apdejtovala sam program Dečko 5.0 na verziju Muž 1.0 i primetila izvesno usporavanje celog sistema i njegovih performansi, posebno kada su u pitanju aplikacije koje se tiču donošenja cveća i poklanjanja nakita. Obe te aplikacije funkcionisale su besprekorno u prethodnoj verziji.

Osim toga, verzija Muž 1.0 deinstalirala je mnoge bitne programe, kao što su bili Romantika 9.5 i Posebna pažnja 6.5, a instalirala neželjene programe kao što su NBA 5.0, Fudbal 3.0 i Tenis 4.1.

Razgovor 8.0 više ne funkcioniše, a Spremanje kuće 2.6 stalno ruši sistem.

Imajte na umu da sam probala i program Prevrtač ličnih stvari 5.3 kako bih rešila ovaj problem, ali bez uspeha.

Šta da radim?

„Očajna“

Ovo je odgovor tehničke podrške!

Draga očajna,

Najpre morate da imate na umu da je Dečko 5.0 program za zabavu, dok je Muž 1.0 operativni sistem.

Molimo Vas da unesete komandu: mislilasamdamevolis.html i pokušate da skinete program Suze 6.2, a takođe i ne zaboravite da apdejtujete program Krivica 3.0.

Ako ove aplikacije rade kao što je predviđeno, Muž 1.0 bi automatski trebalo da pokrene aplikacije Nakit 2.0 i Cveće 3.5.

Kako god, zapamtite da preterano korišćenje ovih aplikacija može prouzrokovati da Muž 1.0  pokrene i programe Džangrizavo ćutanje 2.5, Srećni sat 7.0 i Pivo 6.1.

Imajte na umu i da je program Pivo 6.1 veoma loš za Vaš sistem, koji će usput instalirati beta verziju aplikacije Glasno prdenje i hrkanje.

Šta god da uradite, NI POD KOJIM OKOLNOSTIMA nemojte da instalirate program Svekrva 1.0. On pokreće virus u pozadini koji na kraju može da preuzme potpunu kontrolu nad Vašim sistemom.

Osim toga, molimo Vas da ne pokušavate da ponovo instalirate program Dečko 5.0. To je nepodržana aplikacija koja će srušiti program Muž 1.0.

Ukratko, Muž 1.0 je sjajan program, ali on ima ograničenu memoriju i ne može tako brzo da se navikne na nove aplikacije. Mogli biste da razmislite o kupovini dodatnog softvera koji bi poboljšao njegovu memoriju i performanse. Preporučujemo Vam programe kao što su Kuvanje 3.0 i Sexy donji veš 7.7.

Srećno!

Tehnička podrška