KOŠUTNJAK BRAIN

Alti klub poziva sve zainteresovane na zanimljivu trku i šetnju Košutnjak brain koja će se održati u nedelju. Malo trčanja (biće i nagrada i diploma za trkače), a za sve koji vole uzbuđenja i avanturu tu je specijalna zona u kojoj se mogu pronaći nagrade uz prethodno navedene instrukcije. Dođite na druženje i zabavu!

 

U nedelju 24. jula u beogradskom parku Košutnjak, održaće se kratka trka, a potom, kratka, a možda i duga potraga, za nagradama, što zavisi od vaših sposobnosti zapažanja.

košutnjak brain

Trka startuje u 11 sati kod Bele česme, na travnjaku odmah posle restorana „Košuta“. Na kraju drugog kilometra je cilj i tu vas čeka kontrolor koji evidentira prolazno vreme.

Prva mesta dobijaju po 2 hiljade dinara. Prva tri mesta u ženskoj i muškoj kategoriji za 2 kilometra trčanja dobijaju medalje i diplome.

Posle male okrepe ide novi start, ali start bez trčanja. Kontrolor vam daje listu sa uputstvima i instrukcijama gde ulazite u zonu zvanu “Brain”. Sve što vam je potrebno je moć zapažanja! Ako je dobra, portaga će biti brza, ako nije, u bespućima košutnjačke šume stići će vas oni koje ste trčeći ostavili za sobom i potraga će biti zajednička. Ali tako i zabavnija!

U “Brain” zoni, ko pre nađe, njemu nagrade. Ko ne nađe nagrade, može da nađe svoj broj. Ko donese na cilj svih svojih 18-20 brojeva, biće finišer, upisaće mu se vreme “traženja – nalaženja”, i dobija mailom finišersku diplomu.

Prijave na mail [email protected]

Za prijavu je potrebno da navedete ime, prezime, broj mobilnog, godište, mesto stanovanja i klub čiji ste član (nije obavezno). Prilikom prijave dobijate instrukcije za plaćanje kotizacije koja je 600 dinara.

Startni paket: majica i startni broj.

Na stazi će biti dve okrepne i dve KT.