KAKVO „PRIZEMLJENJE“

Bilo da je reč o urbanoj legendi, vicu ili istinitom događaju, ova anegdota s aerodroma dogodila se pre izvesnog vremena, a ovih dana je preplavila društvene mreže. U njoj su glavni akteri jedan nestrpljivi putnik i šalterska službenica.

 

Zbog bure na tivatskom aerodromu, redovan let iz Beograda za Tivat je otkazan, zbog čega se na šalteru stvorila velika gužva. Turistički vodič jedne poveće grupe ponovo je čekirao karte za svoje nestrpljive putnike. Kako je ispričao jedan očevidac, u tom trenutku se do šaltera probio stariji gospodin.

anegdota s aerodroma

Bacio je svoju kartu na pult i povikao:

„Ja moram da budem na ovom letu i to u prvoj klasi!“

„Žao mi je, gospodine, prvo moram da napravim rezervacije za grupu koja čeka. Ako budete strpljivi, sigurna sam da ćemo i vama moći da izađemo u susret“, službenica na šalteru je smireno odgovorila.

Ovo nije umirilo starijeg čoveka, već je počeo da viče na službenicu:

„Znate li vi uopšte ko sam ja?!“

Bez oklevanja, službenica na šalteru je uzela mikrofon i rekla preko razlgasa nešto što niko nije očekivao.

„Molim cenjene posetioce beogradskog Aerodroma za trenutak pažnje. Na terminalu imamo putnika koji ne zna ko je. Ukoliko bilo ko može pomoći u otkrivanju njegovog identiteta, neka se hitno javni na šalter broj 2“, poručila je ona.

Putnici koji su čekali u redu su počeli gotovo histerično da se smeju, a poniženi „važan gospodin“ je dobacio nepokolebljivoj šalterskoj službenici:

„Je*o te ja!“

„Žao mi je, gospodine, i za to ćete morati da sačekate u redu“, opet je ljubazno odgovorila.