KO JEDINI POBEDJUJE VUČIĆA

Da li neko može da pobedi Vučića? Ko može da pobedi Vučića na predsedničkim izborima? Ko pobedjuje Vučića u prvom krugu?

 

Mislite da je Aleksandar Vučić nepobediv na izborima i da nema ko da mu izadje na crtu? Varate se.

Ko može da pobedi Vučića na izborima od postojećih kandidata. Verovatno niko, Ali postoji jedna osoba koja ga pobedjuje možda čak i u prvom krugu izbora.

Ko može da pobedi Vučića na izborima - Sale-djordjevic-selektor Aleksandar djordjevic

Najbolji kandidat za predsednika Srbije – Aleksandar Djordjević

Jedina osoba koja ne da može da izadje na crtu, nego da daleko iza crte od 7,25 m pobedi Aleksandra Vučića je selektor košarkaške reprezentacije Aleksandar Djordjević – Sale Nacionale.

Aleksandar Saša Djordjević, popularni Sale Nacionale bi bez problema pobedio na sadašnjim predsedničkim izborima, pod uslovom da on hoće tim igrama sa političkim izborima da se igra i da politička opozicija stane iza njega sa svojom partijskom infrastrukturom.

Pobedio bi Aleksandar Djordjević Aleksandra Vučića glatko, jer bi prvi put nakon dugo vremena glasači imali priliku da s radošću i entuzijazmom glasaju za političkog kandidata koji nema iza sebe ružnu prošlost, izdaje i prevare, demagogiju i zatiranje protivnika, nema ogromnu mržnju protivničkog tabora i gomilu zakeranja neodlučnih i poluodlučnih birača. Za Saleta bi se s srećom glasalo.

Iza Saleta Velikog bi stala cela sportska i ostala javnost, stala bi cela mladost Srbije i svi oni koji žele kvalitetnu osobu na čelu Srbije. Kvazi elita i intelektualni mudrijaši bi verovatno mudrovali i nalazili niz sitnih i nebitnih mana, mahali glavom, gunjdali, ali oni su mali postotak. Takodje i zaslepljeni partijaši narodnjaka bi ostali odani svom vodji Aleksandru Vučići i partokratiji, ali i oni se u manjini. Većina opozicionih navijača i većina navijača narodnjaka bi verovatno glasali za Saleta a ne za Acu.

Zato, na pitanje Ko može da pobedi Vučića na izborima za predsednika odgovor je jasan – Aleksandar Djordjević, selektor košarkaške reprezentacije Srbije, legendarni košarkaši u uspešni selektor.

A Srbiji treba na čelu dobar selektor.

 

Zašto Sale može da pobedi Vučića na izborima

Sale je svetska faca. Sale je za razliku od Vučića radio u tom svetu i tamo se dokazao kao svetska klasa. Saleta zna i ceni ceo svet, i njegovi protivnici. Aca nikada neće imati poštovanje sveta koje ima Sale.

Sale iza sebe ima trijumfe, pobede i uspehe o kojima Vučić može samo da sanja.

Sale je igrač koji je na terenu bio kapiten tima i glavni igrač. Sale je i kao igrač i kao trener vodio svoje timove do pobede, kroz timsku igru. Vučiću tim služi samo da bi se on istakao, to se lako prepoznaje.

Sa Saletom Srbija ima svetliju budućnost, sa Vučićem Srbija ima sadašnjost, pa će lako glasači proceniti kom se kandidatu prikloniti.

Aleksandar Vučić je predvidljiv. Sale je kreativac i ima mnogo više da ponudi. Uz to, Sale je i mangup. Basketaš koji zna kako se igra i pobedjuje ulična banda iz kraja. A Vučić je bio sa tim bandama navijača kao satelit a ne kao neko ko ih stavlja tamo gde im je mesto.

Uz to, možda nebitno ali zanimljivo jeste, Sale je All In Star predsednički kandidat – zna da bude brbljiv i svadljiv kao Vučić, liči na Sašu Jankovića i ima mangupske fore Vuka Jeremića

I ono najbitnije, Sale iako nema političkog iskustva, svega čega se dohvatio od toga je napravio uspeh. Ne bi mu bilo teško da nauči političke igre i da u njima bude dobar.

Ko ne bi glasao za njega? Da li bi Aleksandar Vučić smeo da izadje Aleksandru Djordjeviću na crtu?

Odmah dajemo tri glasa za Aleksandra V(elikog) Djordjevića!

P.S. Mnogima će pasti na pamet i Novak Djoković kao kandidat. Ali Novak je još u takmičenju, ne bi on imao vremena a ni volje sada da se bavi Srbijom dok ne završi svoju sportsku karijeru.

Zlatko Šćepanović