ČUDO OD DETETA

Trinaestogodišnji dečak Maks Logan konstruisao je spravu koja stvara besplatnu energiju. Svetska javnost oduševljena je ovim malim genijem, koga već upoređuju sa slavnim naučnikom Nikolom Teslom i smatraju ga njegovim naslednikom.

 

„Zvuči otrcano, ali od prvog dana sam znao da sam na ovoj planeti s razlogom“, kaže Maks Logan, 13-godišnji dečak koji je konstruisao uređaj koji stvara besplatnu energiju.

maks logan

Njegov izum podseća na Tesline kalemove i radi po istom principu koji je ovaj naučnik davno opisao. Ono što posebno ističe ovaj uređaj je činjenica da je vrlo jednostavan – sakuplja elektromagnetnu energiju iz Zemljine atmosfere i pretvara je u struju koja može da se koristi za napajanje električnih uređaja!

Maks je ovaj izum osmislio u radionici svog oca koju je pretvorio u laboratoriju, s materijalima koje je kupio za samo 15 dolara i dokazao da njegov uređaj može da napaja niz LED svetala, što je i demonstrirao u priloženom videu.

Dečak je od konzerve kafe, žice, dva kalema i kašike stvorio elektro-magnetni sakupljač energije koji može da indukuje radiotalase, termalnu i statičku energiju i sve to pretvori u upotrebljivu električnu energiju !!!

„Ova kašika uzima energiju iz vazduha i unutar konzerve kafe tu struju možemo da pretvorimo iz naizmenične u jednosmernu“, objašnjava mlađan genijalac.

Maksu je vrlo čudno zašto je nekim Teslinim otkrićima trebalo dugih 75 godina da dođu u medije.

„Moj cilj je bio da pomognem svetu. Želim da izgradim budućnost u kojoj svi ljudi mogu da budu srećni i sigurni“, kaže Maks.

Kako to radi tinejdžer Maks Logan pogledajte u VIDEO prilogu.

Izvor: Novosti.rs, Youtube.com, Zimodnevnik.hr

Priredio: Velibor Mihić, veb autor