DVOTOČKAŠ NA STRUJU

Britanski BBC uvrstio je srpski električni bicikl „The Archont“ u TOP 10 najlepših svetskih bicikala u ovoj godini. Visoko priznaje stiglo je nakon zapaženog nastupa u Beču, na kome su beogradski bicikl i vizija srpske kompanije koja ga je proizvela, privukli pažnju posetilaca i investitora.

 

BBC svrstao je srpski električni bicikl „The Archont“ beogradske kompanije Ono Bikes među 10 najlepših bicikala u svetu u 2016.godini!

srpski električni bicikl

Kako je na BBC-iju navedeno ovaj bicikl je prelepo, čudno (i brzo) dnevno prevozno sredstvo, „ako vam je destinacija kafić na plaži u nekoj kvazi-utopijskoj budućnosti“.

„Ovo je za nas do sada najprijatnije iznenađenje, najznačajnije priznanje i veliki podsticaj za dalji razvoj, a naši novi modeli biće još  kvalitetniji, brži, udobniji i atraktivniji. Osim potvrde da naš tim radi odlično, dobili smo i najbolju preporuku potencijalnim investitorima, pre svega iz Amerike i Zapadne Evrope“, izjavio je je jedan od osnivača i direktor kompanije Marko Šćepanović.

Visoko priznaje stiglo je nakon zapaženog nastupa Ono Bikes na Pioneers festivalu u Beču, u maju ove godine, koji je podržala Privredna komora Srbije i na kome su beogradski bicikl i vizija srpske kompanije privukli pažnju velikog broja posetilaca i investitora i lansirali ih među Top 10 BBC-jeve liste.

Inovativne start up kompanije, kao što je Ono Bikes, prema rečima predsednika PKS Marka Čadeža, uvek će moći da računaju na podršku Privredne komore Srbije, zbog onoga što jesu, ali i zato što su takve uspešne priče najbolji podsticaj i ohrabrenje za nove preduzetničke inicijative.

Ono Bikes je brend  beogradske start up kompanije Ono d.o.o, kojoj je cilj da se pozicionira na svetskom tržištu kao jedan od ključnih brendova u e-bike industriji, da razvija proizvodnju elektromotora koji pokreće bicikle kako bi proizvod sto odsto bio „made in Serbia“ i da dugoročno, tehnologiju koju unapređuje implementira i u druga električna vozila.

Izvor: Bizlife.rs