HOMEMADE SLATKA ON-LINE PRODAVNICA

Koliko puta ste bili u dilemi šta da nekome poklonite, čime da ga obradujete? Da to bude lepo, upotrebljivo i originalno? Koliko puta ste se setili godišnjice braka veče pred samu godišnjicu? Ili kasnije?! Internet je omogućio da ovu grešku ispravite brzom kupovinom – „na klik“. HomeMade slatka on-line prodavnica Vam je na usluzi!

 

On-line ponuda HomeMade-a čine slatki pokloni koji se ističu svojim ukusom, dekoracijom i originalnim pakovanjem. Odličan su izbor za rođendanski poklon, godišnjicu braka, proslavu firme ili bilo koji drugi važan datum ili događaj. Naravno, ne morate da imate poseban povod kako biste se zasladili. HomeMade proizvodi su dovoljan povod sami za sebe i mogu da naprave pravi hedosnistički raj bez obzira na lokaciju gde budete izgovarali ono: „mmmm…“.

homemade slatka

Za sve one koji vole da poklanjaju a nemaju tu mogućnost da budu sa dragim osobama na njima važan dan, za sve one koji žive u inostranstvu a žele da obraduju drage ljude u Beogradu, HomeMade slatka on-line prodavnica koja se nalazi na adresi http://shop.coffeeroom.rs/shop pravo je mesto za povezivanje bliskih ljudi preko slatkiša.

Asortiman HomeMade slatke on-line prodavnice čine Macaronsi, Sweet Selection, Cocktail Selection i Poklon torte u svojim luksuznim poklon pakovanjima.

Home Made Macaronsi se proizvode po originalnim francuskim recepturama i od sirovina koje se uvoze iz Francuske. Proizvode se u 16 različitih ukusa: HomeMade, čokolada, vanila, pistać, slana karamela, lavanda, lešnik, malina, borovnica, kokos, marakuja, čoko-menta, kikiriki, kafa, čoko-narandža i zelena jabuka. U HomeMade slatkoj on-line prodavnici Macaronsi se mogu kupiti u poklon kutijama sa 16, 20 ili 36 komada, a sastav kutije birate sami.

Idealan poklon su i HomeMade poklon torte, a u ponudi je šest ukusa: Nugat, Monaliza, Čoko, HomeMade Cake, Mozart i Toffee kao i široka ponuda definisanih dekoracija. Prosečna težina poklon torti je oko 1kg, pakuju se u luksuznu kutiju, a po želji se za pakovanje može zakačiti i kartica sa porukom. Lep i ukusan poklon za svaku priliku!

Sweet Selection je poklon pakovanje sa devet slatkih zalogaja, različitih finih ukusa, majstorski dekorisanih i pažljivo upakovanih. Premijum proizvod HomeMade-a izaziva nepodeljene reakcije svih koji su u njemu uživali – savršeno.

Cocktail Selection box sadrži 20 tortica, 20 vrhunskih slatkih zalogaja najfinijih ukusa, među kojima će svako pronaći više svojih favorita. Sočni i kremasti, lepo dekorisani i zgodni za konzumaciju. Odličan poklon za veliko uživanje!

Plaćanje je moguće karticama, a sam postupak je vrlo jednostavan i sastavljen iz samo par koraka. Poslednji korak prave obučeni vozači HomeMade-a koji će se potruditi da slatki proizvod dostave specijalizovanim rashladnim vozilima u što kraćem roku na zadatu lokaciju i istog momenta je pretvore u poslastišarnicu. Mapu sa delovima grada gde se dostavljaju HomeMade slatki proizvodi možete pogledati na sajtu.

Ako ste baš nestrpljivi ili vam više prija atmosfera kafe – poslastičarnice, Home Made proizvode možete potražiti u objektima Coffee Room-a u prizemlju TC Ušće i u centru Beograda na Topličinom vencu broj 17.

***