SKUP O NAUČNIKU

Ogledala Kozirjeva su sferna i spiralna tela, koja je napravio ruski naučnik za lečenje i kontakt sa drugim dimenzijama Nikolaj Kozirjev. Stručnjaci će govoriti o dejstvu ovih ogledala i kako ona povoljno utiču na zdravlje ljudi.

 

Međunarodni centar za istraživanje nasleđa Nikole Tesle u Beogradu poziva sve zainteresovane na predavanje pod nazivom „Ogledala Nikolaja Kozirjeva i zdravlje ljudi“, koje će se održati u Ruskom domu, u petak 28. oktobra sa početkom u 18 časova.

ogledala kozirjeva

Nikolaj Kozirjev bio je poznati ruski naučnik astrofizičar. Kozirjeva tumačenja etra su veoma bliska stavovima Nikole Tesle. Bavio se istraživanjem protoka vremena i izučavao tzv. suptilne energije.

U Međunarodnom centru za istraživanje nasleđa Nikole Tesle u Beogradu nalazi se prvo u Srbiji „ogledalo Kozirjeva“, inače poklon ruskih naučnika.

Kozirjev je vreme shvatao kao fizički proces, koji podržava život u svemiru. Gustina vremena se može povećati „fokusirajući“ vreme u ogledalima. Nalazeći se u „Kozirjevom ogledalu“ aktiviraju se unutrašnje rezerve organizma, pojačava rad energetskih i informacionih kanala, podiže imunitet organizma, dolazi do samoaktivacije DNK, uveličava se pamćenje, aktivizira stvaralaštvo… „Ogledala“ bio-energo-informacioni harmonizatori organizma. Povoljno utiču na zdravlje ljudi.

Predavači:

Aleksandar Trofimov, doktor medicinskih nauka, profesor Međunarodne Slovenske akademije, akademik Međunarodne akademije energo-informacionih nauka, akademik ABI. Generalni direktor i predsednik Naučnog odbora Međunarodnog naučno-istraživačkog instituta kosmoplanetarne antropoekologije ,,V.P.Kaznačejev“, Rusija, Novosibirsk, direktor za naučna pitanja Fondacije ,,Akademik V.P.Kaznačejev“

Milka Kresoja, magistar, direktor Međunarodnog centra za istraživanje nasleđa Nikole Tesle

Spasoje Vlajić, dipl.inž., Međunarodni centar za istraživanje nasleđa Nikole Tesle

Goran Marjanović, dipl.inž., Međunarodni centar za istraživanje nasleđa Nikole Tesle

Adresa Ruskog doma je Kraljice Natalije 33, Beograd.

Ulaz je slobodan! Dobrodošli!